Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Tuneboy

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 42 bijdrage(n) van Tuneboy (Pagina: 3 van 3)

Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (9-1-2006 17:59:00)
Voor mij is het toch nog steeds Tiesto omdat die een set op een ongeevenaarde manier kan opbouwen, exact de muziek draait die ik leuk vindt, hij geweldige shows geeft met alles erop en eraan, supergoeie mix-cd's en albums heeft en me al een feel-good-gevoel geeft met zijn mixen van voor hij hier bij ons in belgie bekend is.

Armin van buuren draait ook heel lekkere setjes in zijn radioshow waar je nooit genoeg van krijgt door de feilloze mixen en de zeer goede plaatkeuze (vele van die nummers worden steeds weer echte grote hits in de Trance-wereld).

Chriss Liebing is live ook wel erg goed maar dat is wel enkel als je tegen wat stevige Techno kan uiteraard.

En ten slotte Regi (ja, die van Milk inc en Sylver enzo) omdat die steeds weer ambiance kan brengen in de keet en de beste Retro-klassiekers niet vergeet te draaien af en toe.
Topic: draaien mbv laptop? (7-1-2006 18:12:00)
Ik heb zelf een laptop van Acer (met centrino) met windows erop en heb toch ook geen last van onstabiel of uitvallen tijdens een set. Ik gebruik DjDecks (www.djdecks.be) en heb er toch geen klagen van. Met de juiste soundcard is het ook geen probleem je platenspelers of cd-speler aan te sluiten, al dan niet met Finalscratch en consoorten.
Ik moet er wel bijzeggen dat ik een sampler-functie niet gebruik want dat heeft djDecks (NOG) niet. Als soundcard heb ik nu een maya44usb maar is niet luid genoeg voor koptelefoon er direct op aan te sluiten in een live-situatie vrees ik, en die heeft ook niet erg veel aansluitingen. Tegenwoordig lijkt een eerdere aanrader me de ESI U46Dj of gewoon de hercules dj-console met ingebouwde soundcard...