Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Djatwork

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 44 bijdrage(n) van Djatwork (Pagina: 2 van 3)

Topic: Showtec boxen 450 watt (25-5-2009 20:59:00)
Ik word er zo moe van altijd maar die aantallen mensen die er worden genoemd voor een bepaald luidspreker set. Nogmaals een feest van 100 man draai je gewoon niet met 2 toppen, ik durf er bijna all niet eens een sub-top combinatie aan te wagen;)
Laatste nog een feestje gedaan voor 125 man en daar stond 4x18" Sub en 2x12" top van Sivian Acoustics, dan heb je tenminste genoeg vermogen om het laag een beetje lekker door te duwen :D
Topic: gezocht drive in partner (24-4-2009 14:39:00)
Even een opmerking tussendoor maar ik lees nu altijd van ja ik vul een zaal met 150 man met 2 15" topjes, ja sorry maar dat is toch practisch onmogelijk om een beetje fatsoenlijk geluid weg te zetten. Ik durf mijn Soundmate 2 dr niet voor in te zetten. Goed nu is dat ook niet Top kwaliteit natuurlijk. ;)

Infected Sounds schreef:

Ik vul ook een zaaltje met 2x Wharfedale 15" topjes. (ong. 150 man.) gaat prima.

Zolang je de goede muziek draait (dus die het publiek leuk vindt), krijg je vanzelf klanten.

Edit: als je door bijhuren wel kan draaien, zou ik gewoon bijhuren voor dezelfde prijs, het blijft tenslotten een hobby. Dan maar een keer een biertje minder tijdens het uitgaan.
Topic: Filterz oordoppen (14-4-2009 12:38:00)
Heb ook de Exinore doppen... ben er op zich wel tevreden mee alleen ze zitten niet zo heel erg comfortabel, en mixen met deze doppen ik vind ik 3x niks. Marja alles moet wennen natuurlijk. Moet zegge dat ik ze qua demping al een paar keer goed op de proef heb kunnen nemen. Op feesten zoals Decibel Outdoor komen ze wat mij betreft goed door de test!
Topic: Galabal; lichtplan ? (27-3-2009 08:10:00)
K heb toch 8.5 jaar in een supermarkt rondgelope niks mis mee hor....;) (en met plezier)
Topic: Ik wil graag beginnen met draaien. (9-2-2009 21:12:00)
En mischien een kleine tip tussendoor;) Als ik jou was zou ik eerst een beetje gaan kijke of dr genoeg werk is bij jou in de buurt en of dat je ook in de toekomst wat grotere klussen aan kan nemen. Als daar een beetje toekomst in zit zou ik als k jou was niet te veel naar budget kijke.
Want als je mischien verzekerd bent dat je 15 klussen op een jaar heb dan heb je t zo weer terug verdient. Goed iedereen begint klein ben ik mee eens, marja dr moet wel handel zijn natuurlijk:)
Heb nog wel een Soundmate 2 set voor je te koop... marja ik ga offtopic nu,

Greetz Jan en succes met een mooie aankoop
Topic: Reinigen moving head (13-1-2009 10:26:00)
Weet niet of je in de buurt van Axel Oostburg of Terneuzen woont. Ik werk zelf bij Van der Peijl groep en wij kunnen denk ik wel van die riempjes leveren.

Groetjes Jan
Topic: Cue'en; "One cup" of "Two cup" (wie doet wat??????????) (15-10-2008 09:53:00)
Meestal met 1... en als ik geen koptelefoon bij de hand heb doe ik het op de VU meters die op elke beat uitslaan ;)
Probeer het maar eens lukt best hor!
Topic: Mixer: Reloop RMX-40 DSP of Vestax PCV-275 (27-9-2008 17:22:00)
Heyy!

