Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Milton

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Milton (Pagina: 1 van 1)

Topic: female deejays (23-5-2005 13:31:00)
een dj-vriendin ... dat is een verhaal apart ... ik wil wel es wat ruig met mijn platen omgaan, vind ze niet cool! ... "Anderen doen er toch ook voorzichtig mee?!"... ik mag dus niet meer met haar platen scratchen enzo ... ik loop ook regelmatig met mijn mixer onder mijn arm, lekker losjes, naar vrienden toe om saampjes te dj-en ... maar dat mag ook eigenlijk ook niet meer ... "Een flightcase is beter" .... klopt ... maar dit is artistieke vrijheid! .. "ja maar, als je mixer stuk gaat, dan leef je in artistieke gevangenschap" .... damn .. daar heeft ze dan ook wel weer gelijk in.
Topic: Hoe zijn jullie gestart? (16-3-2005 12:02:00)
via de houseparty mix-cd series van arcade kwam ik in aanraking met mixen ... heb aan pappa en mamma gevraagd of ik heel wat geld kon lenen maar dat kon niet ... dus toen zei mijn pa dat ik beter even eerst kon kijken of ik het wel leuk vond, om daarna zelf te gaan sparen ... maar het leek hem wel een goed idee eerst te sparen voor een simpel mengpaneeltje en om de wijk in de gaan en huis aan huis te vragen naar grammafoonspelers omdat iedereen die nog wel had maar allang niet meer gebruikte ... dus toen had ik 14 verschillende spelers .. daar heb ik de 2 beste van gehouden (zonder pitch) en daar ben ik mee begonnen ... vond het echt helemaal te gek ... dus ik de eerste beste vakantie een baantje en sparen voor die soundlabs met pitch ... daar heb ik 5 jaar meegedraaid ofzo (niet goed, had eerder moeten overgaan op technics maarja, geld hè).. en nu heb ik 2,5 jaar technics ... super, kan nog wel 30 jaar doorgaan happy :)
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (16-3-2005 11:37:00)
@ dj compact / S.L.

planet rock 2003?! .. klopt, niet helemaal .. maar ik was niet die gozer die aan 1 stuk door biertjes aan het tikken was ... had een paar trekjes genomen van een joint ... maar tijdens wedstrijden ben ik sowieso nogal afwezig,komt door de zenuwen ... Maar hoezo!? .. was het te merken?! .. goede zaak dat je niet drinkt of drugs gebruikt ... wel grappig dat je toen de verkeerde naald van de plaat afhaalde wink ;)
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (15-3-2005 15:49:00)
hahaha ... wat zeg je dat leuk ... heel klein lief ieniemienie blowtje happy :) ... ben begonnen met platen kopen en draaien in coffeeshop en daar kreeg je als je een fout maakte altijd een joint, zo van: "Hier heb je een joint, ga nu maar weer je best doen!" ... vandaar die kromme redenatie.

kom er nu pas achter dat het idd met onzekerheid te maken heeft, leer elke dag weer wat! "laatst", in november een dj wedstrijd in Arnhem, ik had me niet goed genoeg voorbereid en dat brengt onzekerheid met zich mee ...dus zenuwen .. dus ik nog eve, net voordat ik moest, naar buiten (stom!) .... zo'n toeter gerookt met wiet waar ze olifanten mee verdoven ... daarna nog 3 biertjes, omdat die achtelijke vrienden van me geen cola wilde halen, en ja hoor ... Milton stond suf achter de draaitafels, in de eerste voorronde al gelijk eruit gekicked, dj-vrienden ontevreden en ik nogal verward ... maar hè dat was niet de bedoeling, ik was van plan om de hoofdprijs mee naar huis te nemen .. de nieuwe pioneer djm-707 .... maar die staat dus nu bij een belg in de huiskamer ... zo kom ik mezelf wel es tegen laugh :D
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (15-3-2005 13:59:00)
euuh .. liever na het draaien ofzo ... eerst dacht ik dat ik alleen kon draaien met een joint .... maarja .. toen moest ik op een dj-contest draaien en toen had ik geen wiet bij mee ... dat is echt de slechtste set ooit geworden ...heb ook nogal debiel van de alcohol & xtc achter de tafels gestaan maar op een moment wist ik niet meer dat de plaat op de draaitafel moest .... toen ben ik maar wat rustiger aan gaan doen ... nu ga ik nuchter naar het werk en na de tijd lekker wat drinken enzo ... werkt beter voor mij ... maar ieder zijn eigen manier natuurlijk.
Topic: Toekomst voor de cd-dj? (17-2-2005 15:25:00)
back on-topic ;-)

de cd-dj heeft natuurlijk de toekomst! ik ben ook vinyl-geil maar niet dom ... check ff die nieuwe draaitafel-cdspeler van Numark, CDX1 (vast al besproken)... je cd-tjes afspelen/bewerken als een plaat ... kijk ... en daar word ik nou blij van!