Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van XLZ

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 19 bijdrage(n) van XLZ (Pagina: 1 van 1)

Topic: Final Scratch 2 (25-11-2004 12:57:00)

Dré schreef:

Foto geleend van een klant die deze monitorfunctie wel heeft.
Kan je die klant vragen hoe ik in deze functie kom??
Topic: Final Scratch 2 (25-11-2004 12:24:00)

Didier_S schreef:

En BTW: hoe zit het eigenlijk met je setup nu, want zoals er al gezegd werd: verschillende mensen hebben je (ondanks je agressieve manier van vragen razz :p) geprobeerd te helpen om de zaak alsnog aan de praat te krijgen... dat je hier in Europa geen garantie krijgt, daarvoor is het nu te laat, maar dan kun je mss wel nog proberen de boel aan de praat te krijgen hé.
Ik betreur het dat men denkt dat ik heel agresief ben en de boel aan het fokken ben. Dat is in het geheel niet het geval. Ik ben gewoon teleurgesteld dat ik zo weinig support krijg van mede FS gebruikers en van bedrijven in NL. Mijn setup is als volgt: ibook G4, 1.2Ghz, 768Mb RAM, 60GB, Dual boot, 3 partities; 15GB OSX 10.3.6 voor office en kantoorwerkzaamheden, 5GB OSX 10.3.6 met FS 1.5 geinstalleerd, 40GB partitie voor MP3.

Sinds mijn clean install van 10.3.6 lijkt het systeem beter te werken, ik krijg minder glitches (al zijn ze er nog wel) maar ik heb toch het gevoel dat er iets niet goed zit, met een Ibook als deze moet je alle instellingen van FS op zn hoogst zetten zonder er problemen mee te hebben. Ik kan dit niet doen, als ik key correction op high zet en bij beide platen key correction gebruik, flipt het systeem m totaal.

PS de eerder genoemde problemen zijn sinds de clean install niet voorgekomen. Fingers crossed.
Topic: Final Scratch 2 (25-11-2004 12:14:00)

Dré schreef:

Vraagje: Ben je al aan de slag geweest met de handleiding en die error logs?
Ik heb een handleiding van FS 1.1 en niet van FS 1.5, de handleiding van FS 1.5 is ook niet te vinden op het net mocht iemand die in PDF formaat hebben stuur m dan gaarne door naar xtralarz@yahoo.com.
Topic: Final Scratch 2 (24-11-2004 15:43:00)

Victor schreef:

Daar heb je helemaal geen recht op.

Jij hebt gekocht van een leverancier in de VS. Dat is jouw aanspreekpunt en als er iets mis is zal je naar hem terug moeten. Ik zie niet in waarom een importeur in een ander land jou zou moeten helpen.
Sinds wanneer hebben we het over rechten? Dit is nou precies wat ik bedoel, iedereen gaat er maar blind op dat het is zoals het is. IK VIND VAN NIET!!!!!!!! IK BEN HET ER GEWOON NIET MEE EENS!! Je kan wel zeggen dat ik daar GEWOON geen recht op heb maar dat is wat zij mij opleggen. het gaat mij in idt geval niet om de IMPORTEUR maar om NI en Stanton. Zij leggen die regels op en laten de importeur opdraaien voor eventuele kosten gerelateerd aan de service.Ik vind het een heel eenzijdig verhaal allemaal. Ik koop iets in de VS DUS mag ik geen service verwachten in Europa?? Het blijft een raar verhaal.
Topic: Final Scratch 2 (24-11-2004 12:48:00)

Didier_S schreef:

koste die een arme zelfstandige verkoper zou moeten maken om jouw IDOAG-artikel te helpen financieren... er zit dus een klein verschil in hé!
In dit geval kan die arme zelfstandige importeur die "financiering" van mijn product makkelijk opbrengen door het grote netto winstbedrag wat hij verdient op de in Europa verkochte FS systemen. Dus zo arm is die importeur ook weer niet. Niemand importeert iets uit belang voor de gehele electronica minnende mensheid maar puur om geld mee te verdienen. Ik vind dat je dan ook men op de vingers mag tikken als men daar te ver in gaat.

