Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Funnyboy

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Funnyboy (Pagina: 1 van 1)

Topic: Clubspot 250MSD vs. Phantom EHJ250/HTI150 (24-7-2006 21:09:00)
Vraagje

Ik heb interesse om 4 Phanton HTI-150 movingheads aan te shaffen van showtec. Maar in de catalogus 2006 - 2007 zie ik andere foto's de gobo's dan er op "fixture settings" staan? Heeft er iemand die toestellen en kan me zeggen of het werkelijk de figuren zijn op de technische beschrijving van dmx kanalen en/of toch die figuren zoals op de foto's? En de kleuren? Kun je werkelijk 2 kleuren splitsen? Ik bedoel dat de kleurwiel half over twee kleuren staat?

Alvast bedankt
Topic: koolsound boxen (19-1-2006 22:57:00)

DJ Bastisito schreef:

Nou, als er bij voorbaad al door de importeur/dealer/whatever wordt afgezworen dat dit merk (Koolsound) geen enkele band heeft met het gevreesde BST en dit later wel zo blijkt te zijn, hebben wij alle recht om ernstige kanttekeningen bij dit merk te maken, dacht ik zo.
deze forum heeft al continue gedoe, van mijn part mogen er onderdelen van sony en phillips tot eminence inzitten, oordeel meer of ze goed zijn in de plaats van ja nieuw merk tes niet goed.
en je zegt "later wel" ??? Tuurlijk heb je recht uw kanttekeningen te maken, maar eerst toestelletjes proberen , kijken naar service , oordeel DAN een keertje, nu ist hier al oordeel van tga zeker niet goed zijn. Ik heb al die luidsprekers gehoord , ze klinken goed, natuurlijk te vergelijken met dap en dergelijke maarja voor dat geld
Topic: koolsound boxen (19-1-2006 13:04:00)

Victor schreef:

funnyboy schreef:

die onderdelen worden ergens gemaakt dus moeten ze te vinden zijn.
Ja, die onderdelen worden ergens gemaakt. In het geval van BST en dat soort merken is dat hoogstwaarschijnlijk in China. Veel plezier met je zoektocht naar de onderdelenfabrikant en succes bij het bestellen ervan. Vooral omdat dit soort OEM-producten nogal eens wisselen van toeleverancier en type onderdeel.

Het is gewoon zoals Reind zegt: als je BST (en andere merken zonder support) koopt heb je misschien een leuk product voor weinig geld. Maar als het stuk gaat moet je niet zeuren en niet verwachten dat je service krijgt. Dat kan ook niet echt meer voor die dumpprijzen.
Zowieso mag je dat niet verwachten, als je voor dat geld iets koopt en over algemeen si er toch 70% van de mensen die het wel verstaan. Het feit dat ik hier aangemeld heb is gewoon omdat er een nieuw merk op de markt lanceerd is en direct hier naar beneden gehaald is zonder een kans te krijgen. Ze zeggen dan we breken niet af , wat moet ik dan wel ervan zeggen?
Topic: koolsound boxen (19-1-2006 02:04:00)
qua service gesproken, een onderdeel niet te vinden van de leverancier? dan gewoon halen van een ander leverancier enzo heb ik altijd geweten. Ik ken een dj collega die een paar bst producten heeft, heeft ooit wel eens in panne gestaan met zijn versterker en het kapotte onderdeel was te vinden. die onderdelen worden ergens gemaakt dus moeten ze te vinden zijn. In ieder merk heeft wel zijn nadelen. Ik spreek dan niet alleen over boost maar ook van de hele grote merken , bv. rodec en denon, mackie noem maar op
Topic: koolsound boxen (19-1-2006 00:01:00)
ax-versterker serie van jb heb je ook in boost gehad? leg me dat eens uit???? ik lees dat bst zowel boost en dergelijke is so what? zolang ze maar goed klinken en niet duur

In ieder merk heeft wel eens wat andere merken inzitten. Laatste tijd zie ik diverse merken dezelfde uiterlijk in onder andere merknaam , ja zelfs onder jb. is de prijs goed? is de kwaliteit goed? Wat moet je meer hebben?
Topic: koolsound boxen (14-1-2006 03:59:00)
Ik ga nog ( redelijk ) veel naar de verdeler van koollsound en light. In de plaats van zo'n commentaar te geven zou je eerst beter zo'n toestel in handen nemen voor men begint te discusieren. Ik heb die klankkasten al meermaals gehoord en vind dat ze goed klinken ( zeker voor dat geld ). We hebben onlangs een lazer aangeshaft van koollight en al 3 keers gebruikt geweest op evenementen waar ik wel moet van zeggen " chappeau" materiaal