Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Edgaro

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Edgaro (Pagina: 1 van 1)

Topic: Reloop RMP1 en RMP 2 (19-12-2006 23:01:00)
Net als Skit en Reind ben ik het niet eens met het 'namaak cdj1000'-geblaat, ik wacht met smart op de release razz :p En wat Reind zegt, jammer dat ze geen slot-in in de RMP1 hebben gezet, van mij hoeven die effecten niet zo en de rmp1 is ook nog eens een tikkeltje mooier wat mij betreft.
Topic: Behringer BCD2000 of cd-spelers? (1-7-2006 03:08:00)
Als ik niet al traktor had zou ik dat zeker wel overwegen. Jammer, als de support echt volledig was had ik de bcd2000 zo gekocht. Misschien nog even wachten dan.

Ik merk dat eigenlijk alles wat ik met cd-spelers kan, ik ook met traktor kan doen. Het gaat alleen wat makkelijker met cdspelers omdat je dan niet met een muis zit te pielen. Is er een andere goede controller die wel volledig ondersteund wordt door traktor?

Ik denk dat deze soort setup wel de toekomst heeft, nu aanschaffen van muziek steeds meer via het internet gaat. Waarom steeds cd-tjes branden als je direct van de harde schijf kunt spelen? Jammere vind ik wel weer dat het nogal een suffe indruk maakt als je ergens draait razz :p .
Topic: Behringer BCD2000 of cd-spelers? (28-6-2006 11:10:00)
Oke oke excuus. Ik zou me overigens best kunnen voorstellen dat het moeilijk is zoveel productpagina's up to date te houden dus het was sowieso niet verwijtend bedoeld. Maar bedankt wink ;) .

Nog één vraagje dan. Ik heb begrepen dat de support voor andere software dan de meegeleverde bij de bcd2000 niet geweldig is. Op het native instruments forum loopt een topic over het programmeren voor de bcd2000 maar voor mij is dat nogal abracadabra. Is er iemand die weet in hoeverre ik deze controller kan gebruiken icm traktor dj studio 3?

bedankt voor de reacties!
Topic: Behringer BCD2000 of cd-spelers? (28-6-2006 09:17:00)
Nog iemand die me advies wil geven? Ik ben dus een beginner, en ik heb het gevoel dat ik met 0 ervaring ook niet de juiste keuze kan maken qua cd-spelers. Daarom leek het mij beter om goedkoop te beginnen, wat ervaring op te doen en dan zodra ik weet wat ik fijn vind en waar ik op wil letten voor een duurdere (lees: cd-speler) setup te gaan. Maar ik zou willen weten of die 180 euro dan eigenlijk weggegooid geld is omdat ik eigenlijk al heel snel zal willen upgraden, of dat het inderdaad de goede keuze is.

Ook wou ik nog vragen: op de productpagina staat: komt naar verwachting medio juli weer binnen. Is er al een 'zekere' datum?

bedankt razz :p
Topic: Behringer BCD2000 of cd-spelers? (27-6-2006 15:29:00)
Wat wil ik kunnen? Zoveel mogelijk uiteraard, maar gaat vooral om basic mixen (scratchen enzo is leuke extra maar niet noodzakelijk)
Hoe wil ik het gebruiken? Thuis beginnen, maar uiteindelijk ook in clubs mixen. Als dat er van komt moet ik sowieso upgraden neem ik aan.
Wat heb ik uit te geven? Ik zou ook genoeg geld hebben voor bijvoorbeeld 2 maal een c303 en een goedkope/midrange mixer. Maarja als ik geld overhoud kan ik dat ook heus wel kwijt laugh :D .
Topic: Behringer BCD2000 of cd-spelers? (26-6-2006 22:43:00)
Hey. Ik zit momenteel te twijfelen of ik voor een Behringer BCD2000 moet gaan, of cd-spelers moet kopen. Voor mij is (denk ik) sowieso digitaal het beste, omdat ik nauwelijks vinyl heb maar daarentegen wel een uitgebreide digitale collectie.
Het mooie van de Behringer BCD2000 lijkt mij:
- de functie direct van de computer te lezen (mp3, wav, ogg)
- de lage instap-prijs
- 'alles in één'

nadelen tov cd-spelers lijken mij:
- klein joggwheel
- 'goedkopere' feeling (alhoewel dat slechts een aanname is die ook volledig onterecht kan zijn)
- minder uitgebreid qua functies (afhankelijk van cd-speler waarmee je het vergelijkt)

Ik heb overigens al Traktor DJ, ik begrijp uit de review op new-line dat het nog ideaal samenwerkt, maar het lijkt me sowieso wel beter dan de mee geleverde software.

Wat raden jullie me aan?