Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Martijnus

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 7 bijdrage(n) van Martijnus (Pagina: 1 van 1)

Topic: PCDJ FX: iemand ervaringen? (23-11-2007 23:16:00)
Hallo zeg, ik ben niet van plan een compleet nieuw systeem aan te schaffen hoor!!

Alles heeft tot nu toe perfect gedraaid en ik heb ook nooit enige moeite gehad met één en ander te onderhouden danwel aan te passen. Het enige wat nu ontbreekt is een geluidskaart die hetzelfde doet als zijn voorganger, de SB Live.

Zal zeker niet al te moeilijk zijn.
Topic: PCDJ FX: iemand ervaringen? (21-11-2007 21:32:00)
Zal dan toch mijn eigen kennis weer eens wat opschroeven. Maar eens rondneuzen in de "Pro" afdeling.
Topic: PCDJ FX: iemand ervaringen? (20-11-2007 20:51:00)
Jongens bedankt voor het meedenken, de X-Fi is idd niet bruikbaar maar niet getreurd. Deze word nu in een game pc geplaatst en daar istie meer op zijn plaats. Wat "professioneel" betreft... Rond 2000 draaide elke PCDJ console die ik leverde op een SB Live en dat gaf NOOIT problemen. Ik ging er nu zoveel jaar later te makkelijk vanuit dat een nieuwe SB kaart net zo makkelijk zou werken maar daarin ben ik ook door mijn leverancier verkeerd geïnformeerd (dit is nu sinds enkele weken ook niet meer mijn leverancier op pc gebied, dat moge duidelijk zijn). Kwestie van nu even een andere kaart bestellen en klaar is klara!!
Topic: pcdj red vrm (20-11-2007 20:44:00)
Juist, en met die SB Live loopt het als een trein dus meer heb ik niet nodig. Ik ging er voor het gemak van uit dat een nieuwere SB toch minstens hetzelfde zou kunnen maar dat viel dus even vies tegen.
Topic: pcdj red vrm (18-11-2007 22:38:00)
Sorry van het dubbel posten, maar heel erg bedankt voor je reactie. Ziet er naar uit dat ik de X-Fi moet omruilen voor een Live?! Jammer. Had ik beter eerst uit gezocht. Zit er ook een technisch verhaal achter waarom een X-Fi niet voldoet of heeft het te maken met het feit dat dit een surroundkaart is??? Blijkbaar ken ik het verschil nog niet...
Topic: pcdj red vrm (18-11-2007 20:26:00)
Dan kan ik mijn vraag hier ook wel kwijt.

Ik heb sinds kort een Creative Soundblaster X-Fi Extreme Music kaart en die krijg ik niet ingesteld voor PCDJ, dat wil zeggen; ik krijg het niet voor elkaar om twee gescheiden stereo lijnen naar mijn mixer te configureren.
Weet iemand of deze kaart geschikt is en zo ja wat de juiste instellingen zijn??
Aan mijn systeem ligt het niet want met een SB Live draait alles uitstekend. Pc is een P4 3,2G met XP.
Alvast bedankt
Topic: PCDJ FX: iemand ervaringen? (18-11-2007 20:17:00)
PCDJ Red is voor mij ook nog steeds de vertrouwde standaard. Uitermate stabiel zonder al te veel fratsen, gewoon goed voor strak mixwerk.

Alleen nu heb ik na veel tevreden jaren toch een probleem!!!
PCDJ draaid zoals bekend als een trein op een Soundblaster live, de config is er zelfs op ingesteld met 2 twee stereo line out voor naar je mixer.
Nu heb ik alleen na een fatale crash (moederbord en alles er op gebraden) een nieuw soundblaster gekocht, namelijk de Creative Soundblaster X-Fi Extreme Musix card en daar begint het gedonder:
Kon ik voorheen in no-time de boel instellen (PCDJ config op "Line 1 to front1/2 & Line 2 to Rear3/4" en even 4 speakers selecteren, nu zit ik met zo'n uitgebreide kaart dat ik er geen eind meer aan weet.
Hoe ik de boel ook instel, ik krijg mijn twee PCDJ deck's niet onafhankelijk naar mijn mixer gestuurd en dat is nou net waar ik de bak voor heb gekocht.
Inmiddels heb ik alle software installatie's opnieuw gedaan tot XP aan toe en mailtjes gestuurd aan zowel Creative als Visiosonic maar daar heb ik nog geen reactie op gekregen...
Is er hier mischien een slimme kop die me kan vertellen of deze X-Fi kaart überhaupt wel geschikt is voor PCDJ en zoja, hoe ik de boel dan moet instellen want ik gebruik PCDJ al vanaf het prille begin (2000) maar dit soort moeilijkheden heb ik nog nooit meegemaakt.