Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dmxlaser

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 7 bijdrage(n) van Dmxlaser (Pagina: 1 van 1)

Topic: Laser keuze...(opnieuw) (3-3-2005 09:14:00)

Kobazz schreef:

Eerst waren die dmxlasers even duur of nog duurder dan een spooky blue met hetzelfde vermogen. Die 80 mWatt kostte eerst iets van 1000 euro en bijvoorbeeld die 300 mW nu voor 1899,- was eerst 2799,-, . Ze zeggen dat het door hun slimme inkopers komt en dat de lasers exact hetzelfde zijn, maar ja misschien is er ook wel iets mee of hebben ze een minder goede afwerking ofzo, het kan ook slimme marketingtaal zijn
Kobazz,

Mag ik even reageren.

1. De DMXLASERS waren idd altijd wat duurder dan de SB's, ,maar je kon er altijd al meer mee dan met een SB. ( 7 kan. Dmx met X & Y afstelling, snelheid, grootte, etc )

2.Doordat wij in het verleden via een andere partij moesten inkopen waren ze flink duurder. Deze partij hield de inkoopprijzen kunstmatig hoor, daardoor kwamen de verkopen niet echt van de grond en daardoor ook het grote prijsverschil.

3. Doordat wij nu in staat zijn om direct bij de bron in te kopen kunnen we voordeliger werken. Wij hanteren geen marges van 2.0 op een laser, maar normale marges waardoor die dingen betaalbaar blijven.

4. Er is dus niets met deze dingen aan de hand, zijn gewoon goed, setrker nog, wij geven nu 12 mnd garantie, bij onze vorige lev. was dat 6 mnd. Dus....

En als laatste 1 klein verzoek. Als je nu geen idee hebt hoe en of waarom zaken zijn zoals ze zijn, waarom dan niet even informeren en dan hier iets posten ipv een vaag bericht wat de anderen doet denken dat we hier met illegale handel bezig zijn. Dat is beslist niet zo.

Dus mensen, heb je vragen, mail ons dan. Je krijgt altijd antwoord, vaak al binnen enkele uren.

Groeten,

Peter Broerse
DMXLASER
Topic: DJ Expo 2004 (17-11-2004 16:07:00)

Victor schreef:

Die rgb lasers hebben nog wat ontwikkeling te gaan, daar zou ik nu nog niet aan beginnen. Bovendien houdt 1 watt wit ook niet over qua lichtsterkte.
De DPSS RGB's zijn een vrij jonge ontwikkeling, dat klopt.
AL met al niet slecht om een 1 watt witlicht ( 1.4 watt max ) RGB laser te bouwen op luchtkoeling. Met de meeste zwaardere ( gas ) systemen zit je onherroepelijk aan een waterkoeling en 380 volt vast en dat is bij mobiele applicaties ook niet je-van-het. Niet overal zul je 3 bar water en 380 volt hebben om maar niet te spreken van de gewichten waar je mee rond moet sjouwen.

De RGB DPSS laser zoals deze op de Dj Expo stond bleek na controle een opduvel gehad te hebben tijdens transport waardoor de interne optics verschoven waren en dus er niet het volledige vermogen uit kwam.

Daarnaast is een DPSS RGB witlicht nou eenmaal niet vergelijkbaar met een 1 watt Ionlaser.

Een DPSS wordt gemoduleert (aan/uit schakeling en intensiteit)op de DPSS module zelf, bij een Ionlaser wordt dat via een kleurkristal gedaan waarbij de intensiteit van de straal dus niet gewijzigd wordt in de straal zelf, maar elders.
Is dus een compleet andere methodiek.

Mij gevraagd ga ik liever op stap met een 30 kg RGB laser dan een 80 KG gaslaser ;)

Grtx,

Peter
DMXLASER
Topic: DJ Expo 2004 (17-11-2004 16:00:00)

Max schreef:

Victor schreef:

