Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Damn

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Damn (Pagina: 1 van 1)

Topic: dateq styx (29-12-2004 19:17:00)

Reind schreef:

damn schreef:

als eerst is de styx geen uitgekleede versie van de apollo aangezien de apollo ook een mid toon regeling heeft en die is heel belangrijk voor de DJ.
De styx is wel degelijk een uitgeklede versie. Met uitkleden bedoelen we namelijk functies DIE NIET op de styx zitten maar wel op de apollo. (en daar valt dus ook een mid toonregeling onder)
ook word er hier gesproken waar het geld nu in zit van de dateq en dat is heel simpel "de produktie kosten" en niet te vergeten dat dateq niet zo bekend is als pioneer BV die veel meer geld te besteden heeft en over de hele wereld beter verkocht word dan dateq.
en wat de faders betreft er zitten gewoon ALPS faders in die kwalitatief best goed zijn.
Dateq is een wereldmerk als het gaat om radio tafels e.d. dus Dateq heeft dus wel degelijk de potentie om een erg groot bedrijf te zijn/worden (voor zover dat het nog niet is). Echter is Dateq een liefhebbers bedrijf waar mensen werken met een bepaalde passie..... het bouwen van geluids apparatuur (zo is dateq ooit is ontstaan namelijk).
Echter holt dateq de laatste jaren achter de feiten aan (naar mijn mening) en komen ze met weinig nieuws onder de zon.
De "vernieuwde" XTC bijvoorbeeld laat veel te lang op zich wachten en dat zou een mixer worden met effecten maar de effecten zijn al weer geschrapt uit het plan.

Dateq is trouwens niet veel groter of kleiner dan een merk als Numark en Vestax hoor, als die het kunnen moet Dateq dat ook kunnen wink ;)

Wat betreft de ALPS faders, ALPS is een merk en geen type fader. En je raadt het al... ALPS maakt ook budget faders. Dus de uitspraak -> ALPS dus het is goed gaat hier echt niet op. (al zijn de faders uit een dateq nog altijd een stuk beter dan dat sommige andere merken in hun high end mixers durven te stoppen wink ;) )

Waarom kick je trouwens topics van een jaar geleden omhoog?
ik denk dat dateq een andere doel stelling heeft dan dat vele denken. ze willen het zoveel mogenljk alleen in nederland houden al is er ook animo in het buitenland maar die afzet kan niet op tegen de nederlandse markt en als je het vergelijkt met andere merken die zaaien echt duidelijk over de hele wereld. zoals ik het al zei een kwestie van geld en bedenk dan wat de service is bij vele merken die kunnen niet tegen dateq op is de ervaring.
ik neem aan als je faders vervangt en de orginele besteld heb je goede kwaliteit faders in huis lijkt me. en natuurlijk heeft alps ook budget spullen maar als je iets orgineels koopt van kwaliteit dan kan er weinig mis mee gaan alleen zal iedereen rekening moeten houden als het intensief gebruikt word dan kan de slijtage van dure faders ook hard gaan, kwestie van onderhoud van je spullen en op tijd onderdelen vervangen.
Topic: dateq styx (28-12-2004 18:40:00)
als eerst is de styx geen uitgekleede versie van de apollo aangezien de apollo ook een mid toon regeling heeft en die is heel belangrijk voor de DJ. ook word er hier gesproken waar het geld nu in zit van de dateq en dat is heel simpel "de produktie kosten" en niet te vergeten dat dateq niet zo bekend is als pioneer BV die veel meer geld te besteden heeft en over de hele wereld beter verkocht word dan dateq.
en wat de faders betreft er zitten gewoon ALPS faders in die kwalitatief best goed zijn.