Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Djatwork

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 44 bijdrage(n) van Djatwork (Pagina: 1 van 3)

Topic: Showtec Light Desk Pro 512 (6-9-2016 14:22:00)
Naar mijn weten is dat niet mogelijk, ik weet niet waar je woont? Ik wil er best een keer naar kijken. Woon zellk op Goerree OverFlakkee..
Topic: Showtec Light Desk Pro 512 (5-9-2016 12:52:00)
Hallo,

Ik heb zelf ook zo`n tafel, misschien eens het proberen waard om eens al je programma`s die er in staan te deleten. Als je probeert een nieuw programma te maken kan het zijn dat het wel eens overlapt. Zodat het niet helemaal lekker werkt. Ook misschien eens een paar keer op de TAP SYNC button drukken als je je show wil starten.

Succes,
Topic: Uitvallen Top Soundmate 3 mk2 (9-9-2014 17:34:00)
Bedankt voor de reacties,

Ik ga de speaker gewoon thuis even aansluiten en dan op een laag volume een middag laten spelen. En dan wacht ik even af wat de speaker doet. Het is inderdaad lastig zoeken naar een storing die plotseling opdoet.

Ik laat de uitslag wel even weten. Verstandiger om mn Dateq XTC te gebruiken voor de test ipv de DJM2000? Persoonlijk vind ik het een fijne mixer.
Topic: Uitvallen Top Soundmate 3 mk2 (9-9-2014 11:27:00)
De speakers waren aangesloten via XLR op een Pioneer DJM2000. Ik heb zelf de set tijdens het opbouwen een half uur laten draaien, en toen was er nog niks aan de hand.

Het enige wat ik kan proberen om er zelf onderzoek naar te doen is, de set die k over 2 weken weer nodig heb opnieuw neer te zetten. En kijken of het probleem zich weer voordoet (met het verzoek niet in de clip te draaien)

Ik heb ze in mn loods geprobeerd gister en ze draaien perfect tot nu toe,
Topic: Uitvallen Top Soundmate 3 mk2 (9-9-2014 10:18:00)
Van het weekend een buitenklus gehad, en daarbij mijn Soundmate topjes 12" weer eens ingezet. De klant belt na een aantal uur dat 1 van de luidsprekers was uitgevallen. Hij had ze zelf aan en uit gezet en sprongen gelijk weer aan. Het probleem bleef zich steeds voor doen, zo om het half uur. Ik kwam savonds aan en de limiter wat ik al verwachte stond tegen het oranje aan.

Dus het was heel de dag speaker aan en uit begreep ik van de klant.

Zou er een termische beveiliging in de speaker zitten? Want de andere top heeft uren lang dezelfde intensiviteit gehad, en niks aan de hand.

Wie o wie heeft dit probleem ook weleens gehad?

Alvast bedankt.
Topic: Dap clubmate 3 (23-4-2013 12:51:00)
Ik ben toch ook wel zeer benieuwd, heb zelf 2 Soundmate 2 sets en een Soundmate 3, maar mocht het goed klinken is het misschien wel eens het waard om in te ruilen voor een clubmate set :)
Topic: Benodigd vermogen in een tent (11-6-2010 10:15:00)
Heb met koninginnedag in een ongeveer zelfde tent gestaan en daar heb ik met een Soundmate 3 set mk2 gestaan, +- 200 man en dat ging gewoon goed. Dus met zo`n setup kom je mischien ook een eind.
Topic: Showtec D-Pack 6 Digital loopt vast (29-10-2009 20:56:00)
Okk ja goed k zal m inderdaad wel even terug sturen, want t moet wel werken natuurlijk. Ik weet even genoeg wat mij betreft weer on-topic;)
Topic: Showtec D-Pack 6 Digital loopt vast (29-10-2009 16:29:00)
Okk ja ik ben dan zeker in de war dacht dat het een ander apparaat was. Maar in ieder geval ik heb inderdaad ook een probleem met een multidim. Het apparaat ontspoort soms weleens op een onverklaarbare wijze (valt uit of stuurt opeens andere kanalen aan) En t volgende probleem is ook nog eens dat dat het geheugen niet blijft zitten op welk DMX adres je hem hebt afgesteld. Dat geheugen probleem is eigelijk al net zo lang als dat ik het apparaat nieuw heb gekocht. Zit er ergens een batterij of iets voor het geheugen?