@Max: kan je de folder van die laser even onder een scanner slingeren en op het web zetten? Dan kan ik even kijken wat voor ding het is. Alvast bedankt!
Stand werd overigens door drie bedrijven gedaan namelijk DMXlaser, Tarm & DJ products (Of was dat nou Woer.com?)
In ieder geval hier de folders:

members.home.nl/nickvanmail/dmxlaser/1.jpg
members.home.nl/nickvanmail/dmxlaser/2.jpg
members.home.nl/nickvanmail/dmxlaser/3.jpg
Deze folders zijn ook op te vragen bij info@dmxlaser.nl ;)
Er wordt veel geadverteerd met die DMX lasers uit folder 2 vandaar dat we ook maar meteen vroegen of we die mochten zien, Hoewel het erg velle
felle bedoel je ?
lasers waren (300mW) vindt ik er niet veel aan, Effect is meer te vergelijken met een Stealth laser van JB maar dan DMX gestuurd en een heel stuk sterker (maar naar mijn mening een veel te zenuwachtig effect).
Deze units zijn qua idee vergelijkbaar, maar daar houd echt alle vergelijking op. De JB heeft een eigen besturingskastje wat, naar verluid, vrij snel kapot gaat. De JB wordt overigens gemaakt door Yagang ( www.yagang.com ).

De Beam-FX is gemaakt om via DMX met 7 kanalen bestuurbaar te zijn waarbij je dus ook de "zenuwachtigheid" zelf kunt beinvloeden. De opstelling op de Dj Expo was anders gepland, maar door omstandigheden konden we deze niet helemaal tot zijn recht laten komen.

Het effect zoals jij het gezien hebt is de "Sound-2-laser" modus waarin de laser een show zelf genereert aan de hand van de muziek. Snelle muziek = snelle show.

Overigens de aanbiedingsprijzen in folder 2 waren alleen op de Dj Expo geldig.

Grtx,

Peter
DMXLASER
Topic: DJ Expo 2004 (17-11-2004 15:54:00)

Victor schreef:

@Max: kan je de folder van die laser even onder een scanner slingeren en op het web zetten? Dan kan ik even kijken wat voor ding het is. Alvast bedankt!
Victor,

Mail even je e-mail adres door, dan stuur ik je de folders toe.
Overigens de prijslijst van de Beam-fx lasers die Max in een andere posting heeft ingescanned was alleen de 14e geldig.... ;)

Grtx,

Peter
DMXLASER
Topic: DJ Expo 2004 (17-11-2004 15:52:00)

RonnieB schreef:

lasershow was ook erg mooi, vooral bij de scenes die voorgeprogrameerd waren op de nummers... (maar dan weer de vraag, hoe doe je zoiets live?)
Dat is op zich niet zo moeilijk Ronnie.

Bij de full color lasersystemen die wij kunnen leveren kun je het pakket Pangolin LD intro kopen waarmee je ook via een optionele module LivePro kunt gebruiken. Dit LivePro pakket is speciaal ontwikkeld voor Dj's maar vooral VJ's die in hun licht setup laser willen integreren zonder daarvoor eerst een halve dag achter de pc te moeten programmeren. Het pakket kan zelfs volautomatisch draaien m.b.v. een winAmp plugin. ;)

Grtx,

Peter
DMXLASER
Topic: DJ Expo 2004 (17-11-2004 15:35:00)

jop schreef:

De lasershow in kwestie werd gedaan door een watergekoelde 3mw gaslaser, met fiberglas uit, en daarop 5 koppen.
Kleine correctie Jop.

De lasershow bestond uit 2 lasers.
1 x gas gebaseerde laser van 6 watt Whitelight die op 50 % stond te pruttelen ;)
Deze had 3 fiberoptic heads en 1 optical table.

Daarnaast stond er nog een 1.4 watt luchtgekoelde RGB DPSS laser die derhlave vele malen kleiner en compacter was.

We waren erg blij met de vele bezoekers die deze dag onze stand bezochten.

Grt,

Peter
DMXLASER
Topic: DJ Expo 2004 (17-11-2004 15:26:00)

dj large schreef:

over die lasershow: die hebben ze hier in de mondial ook (grote discotheek) en nieuwprijs is 30.000 euro sad :( ( 3000 mw shocked 8O )
Da's voor een gaslaser dan he. Een DPSS RGB heb je al voor minder.
en huurprijs voor n avond is 1000 euro angry
Klopt, je bent goed op de hoogte ;)
Maar da's wel inclusief bediening he...moet je er wel bij zeggen dan.

Grtx,

Peter
DMXLASER
Edit Mod: Quote hersteld