Me dunkt dat dit een eindeloze discussie is, wie gelijk heeft en wie niet, ik blijf ervan overtuigd, ook al heb ik ook niet ALLE feiten (wie wel overigens), dat ik, ondanks mijn "illegale" inkoop in de VS, recht heb op volle service en backup van de Europese importeurs/ producenten. Sowieso van landen waar Stanton en/ of NI is gevestigd, respectievelijk UK en Duitsland.
Topic: Final Scratch 2 (23-11-2004 10:35:00)

sylvia schreef:

Ik vind het eerlijk gezegd een stuk interessanter of bovenstaande is gelukt. Want stel nou dat het sowieso toch aan de gebruiker lag die de handleiding niet heeft gelezen? shut up :X

No offence verder.
Ik had de handleiding al gelezen zoals ik in mijn eerdere posts heb gemeld, alleen was dat de handleiding van versie 1.1 en de handleiding van versie 1.5 is miraculeus nergens te vinden. Mocht je m hebben in PDF format stuur m ff door naar xtralarz@yahoo.com.
No offence taken by the way!!

Ik heb dus net WEER een clean install gedaan, alle benodigde usb extra's van osx geintsalleerd (komt neer op het updaten naar 10.3.6, zit wat xtra USB support bij)
En nieuwe 1.5 prog geinstalleerd, en nog heb ik wel een glitch of twee. Maar wat mij opviel is dat de glitch dit keer in OSX leek te liggen. OSX had een duidelijke kernel crash, kernel CPU stond op 99% gebruik. DA KLOP DUS NIE!!

Anyweez om even terug te komen op het aanschaffen in amerika enso, ik blijf ervan overtuigd dat bij een multinational je overal ter wereld dezelfde service moet bieden. En dat is helemaal niet zo raar, dus laat me niet lachen!!!

mzzl
Topic: Final Scratch 2 (22-11-2004 17:35:00)

kvm schreef:

Tja, goedkoop uit en geen support. Da's dom dat je dat niet voor aanschaf bekeken hebt.
Tja ik vind t niet zo dom, ook al heb ik natuurlijk wel de afweging gemaakt. Iniedergeval vindt ik de aankoop in de VS niet zo dom totdat die absurde prijzen in NL een keer naar beneden gaan. Ik vind als je hier 700 euro betaald en in de VS 599 dollar (wat neerkomt op 459 euro) dat het toch zijn redenen heeft om in de VS je spullen te halen. Toch baal ik er wel van natuurlijk, het werkt niet op t moment en dat is gewoon zuur. Ik vind het raar dat er geen internationale support is. Als je een Saab koopt kan je die ook in Italie laten repareren op je garantie terwijl je m toch in Zweden hebt gekocht. Dat heet nou service. Iedereen zegt maar; "tja maar t staat in de voorwaarden" maar die zijn ook maar door het bedrijf zelf ingesteld en niet door mijzelf ondertekend ofzo. Er is natuurlijk niet voor niets een consumentenbond. Je mag toch voor 500 euro best wat support verwachten?
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 15:44:00)
Ik denk dat ik idd dat maar even ga proberen hoewel ik net een schone install heb gedaan maar mischien moet ik ergens nog extra usb ondersteuning vandaan toveren bij osx. Bedankt iig.

PS Dre, ik ga idd toch maar ff een middagje de handleiding doorlezen al denk ik dat ik het alsnog niet ga vinden hoor.

Anyweez, ik ben al een stuk rustiger geworden, en ik ga t maar weer s proberen met die zooi. thnx allemaal.
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 15:16:00)
He Reind,

Als je mijn eerder posts ook hebt gelezen kan je lezen dat ik ook verschillende elementen heb gebruikt. Ik heb shure's gebruikt, stanton's, verschillende tonars en andere. Toch krijg ik bij alle elementen wel iets van hetzelfde probleem. En wat het weggooien bij het huisvuil betreft dat valt wel mee >> tuurlijk moet het op te lossen zijn maar ik probeer nu al anderhalf jaar een oplossing te vinden. Nog steeds zonder succes. IIG bedankt voor je tip maar dat had ik dus ook al geprobeerd, heb je eventueel andere tips?
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 15:03:00)