Groetjes Jan Looij
Topic: Showtec D-Pack 6 Digital loopt vast (28-10-2009 09:39:00)
Dit probleem heb ik ook de laatste tijd, en inderdaad als je m weer een keer aan en uit zet doet hij het wel weer. Maar toch lastig als het op een paar meter hoogte hangt;)
Dus suggesties wat het kan zijn is zeer welkom!
Topic: Laptop meenemen tijdens het draaien (4-8-2009 00:04:00)
Kijke Douwe met jou kan ik praten...:)
K denk dat je op de lange duur goedkoper uit bent met een Mac, kost wat meer maar de restwaarde is hoger als je `m zou verkopen, en je hebt er zoveel plezier van! In ieder geval ik heb er nooit problemen mee gehad.
Topic: Regelgeving Prive Feesten (24-6-2009 08:32:00)
Ik zal zeker de organisatie dit topic even laten lezen en we gaan er zeker wat mee doen. Zal denk ik over een week of f 3 of 4 weer wat georganiseerd worden. Dan post ik wel even hoe het verlopen is. Maar ik had het topic ook een beetje geopend om te kijken wat de ervaringen van anderen zijn wink ;)

Sylvia schreef:

Djatwork schreef:

en dan word er een keer wat ge-organiseerd word het van alle kanten tegengewerkt.
Uit je eerdere posts in dit topic krijg ik vooral een ja klok, nou nee klepel-gevoel. Bij de organisatie van een feest zoek je van tevoren uit wat de regels zijn en probeer je je eraan te houden. Daar waar dat niet lukt of dingen onduidelijk zijn, vraag je de dingen na bij het juiste loketje. Kan soms zinloos omslachtig zijn, maar dat is nou eenmaal hoe het werkt en hoe je het snelst een feest op poten krijgt zonder gedonder met de instanties.

Ik heb aardig wat feesten georganiseerd, en het is me uiteindelijk altijd gelukt. (Op de feesten na dan waarvan ik op voorhand wist dat we illegaal bezig waren, die zijn wel eens plat gelegd.) Gewoon op papier zetten wat je wilt gaan doen en vervolgens jezelf een dag of wat opsluiten in een kamer met je telefoon: bellen maar.

Dat je baalt omdat je draaiklusje niet doorging is begrijpelijk, maar inmiddels wel duidelijk. Waar wil je verder heen met dit topic? Heb je de eerder gegeven adviezen opgevolgd en zo ja, wat is daaruit gekomen?
Topic: Regelgeving Prive Feesten (23-6-2009 10:12:00)
Hier op het eiland worden ook legale schuurfeesten gehouden. Ken toevallig wat mensen die in het bestuur zitten en die worden het ook bijna onmogelijk gemaakt om een evenement op te zetten. Door alle lullige regel en wetgeving. T is jammer dat hier de gemeentes nogal moeilijk zijn, want op Goerree OverFlakkee is dr al zo weinig te doen en dan word er een keer wat ge-organiseerd word het van alle kanten tegengewerkt. Snap heel goed dat er zeker regels moeten zijn, maar het kan soms een beetje te ver gaan vind ik.
Topic: Regelgeving Prive Feesten (22-6-2009 18:42:00)
Tsjaa t word toch alsmaar gekker hier met al die regeltjes e.d
Hoorde nu van de organisatie dat ze opnieuw wat gaan doen en dan zonder kaartverkoop enz enz en op een goedgekeurde locatie, dus ben zeer benieuwd hoe het af loopt.
Topic: Regelgeving Prive Feesten (21-6-2009 17:05:00)
ja goed "kaartverkoop" t was meer een idee van betaal volgens mij 10 euro of doneer wat in een pot of iets dergelijks. T was niet zo dat je kaarten kon kopen bij een VVV kantoor of ticketbox ofzo;)
Had de zoekmachine al gebruikt en gezocht op besloten feest of prive feest maar kwam op niks uit. Maar ik ga nog wel even zoeken,
alvast bedankt
Topic: Regelgeving Prive Feesten (21-6-2009 15:04:00)
Hallo,