Ik heb gistere de Reloop voor t eerst in gebruik genomen in samenwerking met een Denon D4500 cd speler.
Nou moet ik zegge de mixer op zich niks verkeerds mee voor thuis gebruik maar als je er een wat grotere PA set op aansluit vind ik de geluidskwaliteit niet echt om over naar huis te schrijven. Zolang je de EQ op 0dB houd gaat alles wel, maar als je je high mid of low maar iets open of terug draait is het gelijk een wereld van verschil. Dus na deze avond gaat de Dateq XTC weer mooi de koffer in. Effecten erop zijn wel leuk en de faders werken soepel. Dus zolang het voor thuis gebruik is voor dat geld een perfecte mixer! Wil je er mee on the road zeg ik van nee..

Groetjes Jan
Topic: Dap logo verwijderen soundmate 2 (1-9-2008 19:52:00)
Tsjaa.. k heb zelf ook het setje.. snap niet echt de insteek om het te verwijderen. K bedoel je koopt toch iets met de gedachte dit is voor mij doeleinden goed. En als je je "schaamt" voor een DAP PRO logo, ja had dan een L`acoustics setje gekocht :D
Topic: Decibel outdoor 2008 (18-8-2008 20:46:00)
Kijk denk dat ik volgend jaar ook maar eens op Defqon ga kijke.. kunne ze idd nog eens een voorbeeld aan nemen aan die geweldige show!

JeroenVDV schreef:

SoundExperience schreef:

Ja. Geweldige show, beter als defqon dit jaar.
Daarover verschillen de meningen dan. Vond de show maar ZEER matig bij Decibel. Lichtoperator die met z'n poten niet van de blinders af kon blijven, elke break waarin de (flinke hoeveelheid, zware) lasers er mooi doorheen zouden kunnen komen gooide hij weer vol alle cateyes en 8-lites erin. Doodzonde. En als het dan los ging na de break was'ie even een sigaretje roken. Overdag regelmatig licht stil zien staan, operator nergens te bekennen of tafel vastgelopen (??). Einde break, climax, zou los moeten gaan, maar hetzelfde lullige blinder-chaseje blijft nog een kwartier doorlopen..

Vuurwerk achteraf sloeg ook nergens op, hadden ze beter een kwartier eerder kunnen doen. Vuurwerk tijdens de show was "live" en niet goed getimed. Bij Defqon werd de eindshow geheel door een SMPTE-tijdcode aangestuurd waardoor vuurwerk, laser, geluid en video (licht werd grotendeels live getikt) geheel sync liepen.

Waanzinnige show
Topic: Decibel outdoor 2008 (17-8-2008 22:40:00)
K heb met de set van Technoboy en The Prophet denk k zo 15 meter van de speakers af gestaan.. en k moet zegge nu heb k niet van die goedkope gele oordoppen maar van Exinore (schoonberg hoorcomfort) en volgens mij hoorde k het filtertje wat dr inzit gewoon klapperen :P
En t verbaast mij ook dat mensen daar een tijd blijven staan voor de speakers zonder doppen. Ach mischien dat ik nog op Q-base ga kijke als k zelf geen klusje heb tenminste en daar het geluid eens test, Iemand daar al eens geweest?

Groetjes Jan!!
Topic: Decibel outdoor 2008 (17-8-2008 12:02:00)
Dus jij was dr ook;) Ja goed k ken je alleen van t forum dusja ist moeilijk zoeken he;)
Ja ik d8 al dat dat erg duur spul zou zijn! K kan ook niet echt een nederlandse site vinden waar ze het verkopen.
Trouwens dat weet jij denk ik wel.. k weet niet of je op Sensation Black bent geweest? Hangt dat zelfde spul daar nu ook want dat klonk echt voor geen meter vond ik?
Topic: Decibel outdoor 2008 (17-8-2008 11:38:00)
Gistere voor het 2e jaar naar Decibel Outdoor geweest. Me prima vermaakt alleen nu eens een vraagje...
In hoe verre moet een organisatie garant staan voor eventuele gehoorbeschadiging, had de oordoppen alvast maar meegenome maar die hadden zelf grote moeite om het geluid te dempen. De bass was gewoon misselijk makend. (mijn eten kwam gewoon omhoog)
Is wel lekker zomaar even zo hard maar een hele dag kan toch nooit best voor je gehoor weze lijkt mij?
Denk niet dat het aan de horeca normen voldoet :D:D (wat een bass komt dr uit van die L`acoustics kasten) Is dat geen handel om hier te gaan verkopen?>

Groetjes Jan!
Topic: Dap Setje... (4-7-2008 15:31:00)
Heyy!

