Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Superkees

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 30 bijdrage(n) van Superkees (Pagina: 2 van 2)

Topic: Tik in speaker door licht schakelaar (2-3-2005 16:34:00)
Weet iemand waar ik een kant en klaar onstorings apparataat kan kopen?
Topic: Lampen storen op lichtnet. (1-3-2005 20:26:00)
Probleem:
Als ik een lamp aan/uit schakel hoor ik een fixe plop door de speakers.
Stekkers omgedraait, licht en geluid op verschillende stoppen èn alles geaard.
Nog steeds plopt het!

Het is gewoon kwaliteits spul.

Wat is de oplossing?
Ik kon in de shop nergens ontstoringsfilters vinden ofzo? shocked 8O
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (23-12-2004 18:35:00)
Haha, net alsof ik niet met een mengpaneel overweg kan. En natuurlijk niet alle JB panelen zullen dit probleem hebben, alleen heb ìk dat dan net weer wel wink ;)
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (22-12-2004 20:34:00)
Zou je faders schoonmaken niet toch misschien kunnen helpen?
Heb ik al gedaan. Het is iets minder geworden, maar ik ben bang dat het na 1 of 2 avonden weer feest is. Ik ga de leverancier van J&H nog even mailen, als laatste poging.
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (22-12-2004 20:16:00)
Bedankt happy :)
maar wie is die groothandel?
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (22-12-2004 20:11:00)
Om voor een paar l#lige faders een rechtzaak te beginnen is het gewoon niet waard.
En dan nog de "maren" waar ik het over had, als men het er op gooit dat het stof is ben je uitgel#lt.
Een rechtzaak ga ik ook zeker niet beginnen. En inderdaad, de consument trekt aan het kortste eind. Ik ga nog een laatste poging wagen, en daarna laat ik het erbij zitten.

het enige wat je als gen**ide consument kan doen, is elkaar een beetje op de hoogte houden. Vandaar dat ik deze hele rommel ook post.
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (22-12-2004 19:56:00)
Matin je hebt wel gelijk, maargoed het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan wink ;)
En dat van die "garantie na je garantieperiode", zal ik het maar even noemen, bij nette bedrjven is dat inderdaad vaak het geval. Je mag uitgaan van een bepaalde levensduur. In dit geval trekken beide bedrijven zich van de klachten af, en wijzen terug op het feit dat het slijtage is. Dat is natuurlijk niet te ontkennen, maar het feit dat het zo SNEL slijt, ik denk dat dàt de misser van JB is. Als consument trek je natuurlijk altijd aan het kortste eind shut up :X

@ Sylvia, als mij het eerder was opgevallen had ik het natuurlijk eerder gemeld. Afgelopen vrijdag hoorde ik het voor het eerst, en na die avond was het al nog een stuk slechter.

Edit:
Slijtage? Dat houd in dat een JB mengpaneel een levensduur heeft van minimaal 1 Jaar?
Staat er onder de garantie bepalingen dat de faders een kortere garantie hebben, of geen garantie?
Indien dit niet het geval is heeft het apparaat volledige garantie.
Nee, want de garantie periode is per 8 december jl. verlopen. Ze hebben dus 2 aanknopingspunten die elkaar aanvullen shut up :X

Weet iemand toevallig de importeur van J&H? Ik dacht namelijk dat beglec vrijwel iedere discozaak van JB spul voorzag ashamed :$
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (22-12-2004 19:41:00)
Het probleem wat jij hebt komt inderdaad door veelvuldig gebruik en het niet stofvrij afdekken
Hij is maar 9 of 10 keer gebruikt, en de mixer zit een vrijwel stofdichte case (als de deksel erop zit) dan zou het moeten komen van de 10x4=40uur dat de deksel er af is geweest..lijkt mij sterk. Natuurlijk komt er wel eens wat stof binnen, maargoed dat is dan minimaal.

Verder vind ik dat men voor 270 euro best een beter kwaliteit mengpaneel kan verwachten, als je kijkt hoe lang die gewone rommelpaneeltjes meegaan.

Wat garantie betreft, het hele probleem van de faders val NIET onder garantie, OMDAT het slijtage is. En nog niet eens omdat de garantie termijn vervallen was. Ookal zou dat wel zo zijn gweest, dan was de garantie termijn toch al verlopen. Ik heb eigenlijk nog van niemand gehoord dat op de faders van JB garantie zit?