Hebben jullie weleens te maken met brandweer politie en andere instanties gehad als het gaat om een prive feest voor meer dan 50 personen. Zelf moest ik gistere eigenlijk ergens draaie maar het was van de week afgelast omdat er kaartverkoop was geen beveiliging , geen goede branduitgangen enz enz. Nog op het gemeentehuis om daar eens een praatje te houden maar dat leverde ook niks op. Enig idee hoe dan wel de echt regelgeving in elkaar steekt? Want de 1 zegt zus en de ander zo ;)
Topic: Drive-in show starten (30-5-2009 10:17:00)
Zelf woon ik op Goeree OverFlakkee, en ik moet zeggen dat er hier toch werk zat is. Nu moet ik zeggen dat er hier op het eiland ook niet heel veel bedrijven zitten die zulk werkt doen dus dat scheelt wel. Dus ik zet toch zo per jaar wel een showtje of 40 weg denk ik.
En als ik zelf niks op de agenda heb staan dan werk ik meestal weer voor de 2 "grotere bedrijven" hier. Mischien zou dat ook eens een tip wezen voor je om voor een groter bedrijf met je eigen spullen te draaie;)
Topic: Showtec boxen 450 watt (30-5-2009 10:03:00)
Ja ok is ook een beetje over de top. Ik had die set neergezet in een schuur van pak m beet 8 bij 12 meter ofzo.. Maar ik denk dat het op den duur niet meer uitmaakt wat je neerzet als de ruimte gewoon niet groter is. 20 juni heb ik weer een feest daar op die locatie dan post ik wel een paar foto`s.
Topic: Showtec boxen 450 watt (29-5-2009 18:54:00)
Ben ik toch zeer benieuwd wat dat dan wel niet was... maar goed redelijkerwijs kan je toch wel aannemen dan je gewoon met 2 enkele toppen als je t geluid een beetje vol wil laten klinken gewoonweg niet haalt. Mischien qua volume wel kijk k gebruik ook weleens 2 Bose 802`s ja goed t kan maar of het klinkt is een tweede;)

pimmo schreef:

Djatwork schreef:

Ik word er zo moe van altijd maar die aantallen mensen die er worden genoemd voor een bepaald luidspreker set. Nogmaals een feest van 100 man draai je gewoon niet met 2 toppen, ik durf er bijna all niet eens een sub-top combinatie aan te wagen;)
Laatste nog een feestje gedaan voor 125 man en daar stond 4x18" Sub en 2x12" top van Sivian Acoustics, dan heb je tenminste genoeg vermogen om het laag een beetje lekker door te duwen :D
Wat is dit nou voor een opmerking.. Hoe kan je nou zeggen dat je met 2 toppen zowieso geen feest draait. Elke top is anders, sommige redden het bij lange na niet, andere met gemak. Voorbeeld: vorig jaar kwam een drive-in op onze school, kwam aan met 2 toppen.. Die hebben de hele avond op half vermogen gestaan en het ging hard!
Topic: Showtec boxen 450 watt (25-5-2009 21:12:00)
Ja klopt die site is niet echt geweldig hor... snap ook niet dat ze daar niks aan doen. T is een kleinschalig bedrijf die zelfbouwspeakers maakt. Maar je hebt gelijk het is maar net waar je het voor gebruikt, maar hou er zelf van als de mogelijkheid er voor is om iets meer vermogen mee te nemen als nodig is. Werk zelf nog al eens samen met Pluto Rentals die daar leverancier van is.