Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Westcoastballa

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 9 bijdrage(n) van Westcoastballa (Pagina: 1 van 1)

Topic: Geen geluid meer door boxen (1-5-2006 12:41:00)
Ok bedankt voor jullie reacties.
Topic: Geen geluid meer door boxen (30-4-2006 14:03:00)
ik heb het gevonden: als ik als uitgang van men mixer niet de master neem maar de REC-uitgang (dus normaal voor een recorder op aan te sluiten) gaat het terug wel, en veel luider dan voorheen. Hieruit kan ik dus besluiten dat de uitgang van men master naar de bom is. Kan dit kwaad als ik blijf draaien op de uitgang REC???
Topic: Geen geluid meer door boxen (30-4-2006 12:03:00)
kabels zijn in orde en versterker en boxen ook want als ik hem op cd of tuner zet is alles normaal. Zou het misschien aan de uitgang van men mixer kunnen liggen? en wat zou ik dan het beste doen? ik wil echter geen nieuwe kopen
Topic: Geen geluid meer door boxen (29-4-2006 18:44:00)
Hallo, ik ben al ongeveer een jaartje in het bezit van 2 stantons ST-120 TT's en een SA12 mixer. De boel werkt goed, alleen is het geluid wat stil. Ik heb dus men TT's met phono op de mixer aangesloten (natuurlijk ook op phono) en dan van de master naar de aux van men versterker. Dit ging tot voor kort heel goed, maar het volume was wel redelijk stil, op maximaal volume van men hifiketen en de Gain en master waren ook goed ingesteld.

Maar oppeens ging het niet meer. De tt's werken perfect en de signalen komen nog altijd toe op de mixer. Maar de mixer wil blijkbaar geen signaal meer geven naar men hifiketen. Als ik volume van keten vollebak zet en master ook, kan ik maar heel stil het geluid horen als ik mijn oor tegen de box leg! Wat zou dit probleem nu kunnen zijn?? Ik dacht al dat één of ander componentje kapot zou zijn, maar zie geen reden in waarom het oppeens zou kunnen stukgaan? Heeft iemand een idee wat ik het beste zou doen?
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (27-8-2005 15:14:00)
Yves Larock-Zookey
Topic: Van cd naar vinyl (4-1-2005 21:22:00)
Neen ik zal ze in de Deltavox kopen in Brugge. En er zijn hier nogal pipo's die nie goe kunne lezen hoor. Moja toch merci voor de soms stupide reacties.
Topic: Van cd naar vinyl (3-1-2005 15:07:00)
Ja final scratch ziet er wel vet uit, maar je moet nog altijd een 2 turntables en een mixer kopen é.Ik denk dak gewoon met platen ga werken, omdat ik er wel een redelijk budget voor over heb.
Topic: Van cd naar vinyl (2-1-2005 15:57:00)
Neen ik heb voornamelijk illegaal gekopieerde cd's liggen, die kan je natuurlijk niet gebruiken maar heb ook redelijk veel gekochte shit liggen. Ik wil vooral in de underground hiphop gaan, en heb daar ook al redelik veel van op cd, maar sommige records komen gewoon niet uit op cd. En als ik de turntablism-toer wil opgaan kan ik moeilijk afkomen met cd-spelers hé, tenzij één van pioneer maar dat kan ik nooit betalen
Topic: Van cd naar vinyl (2-1-2005 13:19:00)
Hallo ik ben nieuw op dit forum en ben verslaafd aan alles wat te maken heeft met turntablism en draaien.Ik ben 16 jaar en ga nu beginnen draaien met platen. Het probleem is dat ik nog geen platen heb maar wel een relatief grote cd collectie (zo'n 160 cd's).Voor cd draaitafels heb ik geen geld, en platen zijn wel duurder, maar zijn ook wel toffer en voelen beter aan. Ik heb nu een vraag:

Wie weet hoe je ergens of hoe een cd kan branden op vinyl? Bestaan daar geen speciale winkels of studios voor, en wat zou de prijs zijn?