Forum > Algemeen Forum

Stel je even voor...

(355 reacties. Pagina 23 van 36)
Moderator(s): Dré
VanniekerkStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 30-6-2005
Laatste: 10-3-2016
Berichten: 210
15-11-2006 15:28
Aangezien ik steeds meer te vinden ben hier, zal ik me ook eens voorstellen!

Ik ben dus Jan van Niekerk, woon in Vuren wat een klein dorpje naast Gorinchem is.
Ik ben ongeveer op mijn 14e begonnen met draaien.
Eerst een numark draaitafelsetje gekocht, deze vervangen door technicsjes en nu ook twee pioneer 800 2tjes erbij. Nadat ik alles gecased had (omdat ik er dus wel eens mee op pad ging) heb ik besloten toch verder met het draaien wil en dus meer doen dan alleen draaien op mijn slaapkamer.

Ik heb een leuk (voor mijn doen) geluidssetje gekocht met versterking en ben dus op dit moment druk bezig locatie's te zoeken en naamsbekendheid te krijgen.
Samen met een andere vriend draai ik op de feesten en nog twee andere vrienden gaan mee als we wat grotere feesten doen (schoolfeesten) waar we ook flink apparatuur bijhuren (helaas).

Als ik het zelf voor het zeggen heb draai ik het liefst heel de avond een lekkere mix van stevige trance/hardtrance. Maar helaas (nou ja zo erg is het ook weer niet) heb je het niet altijd voor het zeggen dus vandaar dat ik ook een flinke cd-collectie heb/aan het opbouwen ben met de gangbare top 40, bekende dance, urban en ga zo maar door. (uiteraard zonder te dowloaden, helaas gaat dit ook niet omdat er geen adslverbinding is thuis> ik zei toch dorpje? maak er maar gat van!)

Licht zit er nu eigenlijk pas een beetje voor mij aan te komen, daar ga ik me dus de aankomende tijd mee bezig houden, ik heb er al veel over gelezen en ga mijn showtje met flink wat leuk licht uitbreiden binnen nu en............. een volle portemonnee sad :( .

In mijn vrije tijd volg ik ook nog een studie laugh :D Commerciële Economie waar ik nu dus in het derde jaar zit. Ik ben op dit moment bezig met mijn stage, vandaar dat ik overdag ook vaak te vinden ben hier op dit forum razz :p !
Verder hou ik er nog wel wat andere kleine hobby's op na zoals vliegeren waar ik net mee begonnen ben (wel gelijk goed doen dus o.a. een 4m2 matras de lucht in natuurlijk!).
Maar het meeste tijd (en geld) gaat toch wel op aan licht & geluid!

Dit was het wel weer denk ik zo, ik hoop binnenkort wat leuke foto's te kunnen plaatsen van mijn showtje in actie!
Tot ziens op het forum!
Het begint nu toch echt ergens op te lijken!
SebasVDVIP Lid
Uit: Nederland
Sinds: 9-2-2003
Laatste: 17-8-2016
Berichten: 1719
16-11-2006 17:42
Tot mijn grote schrik zag ik dat ik me nog nooit officieel voorgesteld heb, of ik moet verkeerd gezocht hebben wink ;) Anyway, here goes...

Ik ben Sebastiaan, momenteel 19 jaar en woon nog bij m'n ouders in het pittoreske Elst (tussen Arnhem en Nijmegen). Binnenkort ga ik dit verruilen voor een studentenkamer is het nog pittoreskere Utrecht waar ik Integrale Veiligheidskunde studeer, ik wil me hierbij gaan specialiseren in Evenementenveiligheid.

Sinds dat ik een klein kind was ben ik al geobsedeerd door muziek, ik hoor van iedereen dat ik altijd met diezelfde bruine cassettespeler liep te zeulen en van alles op zat te nemen, vervolgens als een 'echte' DJ de muziekjes proberen aan elkaar te praten.
Het begon pas echt te lopen op m'n 12e. Toen er een keer een klassefeestje werdt gehouden, heb ik een mengpaneeltje aangeschaft, de schattige Behringer DX-100, vond dat heel wat toendertijd. Met wat verdere cd-spelertjes en HiFi apparatuur van de school was het eerste feestje een feit.
Samen met een vriend (Sietse) is er toen besloten een drive-in te starten als hobby. Dit liep redelijk, wat buurtfeesten, schooltjes, sportclub's afgegaan, totdat hij besloot dat het mooi geweest was.
Inmiddels waren we in contact gekomen met Martijn (jawel!). Hij woonde in de buurt en we gingen een soort van samenwerking aan. Zo hebben we samen een paar feestjes gedaan, overigens was dat nog met Sietse.
Nu ben ik samen met Martijn over, en dat bevalt prima. Hij is nu hard bezig een bedrijfje op te zetten en ik wordt al DJ ingehuurd, beide partijnen zijn hier uitermate tevreden over.