Ik vind het slecht van JB dat dit zó snel slijt...en ik mag aannemen dat dit niet normaal is.
Ik kan me niet voorstellen dat mensen dit wel normaal vinden, al respecteer ik natuurlijk wel meningen van een ander.
Topic: Misser van JB Systems; Beat 6 Prof Mixer (22-12-2004 16:42:00)
Hallo,

Ik vorig jaar 8 december een JB Systems Beat 6 aangeschaft bij licht-geluid, voor 269 euro. Ik heb er tot afgelopen maand heerlijk mee gedraait. Alles werkt zoals verwacht en is duidelijk. Totdat ik 17 december jl. mijn 10e optreden met dit paneel gaf.

De crossfader werkt nog maar aan een kant, of er is een selectie knop kapot. Verder kraken bijna alle faders die regelmatig gebruikt zijn. Bij dit kraken gaat ook het wisselen van de verhouding links/rechts in de output gepaard.

Ik heb toen licht-geluid gemaild. Hier een citaat: "Helaas vallen deze klachten niet onder garantie tevens is de garantie termijn vervallen. Mocht u het artikel wel willen laten repareren moet altijd rekening houden met 45,00 onderzoeks kosten."

Maar ik ben er van overtuigd dat het niet normaal is, dat een semi-profesioneel mengpaneel als deze al na 1 jaar amper nog nuttig te gebruiken is.

Toen heb ik Beglec, de importeur van JB systems in België gemaild. Hier volgt weer een citaat: "Het is inderdaad een vervelende kwestie, de garantietermijn is verstreken én de klacht die u beschrijft is een gevolg van slijtage, en dus geen fabrieksfout. Nu zijn wij zelf, als verdeler, zeer flexibel op het gebied van garantie, maar dit is toch wel iets delicater. Vanuit belgië kunnen wij namelijk weinig voor u betekenen, de dienst na verkoop ligt daar echt in handen van de verdelers zelf en de Nederlandse importeurs. (...) Ik vrees dat u moeilijk aanspraak zal kunnen maken op garantie, dit hangt een beetje van de goodwill van de Nederlandse importeur af, maar daar kunnen wij niet helaas bij helpen."

Kortom; Beglec is ook van mening dat dit geen garantie is en kan (of wil) verder niets voor mij ondernemen. Wel geeft de meneer nog als tip: "Maak het paneel altijd schoon, en berg het altijd stof vrij op. Vaak bij mensen die het paneel lang stil laten staan kraken de faders, omdat er dan stof ingekomen is."

Tsjaa, het zou kunnen. Ik had hiervoor een MC Crypt Mengpaneel (conrad's huismerk), van 4 tientjes. Die heeft 5 jaar lang (oft. mijn eerste 33 feesten) perfect gedraait zonder gezeur.

Ik vind het tegenvaller van JB, en ook van licht-geluid die garant staat voor een goede service (zo staat het op hun site) Ik heb nu dus een duur probleem, waar ik niet op gerekend had. Ik ga maar even een tijdje met krakende faders draaien (schaamteloos) zodat ik over een jaartje dan toch maar gelijk een Pioneer mixer kan kopen...

Ik heb dit verhaal reeds bij reactie van gebruikers van dit mengpaneel geplaatst, maar ik dacht misschien kijken hier meer mensen er naar. Dit was mijn eerste aankoop van JB en ik denk ook wel een van de laatste.

Nu nog een goede vraag aan jullie; kennen jullie een goede mixer met 5 of 6 kanalen, 19" met een hoop lekkere functies? Dus iets vergelijkbaars alleen dan met andere faders wink ;) Pioneer DJM 600 is natuurlijk geweldig, maar erg veel geld. Is er geen tussenweg? geen behringer ofzo al lijken die er veel op. ik heb gelezen dat die ook gevoelig voor stof zijn shut up :X ik zoek gewoon een mooi prijsje, lekkere kwaliteit, leuk paneeltje...?
Topic: Post hier foto's van het binnenwerk van je versterker (30-5-2004 20:40:00)
Hey hallo over een PA 2500 gesproken. Ik heb er pas 1tje voor niets op de kop getikt, maar heeft iemand hier misschien de handleiding van? of de specificaties? ik heb nl geen flauw idee wat er ongeveer uit moet komen... Groete, Kees