Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj wix

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 7 bijdrage(n) van Dj wix (Pagina: 1 van 1)

Topic: noob (26-1-2005 15:54:00)
Ja 75 euro is wat ik bedoel met redellijk en niet peperduur zoals 1000 euro.
Topic: noob (23-1-2005 11:30:00)
Laat me mijn antwoord veduidelijken.Ik heb niets tegen workschops.Zelf heb ik er ook een gehad en daarna zo een boek gekocht.Inderdaad zie je de basisdingen best in levende lijv of op video,dvd.Maar ik heb wel iets tegen peperdue dj-cursussen waar je enorm veel geld voor moet ophoesten.Want zo begint het aanleren van dj'en een handetje te worden.Hopelijk verklaat dit mijn antwoord beter.
Topic: noob (21-1-2005 22:02:00)
Om op de dj school verder in te gaan wil ik er graag aan toe voegen dat als je jezelf leert mixen je ook veel kritischer tegenover je muziek gaat staan .En steeds ijvert naar "fijne" mixjes.Daarmee bedoel ik tempo gelijk,en bars.Maar als je het jezelf leert is het absoluut noodzakelijk dat je je een dj-boek koopt.
Heb ik ook gedaan.Het noemt DJ-techniques en dat is gemaakt in samenwerking met point-blank(nu we toch over dj-scholen bezig zijn)In Belgie kan je het makkelijk vinden.Je gaat naar Piens in deinze en vraagt dat boek.
Ik denk dat Piens toch wel een van de bekendere muziekwinkels is (niet alleen dj-gear maar ook gitaren etc.
Het is wel duur vind ik 50 eur.Maar ik ben een student laugh :D .

En wat je uitrusting betreft de stanton platendraaiers zijn echt goed(mijn mening).Bv de st-150.
Als je het de duur vindt ga dan voor de synq xtrm-1 quasi hetzelfde behalve het uiterlijk.
Dit komt doordat synq audio researche en stanton hebben samengewerkt aan een platendraaier en ze elk een apart uiterlijk gegeven.
Topic: midi-kabel (15-1-2005 20:08:00)
Wel het is een roland E 68.Het is eigenlijk een keybord en geen synthesyser sad :( .Normaal ging m'n vader ook een synsthesyser kopen voor zichzelf maar dat heeeft hij niet gedaan sad :( .En de toontjes op het keyboord zijn knudde.Dat is het enige woord dat het geluid weereeft.Maar ik sluit hem toch aan p mijn pc en dan gebruik ik de vst-instrumenten laugh :D .Er staan toetsen op en dt is voor een beginner genoeg laugh :D .
Topic: midi-kabel (8-1-2005 18:35:00)
Ok zal het eens nakijken.Bedankt allemaal om me te helpen. wink ;)
Topic: midi-kabel (8-1-2005 09:57:00)
Dus als ik het goed begrijp moet ik een z'on midisport kopen.Dat is dus een bakje dat een midi-input heeft en een usb-output voor in mijn pc .
Ok die dingetjes zijn wel duur .Dat wordt spaaren sad :(!
Topic: midi-kabel (7-1-2005 19:08:00)
Hallo.Onlangs kocht ik een midi-kabel (zo kon ik de oude roland van mijn vader op mijn pc aansluiten).Nu heb ik een probleem.Ik kan de midi-kabel wel op de roland aansluiten maar niet op mijn pc.Er is eigenlijk geen midi ingang op de geluidskaart.
Mijn pc is een medion titanium md 8083.
Nu is Mijn vraag kan ik die kabel ook ergens anders op aansluiten.Bv. een usb-poort.En zoja wat moet ik mij dan extra aanschaffen om aan mijn midi-kabel te linken.Mijn midi-kabel heeft 5 uitseeksels(er is vast wel een professionelere naam voor ,maar die ken ik niet laugh :D .