Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Firestarter

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Firestarter (Pagina: 1 van 1)

Topic: Pioneer doet mee aan I-Pod hype? (2-2-2006 01:32:00)
Ik heb liever vinyl dan cd's. Ik ben nog echt een newbie qua dj'en..maar je moet ergens beginnen..ik heb nu in een half jaartje al bijna meer platen dan cd's op me kamertje staan. En ik ben meer trots op mijn platen dan op mijn cd's omdat ik vind dat vinyl iets extra's heeft. Mja moeilijk te omschrijven maar dat vind ik gewoon zo.
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (27-1-2006 23:58:00)
Mja als ik iets zou willen draaien dan koop ik het gewoon..geeft me ook een beter gevoel dan downloaden..(en mja sorry..ik koop het ook voor de inkoopprijs in)
Topic: Rane Serato Scratch (27-1-2006 22:49:00)
Heeft iemand misschien wat linkjes van filmpjes waarop fs2 gedemonstreerd wordt? Want van scratch live kon ik makkelijk vinden op scratchlive.net maar van fs2 kon ik echt alleen maar een beetje 1 wazig filmpje op de stanton site kunnen vinden...terwijl ik toch ook nog wel benieuwd ben qua wat fs2 nou allemaal kan (ja ik weet wel wat het kan..maar ik wil het zien wink ;) )

Groeten,

Ham

PS: Ook hallo..ik ben nieuw hiero ashamed :$ whaha
Topic: Pioneer doet mee aan I-Pod hype? (27-1-2006 22:04:00)
vinyl zal altijd blijven bestaan...en anders heeft de winkel waar ik werk voor niets een platenkelder onder de winkel..
En ik zal het altijd blijven kopen omdat het toch "het" is qua dj'en
Topic: Beat Counter (2-9-2004 20:53:00)
eyy, (ik ben hier trouwens nieuw maar ben een heeele zooi info aan t inzamelen over alles en nogwat over de producten in dj-wereld dus alvast sorry als ik soms domme dingen zeg wink ;) ik weet er nog niet veel van af)

Mij lijkt een bpm-counter in het begin ook wel handig ook al denk ik wel dat ik op gehoor ook wel redelijk ver kom, maar ik las dat sommige bpm-counters echt zaad zijn. En ik wil in t begin toch een bpm counter (soms is het gewoon relaxed om het toch ff op de snelle manier te doen razz :p ) en ik heb er ook 1 op het oog die mij wel perfect voor me lijkt en daar zit ook een bpm-counter op. Het is de Behringer DX052. Maar nu is mijn vraag: Is die bpm-counter een beetje goed? (of redelijk, i.i.g dat ie niet zuigt) Alvast bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag.

PS: Ik heb al overal gezocht naar het antwoord op deze site maar daar staat niets over. (ook niet in de shopreview)