Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Cdjimmy

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 7 bijdrage(n) van Cdjimmy (Pagina: 1 van 1)

Topic: Briteq BT-30FC (10-3-2012 19:16:00)
Heeft iemand ervaring met de Briteq BT-30FC (3 keer 10watt RGBW Led)? Ik wil er van deze 2 aanschaffen ,heb dit één keer op een voorstelling van JB-Systems gezien.Gaf bijzonder veel lichtopbrengst.
Welk goed DMX toestel heb ik nodig om de toestellen die ik bezit te bedienen?
Momenteel in bezit : 2 maal Super Solar White Led (JB-Systems)staan in Master/slave modus //Deze bedien ik nu met CA-8 afstandsbedieningscontroller.
2 maal ORION Led (JB-Systems)staan in Master/slave modus //Deze bedien ik ook met een CA-8 afstandsbedieningscontroller.

Binnenkort in bezit: 2 maal BT-30FC (Briteq van JB-Systems).
Ik wil deze 3 verschillende toestellen laten werken met een DMX-toestel zodanig dat de twee CA-8 controllers weg kunnen.
De 3 verschillende toestellen,waarvan ik er telkens dubbel van aangekocht heb (6 toestellen dus!),moeten afzonderlijk alsook tesamen in en uit kunnen geschakelt worden alsook de soort werkmodus kunnen veranderen.
Heb géén ervaring met DMX bediening (maar wat komen moet dat komt).Welk merk en type moet ik aanschaffen en is vlot te bedienen? Budget mag niet hoger dan ongeveer 220 € liggen.
Topic: SERATO Itch + DENON HC-5000 (10-3-2012 17:28:00)
HELP! Weet iemand hoe de beatsindicator terug kan worden weergegeven??Ben de beatsindicator, die dit bovenaan in 4 stappen visueel weergeeft, kwijt.Indien men op "SYNC" klikt kan ik wel gesyncroniseerd mixen maar visueel op het programma is dit weg.Ik heb al 2 keer het programma verwijderdt en terug de installatieprocedure herhaalt...maar helaas. TIPS WELKOM..
Topic: SERATO Itch + DENON HC-5000 (21-2-2012 17:47:00)
Zéér hartelijk dank voor de vlugge en leerrijke tips die ik tot op heden mocht ontvangen. Soms zijn de tips zo voor-de-hand-liggend dat ik er niet aan gedacht had om deze uittevoeren.Systeemherstel zal zeker nuttig kunnen zijn indien mijn controller terug dienst weigert.De verschillende Usb-poorten met 2 andere kabels als test hadden geen gunstig effect maar wel nuttig om te weten.Momenteel heb ik de keuze gemaakt om Itch te openen via rechtermuisknop en te klikkken op "als administrator uitvoeren".
Resultaat: De controller wordt terug herkent door mijn programma (oef..)maar er is nog een zéér klein akkefietje. Op de laptop wordt de beatsindicator niet meer weergegeven indien men op "SYNC" klikt. Dit is de balk bovenaan naast het woord SYNC en dit voor beide spelers.Nochthans werkt deze functie want de controller duidt dit aan met een groen lichtje ,enkel visueel zie je het niet.
Heb ik iets aangeklikt zonder het zelf te weten of is hier iets meer aan de hand.Enfin,alle andere functies werken terug 100%.
Andere tips zijn zeker welkom...ook deze voor de "Beat Position Indicator" op het Itch programma.

Alvast dank voor beide tips mensen.
Topic: SERATO Itch + DENON HC-5000 (20-2-2012 13:58:00)
Heb na enkele maanden feilloos te hebben gedraaid met Serato Itch,ineens een foutmelding op mijn laptop. Er is een incompatible toepassing vastgesteld! M.a.w. mijn midi-controller werkt plots niet meer op mijn laptop tesamen met Serato Itch. "Hardware Disconected" blijft knipperen op het programma.
Ik heb gelukkig nog een 4 jaar oudere desktop met XP waar mijn midi-controller samen met Itch nog perfect blijkt te werken maar daarmee is het probleem nog niet verholpen op de laptop.
Dit probeerde ik al: Verwijderen van het programma Itch en daarna terug geïnstalleerd. Blijkt niet te werken! Komt zelfs een foutcode op (1607:Unable to install InstalShield Scripting Runtime). Itch weet niet dat er een Midi-controller aangesloten is via Usb ("Hardware Disconected" blijft knipperen) .
Wat moet ik doen????