XLZ schreef:

Mijn excuses, ik ben redelijk geirriteerd aangaande de FS. Ik weet niet waar die persoon dit menuutje vandaan haalt maar dit zou mij idd erg helpen. Is dit een XP of een MAC versie?
XP versie, had ik moeten zien. Ik kan dit nergens in mijn MAC versie vinden. Iemand die weet hoe ik dit kan gaan vinden en/of oplossen?
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 14:51:00)

Dré schreef:

Verder is er niemand hier die je een domme prutser noemt. In plaats van je aangevallen te voelen (vreemde reactie IMO) kun je natuurlijk ook even kijken of je toch niet iets over het hoofd gezien hebt (want niemand is alleswetend).
Mijn excuses, ik ben redelijk geirriteerd aangaande de FS. Ik weet niet waar die persoon dit menuutje vandaan haalt maar dit zou mij idd erg helpen. Is dit een XP of een MAC versie?
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 13:48:00)
He Dre,

Met alle respect naar jou toe maar ik ben geen domme prutser met een paar platen. Ik heb heus alles doorgelezen en gezocht maar er is gewoon geen error log aangemaakt. Er zijn verschillende logs van traktor en console logs te vinden maar daar staat niets significants bij. Ik ben ook op zoek gegaan naar een crashreport maar omdat FS eigenlijk niet echt crashed is dit ook niet te vinden. Die zou normaliter in /library/logs/crashreporter/ staan maar dat is er niet.

Is het eventueel een optie om de USB drivers 2.0.9 van versie 1.1 er overheen te installeren? Ik las ergens op een forum dat dat "kan" helpen, maar ik ben huiverig.
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 12:33:00)
Ja, dat dacht ik al met die errorlog maar die is niet te vinden. Maar wat ik al zei, als het systeem het goed doet, krijg ik constant goed signaal door. Dit is, zoals je waarschijnlijk weet, goed te zien in de signaalbalkjes bovenin elk deck in FS. Maar ik weet gewoon niet meer wat ik nu kan doen, ben beetje ten einde raad. Alles klopt gewoon en toch werkt t niet!! raarrrrrr!
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 11:49:00)

Dré schreef:

Wat is de staat van je FS platen? Wat zegt de calibratieprocedure? Wat is de error rate?
Okee, you is the boss!!
Mijn FS platen zijn in goede staat met hier en daar een minor scratch. Maar als het wel werkt krijg ik constant vol signaal door, als het niet werkt krijg ik geen signaal of een constant tot de helft jojo'end signaal door. Ik weet niet zo goed wat je met error rate bedoelt. Maar ik neem aan dat dat met een errorlog te maken heeft??!!

Af en toe valt het signaal tijdens mijn set opeens weg, de mp3 blijft wel draaien maar met enige rare bliepjes en vertraginkjes, als ik de FS plaat stil zet en weer aan dan pakt ie m niet meer op door gebrek aan signaal.
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 11:29:00)
Beste Dre,

Aangezien de USA versie van FS niet afwijkt van de Europa versie van FS (behalve de adapter) lijkt het me sowieso nuttig om te kijken (op een Nederlands, japans en/of braziliaans forum) of er meer mensen zijn die problemen hebben zoals ik. En de trade in policy is inderdaad nog niet aan de orde in Europa maar mijn boodschap is vooral bedoeld om te laten weten dat het raar is dat je als bedrijf zo een vernieuwend apparaat op de markt brengt en de mensen die het kopen uiteindelijk zo laat zitten. FS 1.5 werkt bij heel veel mensen wel maar bij een HELE grote groep ook niet. Ik wil met mijn posts alleen maar aangeven dat ik het er absoluut niet mee eens ben dat er zo een commerciele instelling rond FS zit. Als FS 1.5 niet werkt vindt ik, en mensen bij de consumentenbond ook (heb ik inmiddels aan de telefoon gehad voor advies) dat je minstens een werkend alternatief ervoor in de plaats moet krijgen, in dit geval FS2. En natuurlijk vindt ik het niet erg om iets bij te betalen, maar $400 is mij iets te gortig. Aangezien Europa altijd duurder uitvalt ben ik bang dat het hier nog wel meer geld gaat kosten bij de inruilactie. Mijn excuses voor enige opschudding op je forum Dre, maar ik wil gewoon aanduiden dat er iets niet in de haak is.

