Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Wim houben

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Wim houben (Pagina: 1 van 1)

Topic: Aztek Dj Robo/big robo (29-4-2005 21:43:00)
ik heb ze net allemaal mooi opgehangen, foto's ga ik morge trekke, heb wel geen foto's van de dj robo naast de winner, maar zowieso, als je weet dat je bij de winner niet kan stoben in verschillende gobo's... maar zal morge foto's hier op t forum zetten, samen met de dmx waarden voor kleuren en gobo's.
Topic: Aztek Dj Robo/big robo (28-4-2005 18:50:00)
hallo iedereen, heb me hier net ingeschreven omdat iedereen hier zo bezig is over de aztek dj robo, ikzelf heb me vorige maand er vier aangeschaft, samen met de jb sm1612 controller, en ik moet zeggge: als je twijfelt tussen dj robo en winner: DJ ROBO !!
ik ben er zo tevreden over dat ik er vandaag nog 2 ben gaan bijhalen! je kunt er zoveel meer mee dan met de winner, dim-functie heeft de winner niet, strobo doet de winner met zen gobo-wiel, waar de dj robo het met een aparte shutter doet, dat zijn toch 2 zéér belangrijke eigenschappen voor mij, ze zijn ook nog eens snel in pan en tilt bewegingen, dus wat wil je meer? het licht dat er uitkomt is ook feller dan dat uit de winner, ik ben er echt zeer tevreden over, als er iemand foto's moet hebben van de lichten of het interieur, heb t hier allemaal op men pc staan, dus zal ik gerust ff op men webspace zetten! mvg. wim uit belgië