Laptop draait op Windows 7 Home Premium (64-bit).
Intel Core i-7 met voldoende RAM geheugen.
Ik zou een gat in de lucht springen mocht iemand dit euvel kunnen verhelpen.
Topic: DN HC-5000 met BPM Studio (10-10-2011 12:57:00)
Zal eens opzoekingen verrichten i.v.m. PCDJ Dex. De voorwaarde moet toch zijn dat deze compatibel is met de controller die ik nu heb (heb nu al mijn twijfels).Ben niet zinnes enkel met een programma te werken omdat ik dan terug de 2 geluidskaarten gebruiken moet v/d computer zelf.Drukknoppen op een controller heeft meer fingerspitzengefühl. De enige 2 programma's die ik weet te laten werken met de HC-5000 is Serato Itch 2.0.1 en BPM Studio avec Audiosuitebazaar.
Topic: DN HC-5000 met BPM Studio (8-10-2011 19:17:00)
Bedankt voor de leuke reactie van jullie 2.Inderdaad is BPM Studio een oudere software maar wel een zéér betrouwbare...indien je de software gebruikt zonder de HC-4500 of HC-5000 want met de driver van Audiosuite komen er zeker problemen van.Ik gebruik BPM al minstens 5 jaar en samen met de HC-5000 controller ongeveer 8 maanden.
Je hoeft géén internet verbinding te hebben om de HC-5000 met bpm Studio te gebruiken.Alleen die vervelende "driver" van AudioSuite kan verdomd beter! Overstappen naar de meegeleverde Itch software zou mss beter zijn.Ik heb dit al volledig uitgeprobeert maar soms is de drang naar BPM Studio erg groot.Deze laatste heeft toch wel enige functie's meer en beter te bieden dan Itch.
Met deze laatste kan je niet zoeken met frame's zoals bij Bpm.
Ik gebruik de HC-5000 controller ook met de cd speler van Denon (BU-4500).
Topic: DN HC-5000 met BPM Studio (12-9-2011 19:09:00)
Ik kocht 6 maanden geleden een midi controller van Denon (HC-5000) samen met de software Itch. Deze laatste werkt 100 % maar ik gebruik ook hiermee de software van BPM-studio.Ook de driver 2.2 aangeschaft voor 25 € bij AudioSuite om de HC-5000 compatibel te maken met BPM (het protocol van de HC-5000 is idem als die van de HC-4500).Wat we op voorhand weten is dat niet alle functies beschikbaar zijn op de midi controller maar daar het hier niet om.
Waar het echter wel om gaat is dat de driver 2.2 van AudioSuite niet stabiel genoeg is.Deze driver valt uit na ongeveer een 25 minuutjes draaien zodat de HC-5000 VOLLEDIG onbestuurbaar wordt!Hierbij moet ik Ctrl+Alt+Delete indrukken zodat ik bij Winows Taakbeheer deze driver moet afsluiten.Daarna klik ik terug op de snelkoppeling van de driver zodanig dat deze terug wordt geactiveerd.Hiermee kan ik terug een 20 tal minuutjes verder.Heeft iemand dit probleem ook en wie kan mij helpen??
Bij AudioSuite willen ze géén enkele commentaar kwijt voor dit probleem naar herhaaldelijk een mail te hebben gestuurt hierover, wat echt kinderachtig is.Op hun site maken ze reclame over "COMING SOON 2.3 versie"maar dit staat er al maanden op.Willen ook niet zeggen wanneer de driver 2.3 aankomt(????).

1 keer heeft AudioSuite me wel geholpen via mail.De midi controller HC-5000 had maar 1 stereo uitgang i.v.p. van 2 indien ik de software BPM gebruikte (met Itch was dit wel in orde).Ik moest enkel bij de snelkoppeling van BPM op de rechtermuisknop klikken,daarna op "Eigenschappen",daarna zie in "Doel" het volgende "c:\BPM-Studio Profi\BPM.exe" .Hierbij moest ik gewoon achteraan een spatie zetten en /ch:6 bijdoen.Wat dus neerkomt op "c:\BPM-Studio Profi\BPM.exe" /ch:6 en het probleem was opgelost (the 6 specifies the number of analogue channels,6 maal analogue out = 3 maal stereo out).Daarna op "OK" geklikt en herstart BPM. Met dit laatst opgelost probleem hoop ik dat andere mensen hiermee ook zijn geholpen.
Hopelijk krijg ik positieve reacties hieromtrent.