PS bij het gewone plaatgeluid, oftewel "thru" geluid, is er geen sprake van ruis of brom en de aarde check ik ALTIJD voor elke set, ook als ik niet met FS draai.
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 11:11:00)

kvm schreef:

Met veel dingen uit america zie je dit, misschien verhuizen?
Het punt is dat je ook verzendkosten en invoerrechten moet betalen dus rond de 2x zo duur is vaak het geval, niets bijzonders.
Martin.
Je kan, als je even je best doet om goed cotact te maken, een bedrijf in AMERIKA vinden die een lager bedrag op de pakbon zet waardoor de invoerechten een heeeel stuk lager uitvallen. Dan kan je dus een FS2 kopen voor nog geen 600 euro. Het enige is dat je geen support krijgt in Nederland met hartdware problemen. Zoals ik nu dus.

Maar het is drinken of verzuipen in dit geval!
Topic: Final Scratch 2 (19-11-2004 11:04:00)
Ik gebruik in de club een shure m477 en thuis stanton 500. Maar bij beide geeft die het probleem. En over de installatie en user opmerking; ik heb een clean install gedaan van een zeer beperkte osx 10.3.5 zonder alle toeters en bellen. Ik heb mijn muziek op een aparte partitie gezet en ik heb alle mp3 eerst geanalyseerd voordat ik FS gebruikt heb. Mijn IBOOK vindt bij het in en uitpluggen van mijn scratchamp biede kanalen (A&B) als externe usb geluidskaart maar toch wil het signaal op een van de twee kanalen nog wel eens wegvallen. Het lijkt mij in dit geval een hardwarematig probleem.

PS ik heb ook al verscheidene usb kabels geprobeerd; goldplated, originele en nog een vijftal andere.
Topic: Final Scratch 2 (18-11-2004 18:44:00)
Ik heb dus zon nieuwe IBOOK G4 gekocht met alle extra's en alles geinstallerd osx 10.3.6 en fs 1.5.3 en NOG WERKT HET NIET ZOALS HET ZOU MOETEN WERKEN!!! heb vaak in clubs wegvallers van het signaal, en dan ligt het ECHT niet aan de naalden en of kabels want ik neem altijd zelf nieuwe naalden mee naar gigs. Ik vindt die tradein policy ook echt bizar. alsnog 400 dokken, mazzel. Ik heb inmiddels 300 clanke cdr's besteld en een cd map, ik flikker die hele FS zooi gewoon bij t huisvuil. Te onstabiel + een bedrijf wat je naait waar je bij staat. Stanton en NI kunnen van mij de pot op. Ben nu al 1,5 jaar bezig op ndie sjit werkend te krijgen en na drie notebooks verder te zijn werkt het nog niet. Duidelijke zaak toch?
Topic: Final Scratch 2 (18-11-2004 18:22:00)
Ik heb zelf FS 1,5 en dit werkt nog steeds niet goed. Heb net een nieuwe ibook met alles extra gekocht en NOG werkt het niet. Ben al een jaar bezig en blijf teleurgesteld. Ik ben proffesioneel dj en soms valt mijn setup gewoon uit tijdens mijn set. HEEL ERG IRRITANT! Ik ben echt des duivels over die trade in policy van Stanton. Het verschil tussen de FS2 en FS1.5 (beide tegen nieuweaarde) ligt sowieso al op 200 dollar. En mij willen ze afschepen met een korting van 200 dollar? Echt niet, ik heb mijn advocaat hier al opgezet, ik wil als voorbeeld dienen vbooor een hele GROTE groep boze klanten en (niet)gebruikers van FS 1.5.

Ik heb Stanton dan ook herhaaldelijk om opheldering gevraagd. Om er uiteindelijk niks van terug te horen.

Herken jij jezelf in mijn verhaal stuur dan even een mailtje naar xtralarz@punkass.com en dan zorgen we dat wij iedereen tee pakken krijgen die net zo boos is als wij en zo mischien Stanton en NI tot andere gedachten kunnen krijgen.