Inmiddels ben ik als DJ ook aardig aan de weg aan het timmeren, draai regelmatig in danscafé's, etc. Hoogtepuntje is nu toch de afgelopen zomer op Vlieland. Straks ontmoet ik er net als Dré m'n toekomstige vrouwdin wink ;).
Maargoed, slecht betaald, kleine personeelskamertjes, matig personeelseten, maar wel een fantastische zomer gehad! 7 weken lang elke avond volle bak en vol feest! Buiten dat je hier ontzettend veel van leert heb je min of meer een gratis vakantie.

Hoe het verder gaat vanaf hier? De toekomst zal het uitwijzen, ik wil het zelf blijven zien als hobby. Zolang ik er plezier in blijf hebben, blijf ik ermee doorgaan.
RenevanhEx Lid
Uit: Nederland
Sinds: 20-9-2006
Laatste: 16-6-2008
Berichten: 528
17-12-2006 11:56
Ik heb me volgens mij nooit voorgesteld hier...

M'n naam is René van Hove, geboren op 26-4-'87 (nu dus 19 en nogwat).
Ooit ben ik als vrijwilliger in het jongerencentrum hier in Driebergen begonnen met wat draaien, en dat werd (en wordt!) steeds leuker. Nu ben ik druk bezig samen met een vriend een eigen drive-in op te zetten (nog even en alles voor het geluid is bij elkaar).
Het liefst draai ik dance en hardcore, vaak gemixt met wat jumpstyle en trance, maar ook top40 en '70/'80 kan ik inmiddels redelijk voor elkaar krijgen. Een bijna allround DJ dus (bijna, want van hiphop moet ik niks hebben, da's geen muziek).

Ik draai nog maandelijks in het jongerencentrum voor verschillende groepen, zoals tieners en jongeren, maar ook soms een disco voor licht verstandelijk gehandicapte en we hebben ook wel eens kleuterdisco's gedaan (echt leuk, hele tijd Ch!pz en K3 draaien laugh :D).

René
DJ BartjeStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 14-6-2006
Laatste: 19-6-2024
Berichten: 569
30-12-2006 17:27
Dan zal ik me ook maar voorstellen wink ;)

Nou, ik ben Bart Reijns, Ik ben op 11 maart 1994 op de wereld gekomen, Hobby's: Voetballen, uitgaan, enz.. Stem voor de voetbalclub PSV! (welke club anders?! razz :p)
Dj ThomasStandaard Lid
Uit: België
Sinds: 11-2-2007
Laatste: 29-8-2010
Berichten: 83
26-2-2007 16:01
Hoi Hoi

Me zelf even voorstellen bij deze:
Ik ben Thomas Hakkens, ben 19 jaar en kom uit het Belgische Rijkevorsel; voor sommige onder jullie wel bekend vanwege de jaarlijkse (beroemde/beruchte) Halfvastenstoet in maart. laugh :D

Sinds een tweetal jaren ben ik actief bezig in de DJ-scène; sinds midden 2006 is alles een beetje sneller gegaan...Ik heb toen de kans gekregen om te gaan werken bij een verhuurfirma van licht en geluid (Music Services wink ;) ) Ik heb al sets gedaan op Ansarat (Turnhout), Beerchallenge (Lichtaart),...

Sinds kort draai ik ook in discotheek Highstreet in Hoogstraten van 22-23u, dus vlak voor de resident. Het is een ideale basis om ervaring om te doen en hopelijk door te groeien naar een beter niveau...

Zo tot hier mijn voorstellingkje razz :p
If House Is A Nation, I Wanna Be President!
J.WijningsEx Lid
Uit: Nederland
Sinds: 26-2-2007
Laatste: 9-3-2010
Berichten: 26
26-2-2007 18:41
Ja, wat moet ik zeggen/schrijven....
Ik ben John, en nagelnieuw op dit forum (blink blink). Toen ik een paar van de paginas in dit topic zag wist ik meteen dat ik niet de enige was met een wat hogere leeftijd, gelukkig maar! Ik ben geboren in 1967, dat zegt genoeg denk ik.
Mijn vrije tijd besteed ik (voor een groot deel) aan de verlichting bij twee kabaretgezelschappen. Ook doe ik daar de zaalversterking voor.Mijn dagelijks werk is het bouwen van hoofd en verdeelinrichtingen voor de elektrotechnische sector.

Dat was het wel zo en beetje denk ik.

