Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sjoerd3

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Sjoerd3 (Pagina: 1 van 1)

Topic: Reloop rp4000 versleten? (23-1-2006 20:27:00)
Dank u ik ga ermee aande slag (met de tips en met mn techniek :D )
Topic: Reloop rp4000 versleten? (23-1-2006 13:44:00)
Dre,

Ik ben inderdaad zeker nog niet volleerd, en dat wil ik best toegeven!:) Het ging mij er alleen om dat ik het gevoel had dat hij voorheen sterker en strakker draaide. Ik heb inderdaad een beetje de indruk dat hij niet helemaal constant draait. Soms ben ik twee platen gelijk aan het zetten, en dan stel je m nog een tikje bij, en dan is het opeens weer zwaar teveel of te weinig.

Hoe dan ook, Ze doen het altijd nog stukken beter dan de draaitafels die ik eerst had (snaar) en ik blijf gewoon dooroefenen. Je hoort mij overigens ook niet zeggen dat het alleen maar aan het apparaat kan liggen, ik was gewoon benieuwd hoe anderen hierover dachten.

Ohja, ik wil best eens op jouw sl's komen draaien hoor. Enschede ligt alleen niet om de hoek... :)

vr gr Sjoerd
Topic: Reloop rp4000 versleten? (22-1-2006 22:27:00)
Ohja en als ik de platter eraf haal en de tafel laat draaien, dan draait dat pinnetje niet mooi gelijk rond maar met horten en stoten, is dat ook gebruikelijk? Als de platter erop ligt draait hij wel normaal...

vr gr Sjoerd
Topic: Reloop rp4000 versleten? (22-1-2006 22:24:00)
Ik heb een maand geleden twee reloop 4000 mk3's overgekocht (komen oorspronkelijk wel bij new-line vandaan :) )

Deze zouden nu 2 tot 3 jaar oud zijn. In het begin draaiden ze echt lekker strak, maar nu heb ik ook het gevoel dat hij veel eerder stopt dan een maandje geleden. Misschien heb ik er destijds niet goed op gelet maar het viel me wel op.

Bovendien heb ik de indruk dat de pitch niet helemaal 100% is (van beide!) Ik heb de indruk dat hij kleine correcties niet 'pakt' en dan na een paar kleine correcties opeens wel pakt met als gevolg dat je meteen weer teveel gepitcht hebt.
Ook op de strobo is te zien dat je de strobo zelden helemaal stil krijgt (bijvoorbeeld heel langzaam naar voren), en dan opeens naar achteren.

Als ik hem dan bijna helemaal stil heb kijk ik naar de streepjes naast de pitch en dan scheelt dat ongeveer een half klein streepje.

Komt jullie dit bekend voor? Ik draai al wel wat langer, en een plaat moet je toch gewoon 4-5 slagen terugkunnen draaien, niet? Het terugdraaien gaat vaak wel, maar op t moment dat je stopt met terugdraaien, dan stopt de platter vaak...
Het is een heel verhaal geworden, maar ik hoop dat iemand weet of dit gebruikelijk is of dat er wat aan te doen is...

vr gr Sjoerd