Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Masterblaster

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Masterblaster (Pagina: 1 van 1)

Topic: Welke DMX sturing? (6-12-2005 00:14:00)
nee maar de meeste mensen die het op deze manier gebruiken hebben er meestal het geld er niet voor (zoals ik) en zouden het ook nooit kopen maar daarentegen als ik later voor iemand anders werk en ik kan al met een soortgelijk programma overweg dan is dat wel een reden dat ik mijn werkgever adviseer om zo'n programma aan te schaffen.
Ongetwijfeld zijn er mensen die het voor hun drive-inn show gebruiken maar die zouden eerder een martin freaky kopen als light jockey en als deze man groot zou worden met dit programma dan zou deze man dit programma ook kopen om irritaties zoals die steeds terrug komende foutmelden kwijt te zijn.
Maar goed dit word een oneindige discussie aangezien hier twee duidelijke statements zijn waar iedereen zijn eigen gelijk in heeft zitten
Topic: Welke DMX sturing? (5-12-2005 20:33:00)
Nou als meneer martin niet meer wil dat we zijn programma gebruiken voor leuk thuisgebruik zodat we later misschien wel hele goede LJ's worden met zijn programma's dan stoppen we daar toch mee?

Iemand anders nog leuke ideen van goed werkende dmx programma's die zonder al te veel moeite ook nog eens goed werkt met veel goedkope interfaces zoals die van enttec of dmx4all?