Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Meter

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Meter (Pagina: 1 van 1)

Topic: Niet gemixte cd's (6-9-2004 11:21:00)
Zeker heb je me hiermee geholopen teknoknights. Ik ben een lang weekend weg geweest vandaar dus de laate respond, maar ik denk nu dat ik ongeveer wel weet wat ik moet gaan halen om te kunnen draaien... Ik heb namelijk ook hier wat rondgevraagt aan dj's ;). Bedankt allemaal!

Yard
Topic: Niet gemixte cd's (31-8-2004 16:26:00)
Zou je dan een kleine selectie van je nieuwste cd's eens willen opzeggen, dan kan ik een beetje idee krijgen wat voor cd's het beste zijn om mee te draaien.

Voor de rest: Thanx voor de informatie, dit was wat ik bedoelde.

Yard
Topic: Niet gemixte cd's (31-8-2004 15:50:00)
kijk, daar kan ik al wat meer mee... Maar er zijn genoeg cd dj's op dit forum, dus mijn vraag aan diegene die met cd's mixen: Hoe doen jullie dat nou? Mixen jullie snel een nummer in voordat het nummer op de cd gemixt is. Of kopen jullie bepaalde [zo ja, welke]cd's waar gewoon de volledige nummers op staan.

Het verhaal van: downloaden --> op cd zetten en dan draaien kan natuurlijk ook en dan heb je volledige nummers, maar dat bedoel ik nu even niet wink ;)

Yard
Topic: Niet gemixte cd's (21-8-2004 21:42:00)
In dat geval kan je tog beter gewoon 2 turntables aanschaffen. Anders ben je dubbelop bezig. Maar hou doen andere cd dj's dit dan die trance/hradcore draaien?

Yard
Topic: Niet gemixte cd's (21-8-2004 19:42:00)
Mensen,

Ik wil gaan beginnen met dj'en [CD] maar nu heb ik eerst nog een vraagje voordat ik eraan begin. Er zijn een boel cd's te koop in de winkel en op het web, maar de meeste trance/hardcore [en deze stijl wil ik draaien] zijn al voorgemixt, dus er valt nog maar weinig te mixen. Zijn er speciale cd's voor dj's die dus niet zijn gemixt en waar zijn deze te krijgen?

Yard