Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Tmotion

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Tmotion (Pagina: 1 van 1)

Topic: DJM 800 icm fantoom voeding microfoon (26-5-2009 18:39:00)
zojuist 1 en 3 aan elkaar geknutseld en bij de buurman in een DJM800 gestoken: werkt perfect!

merci allemaal!
Topic: DJM 800 icm fantoom voeding microfoon (26-5-2009 12:34:00)
zal m eens open gaan maken
Topic: DJM 800 icm fantoom voeding microfoon (26-5-2009 12:23:00)
Dank voor de antwoorden.

Het Behringer kastje is gevoed via een adapter, niet batterij, dat zal het dus niet zijn. Wanneer ik een XLR -> Jack plugje toepas hou ik hetzelfde probleem. Het behringer kastje zou als output een normaal mic signaal uit moeten zenden.

Denk dat de meest eenvoudige oplossing is een normale mic versterker aan te schaffen en deze aan een normaal kanaal te hangen.

Mvg

Tijmen
Topic: DJM 800 icm fantoom voeding microfoon (26-5-2009 11:56:00)
Beste Allemaal,

Ik zit met een probleem. Sinds enige tijd draai ik samen met een saxofonist. Het geluid van de sax wordt opgenomen door een AKG C519 mic. Deze heeft fantoomvoeding nodig. Dit gebeurd door een eenvoudig Behringer PS400 kastje. Wanneer ik deze combinatie inplug op mijn Denon X1500 mixer gaat alles perfect.
Ook de DJM600 geeft perfect geluid. Laatst stonden we in een zaal met een DJM800 en ik kreeg er geen geluid uit. De DJM800 kreeg geen signaal binnen.
Nu was de ruimte niet zo groot dus de sax trok het wel zonder mic. De geluidstechnicus van de zaal heeft er nog aan gekeken, maar kreeg het ook niet werkend.
Zelf heb ik ook nog lopen prutsen maar ik krijg er geen geluid uit. Een normale mic geeft wel geluid.

Heeft iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen? Het behringer kastje werkt nog perfect, alleen op een DJM800 werkt het dus niet. Mis ik ergens een switchje?

Alvast dank
Topic: Zwart werken als DJ (6-6-2005 20:32:00)
Ik draai samen met een vriend van me al een tijdje en binnenkort gaan we een paar avonden in een kledingzaak draaien. Normaal werden we altijd zwart uitbetaald, alleen de kledingzaak eist nu dat ze ons legaal willen uitbetalen. Aangezien ook een aantal clubs dit eisen willen we graag al onze werkzaamheden legaal doen.

Op jaarbasis zouden we totaal niet meer dan 2000 euro verdienen bij verschillende opdrachtgevers. Nu heb ik al gezocht op internet en een KvK is niet nodig maar een BTWnummer wel denk ik, anders kunnen we niet legaal uitbetaald worden.

De belastingdienst melde mij dat ik het formulier voor startende ondernemers moest invullen. Wij vallen dan toch onder het kopje maatschap?? Hoe zit het met factueren?

Wat moet er op zon factuur staan, welke bedragen enz...

zijn er mensen met ervaring hier. En wat sta ik af aan de belasting?