Zeker kopen die K115, heb ze zelf ook gehad achter een Dateq versterker en t blijft gewoon gaan! Heb ze toen later ook uitgebreid met 2 subs dr onder en je hebt gewoon een leuk geluid tot ongeveer feesten van +- 100 man ofzo. Heb dr 2 jaar plezier van gehad zonder problemen. Heb nu inmiddels het Soundmate II setje dus mocht je ook nog eens switchen....
Topic: Wat kosten jullie nou? (24-6-2008 12:36:00)
Nee daar heb je helemaal gelijk in... K kan dr ook niet aan doen dat de discotheken dat geld willen betalen...
Daar kan je als drive in niet tegenop. JA het kan wel marja dat moet je de prijs dusdanig hoog gaan maken dat t ook niet leuk meer is voor de klant. Voor wat ik kan bieden dan natuurlijk;)
Enja ach t geld beland toch in 1 pot of t nu voor drive in werk is of voor discotheek. T gaat toch allemaal weer op aan apparatuur.

Tom schreef:

Djatwork schreef:

Dus het verschil met of zonder drive in show scheelt niet zoveel.
Dus wat leer je daaruit?
Je krijgt voor het meenemen van al je apperatuur: € 50,- shut up :X
Beetje weining vind je niet?
Topic: Wat kosten jullie nou? (22-6-2008 22:43:00)
Ik vraag meestal zo rond de 200 euro en dat is meestal voor 4 tot 5 uren draaien incl opbouwen en afbreke. Daarvoor krijg je een Soundmate 2 set 4 parren 4 scans een laser en een rookmachine.
En uiteraard zelf draai ik de muziek.
Maar als ik bijv voor een discotheek draai AreaSixxz of BomaX of wat dan ook krijg ik zo tegen de 150 euro per avond.
Dus het verschil met of zonder drive in show scheelt niet zoveel.
Topic: dap x-15b of dap sm-15b (10-3-2008 18:47:00)

Djatwork schreef:

Hallo,

Ik heb zelf ook 2 DAP sm15b`s Ben dr zelf minder over te spreke om eerlijk te zijn. Toevallig heb ik dr ook K115`s boven staan, bij laag volume klinken de subs lekker maar op maximaal vermogen vind ik dat de toppen overstemmen.
Daarom heb ik me setje ingeruild voor een Soundmate set.

Groeten Jan
ps bij mij passen net 2 subs op de achterbank en k heb ook niet zo`n hele grote auto ( Mazda 323F )
Topic: dap x-15b of dap sm-15b (10-3-2008 18:44:00)
Hallo,

Ik heb zelf ook 2 DAP sm15b`s Ben dr zelf minder over te spreke om eerlijk te zijn. Toevallig heb ik dr ook K115`s boven staan, bij laag volume klinken de subs lekker maar op maximaal vermogen vind ik dat de toppen overstemmen.
Daarom heb ik me setje ingeruild voor een Soundmate set.

Groeten Jan
Topic: Wat kosten jullie nou? (18-7-2007 22:51:00)
Ja bij mij varieerd t wel een beetje maar echt t minimale is 125 euro voor een avondje en dat is dan voor bijv vrienden ofzo, Zelf heb k dan 2x 15" Subs 2x 15" toppen van DAP K series 8 effecten een rookmachine en een laser, Maar meestal zit k zo rond de 150/175 euro en de mensten willen het er gewoon voor betalen. Nu ben k een redelijk ervaren Dj dus k vind dat k niet meer voor 5 tientjes kan gaan staan.
Topic: Sensation Black (17-7-2007 12:17:00)
We zullen het zien, als ie uitkomt ga k m zeker halen de DVD :D K hoop dat dr nog iets op staat van het werk achter de schermen wantja wij als licht en geluid freaks vinden dat t mooist natuurlijk laugh :D