Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Luxus

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Luxus (Pagina: 1 van 1)

Topic: Lichttafel voor Ledpars en scans (27-5-2008 01:10:00)
Ik ben er uiteindelijk uit :)

Je moet precies het goede volume de lichttafel in sturen. Want als je hem te hard uitstuurt op je mixer stopt hij met overstappen van scenes.

Vind het een beetje onhandig, op mijn Denon 1500s werkt het niet zo lekker via het de booth uitgang.Op mijn grote studio mixer met faders van 10 cm moet het schuifje op de milimeter goed staan, maar daarintegen had ik de lichttafel afgelopen week op een Behringer DX1000 aangesloten via zo'n speciale licht uitgang, en dat ging perfect. Waarschijnlijk door de curve van de potmeter/faders dat het bij de ene mixer wel handig werkt en de andere niet.
Topic: Lichttafel voor Ledpars en scans (17-5-2008 23:16:00)
Ik neem dan wel aan dat hij zou moeten reageren als ik signaal met ongeveer 6 db laat clippen?
Topic: Lichttafel voor Ledpars en scans (17-5-2008 14:57:00)
Gister heb ik de scanmaster 2 binnen gekregen en vast 8 ledpars. Alles werkt, behalve de audio-trigger. Via het ingebouwde microfoontje is het geen probleem, maar als ik een RCA kabel aansluit met geluid erop, dan gebeurd er niks.

Erg vervelend, want ik heb toch mijn twijfels over die ingebouwde microfoon, aangezien de input niet getrimd kan worden oid wat met een rca kabel wel via dj mixer mogelijk is.

Is er misschien een instelling verkeerd van die audiotrigger, waar niks over in het boekje staat, of is de mixer gewoon niet helemaal 100%?
Topic: Lichttafel voor Ledpars en scans (9-5-2008 12:40:00)
Ik heb nu een scanmaster besteld. Het niet apart kunnen aansturen van scans is wel minder idd, Maar dan zou ik in de toekomst altijd nog een tweede scanmaster aan kunnen schaffen, dan ben ik ook niet gek veel duurder uit als dat ik een pro 136 koop.
Topic: Lichttafel voor Ledpars en scans (8-5-2008 17:52:00)
Sowieso ben ik niet op zoek naar een PC systeempje op dit moment. Ben niet in het bezit van een laptop, dus dat wordt sowieso een duur geintje dan. Bovendien lijkt een hardware lichtsturing me veel leuker, dan dat muisgeklik.

Verder komt het er dus op neer dat ik met een Scanmaster 3 het ook makkelijk red?
Topic: Lichttafel voor Ledpars en scans (8-5-2008 15:43:00)
Hey iedereen,

Ik wil binnenkort een verlichtingsset gaan kopen voor een drive-in showtje. Ik heb al wat lampjes op het oog, maar de mixer blijft nog een moeilijk verhaal voor mij als beginner wat betreft licht.

Dit wil ik op de tafel aansluiten:

- 8 ledparren (elk 4 channels)
- 4 scans

Mijn oog is al gevallen op de Lightdesk Pro 136 van Showtec, maar vraag mij af of ik het Par gedeelte van die tafel ook voor ledparren kan gebruiken, of is deze voor normale parren bedoeld?

Welke tafels zouden er verder nog meer geschikt zijn naast de Lightdesk Pro 136 met een budget tot 300?

Alvast bedankt,

Grtz Luxus