Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Djdex

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Djdex (Pagina: 1 van 1)

Topic: Contactgeluid (29-11-2006 16:55:00)
Ja, het probleem is dat de muziek niet eens goed hard staat, en ja ik heb inmiddels wel een regeling getroffen wanarbij ik elke dag gewoon de versterker helemaal kan opentrekken (tussen 18 en 19u) en overdag gewoon met een iets minder hard volume mixen. Maar bedankt voor de reacties tot dusver !
Topic: Contactgeluid (27-11-2006 19:11:00)
Zo, even over contactgeluid, ik heb er niet zo snel een topic over kunnen vinden op dit forum.

Sinds kort heb ik dus nieuwe beneden buren, en die hebben in tegenstelling tot de vorige buren (Je hebt ze niet voor het uitkiezen zullen we maar zeggen) last van het dreunen van de bassen. En omdat ik toch wil dat het voor hun ook leefbaar blijft, wil ik om te beginnen iets doen aan het contactgeluid. Nu heb ik nog helemaal niets gedaan om het contactgeluid verminderen, dit is ook omdat ik niet zo goed weet hoe ik dit het beste kan aanpakken. Ik heb wel op verschillende forums zitten kijken, maar alleen "vaag" beschreven antwoorden, of het kamer-in-kamer principe kwam ik tegen.

1. Heeft iemand ervaring met het verminderen van contact-geluid, zo ja, hoe ?
2. Heeft het nut om een bepaalde opstelling van de speakers te hebben, bijvoorbeeld een x aantal centimer van de muur af ?

Graag alleen reageren als je denkt dat ik er echt wat aan heb (niet lullig bedoelt, maar als ik nutteloze reacties wil ga ik wel naar andere forums) !

Alvast bedankt