Groeten en tot sinas, John.
"licht is zwaar werk"
Haas2Standaard Lid
Uit: België
Sinds: 5-1-2007
Laatste: 23-11-2013
Berichten: 107
28-2-2007 00:21
Ey
Ik ben van Leuven (België)
Véél ambitie, weinig geld en tijd... (véle kennen dit waarschijnlijk wel)
Momenteel studeer ik met weinig enthousiasme accountancy-fiscaliteit-marketing.
1 Van mijn dromen is om zelf ooit verhuur te kunnen doen, en mijn grootste droom is om zelf een discotheek te bezitten.
Momenteel is mijn dj naam "Falk Falso" (niet vragen waarom ;) )
Maar ik vrees dat ik eeuwig 'kamer dj' blijf... (op m'n eigen kamer dan ;) )
Ik probeer zoveel mogelijk bij te leren, en al weet ik het, ik twijfel toch altijd, vandaar dat ik soms wel eens domme vragen durf te stellen ;) meestal gewoon ter bevestiging, ik hou gewoon niet van verrassingen.
Ik geraak door het leven dankzij de steun van m'n lieve vriendin (nu al meer dan 16 maand mee samen)
Ik hoop dat de meeste hier succesvoller worden dan mij :d
Sound: 2* Opera live 405, 1* DB sub15 - Light: 2* Hq power extreme 250w MSD; 8* par 64, 24w; 12* mega tripar profile; diverse
TrudyStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 20-12-2006
Laatste: 23-9-2010
Berichten: 12
8-3-2007 12:19
Even voorstellen dus:
Gijs, 22 jaartjes jong, en eigenlijk pas sinds 3 maanden bezig met dj-en... Heb hier toen een setje aangeschaft met twee cd-spelers (2x JB-systems CD200 en RMX-30 (doe ik trouwens in de verkoop, mail voor info wink ;) )), en ben er sindsdien veel mee bezig.
Ik studeer (Economie) en woon in Utrecht, en hoop hier in de toekomst ooit ergens een keer wat te kunnen gaan draaien (maar daarvoor moet nog veeeeel geoefend worden ashamed :$ )
Tot zover, voor boekingen, mail me laugh :D
Sonic boomStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 12-11-2006
Laatste: 6-2-2010
Berichten: 221
25-3-2007 21:26
Ik zal me ook even voor stellen, kijk hier al een tijdje rond, maar mischien is het leuk dat iedereen even weet wie ik ben.

Ik ben dus Sonic boom, eigenlijk Maarten Haakman, ik kom uit Krabbendijke - Zeeland, en heb een drive in, alias licht en geluidsverhuurbedrijf genaamd Full Effect v.o.f.

Ik heb vroeger veel gedraaid als hardcore, hardstyle, speedcore en happy dj onder een andere dj-naam, niets bekends en alleen plaatselijk en op feesten in de buurt.

Nu probeer ik met een collega van mijn hobby mijn beroep te maken.

Ik werk ook nog als bedrijfsleider in de tuinbouw, hier in de buurt, dus druk is het wel.

Verder ben ik getrouwd met Angelique en heb 2 kinderen, Daphne en Kevin.

Grootste passies op het moment: muziek, licht en geluid, en mij pas aangekochte Chevrolet Gladiator Van (5,3 liter bigblock en opgebouwd op een chvrolet Silverado onderstel), deze is omgebouwd tot camper, en daar zijn we druk mee in de weer.

Dat was het wel voor voorlopig.
T is warm werk maar zeker de moeite waard ;-)
ThijlklerkxStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 3-3-2007
Laatste: 17-11-2008
Berichten: 77
21-5-2007 21:53
Nou ik zal me ook maar even voorstellen,

Ik ben Thijl Klerkx, ik ben 12 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en zit daar ook op school... ( leuke school maar echt leuk zal school natuurlijk nooit worden razz :p )

Eigenlijk zit ik hier helemaal niet voor het dj'en en het kwijlen bij enorme PA installaties, ik ben namelijk vooral bezig met video. Toch is dit forum voor mij interessant omdat licht en geluid voor video natuurlijk ook belangrijk zijn, daarnaast vind ik licht en geluid gewoon interessant.

Ik lijk niet erg actief op het forum maar dat komt omdat ik op het moment vooral in de lees stand sta, ik heb hier al een hoop geleerd over van alles van krachtstroom tot stroboscopen ( niet dat ik daar wat aan heb bij het filmen maar dat is wel interessant razz :p ) en ik hoop dat ik hier nog een hoop meer ga leren happy :)
Groetjes ( en goede avond nog... )

Thijl Klerkx.

Terug naar forum Reageer (zonder quote)