Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sleppe

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Sleppe (Pagina: 1 van 1)

Topic: Feest tot 100man (24-10-2004 21:03:00)
Met dit materiaal zul je voldoende hebben.
De versterker is niet 'overkill', het is altijd beter als je versterker wat zwaarder is dan je luidsprekers. Luidsprekers zouden er immers erg onder lijden als ze een vervormd signaal krijgen van een versterker die 'in het rood speelt'. Zorg gewoon dat je je luidsprekers niet doorblaast, maar dit moet je zelf horen.
Het bedrijf waar je bij huurt is ook zeker en vast te vertrouwen, je kan er zeker van zijn dat alles werkt en in goeie staat is.
Topic: Opleidingen , licht en geluid. (24-10-2004 20:56:00)
Ja er bestaan opleidingen voor klank en licht in België.
Je kan een opleiding theatertechnieken volgen aan het Rits in Brussel, maar in deze hogeschool is de opleiding vooral theatergericht.
Ik ben momenteel bezig met een opleiding klanktechnicus bij lgo in Sint Niklaas.
Alle informatie is te vinden op hun website www.lgo.be
Topic: Projectie op fuiven (4-4-2004 21:02:00)
aja ik zie het al
khad niet goed gekeken
sorry hiervoor
Topic: Projectie op fuiven (4-4-2004 20:53:00)
Heeft er al iemand ervaring met projecties op grote schermen op fuiven en andere evenementen? Volgens mij wordt het een hype,pioneer gaat ook z'n DVJ-X1 op de markt brengen, een toestel dat beeld en audio synchroon mixt en de mogelijkheid biedt om zelfs beeld en audio synchroon te scratchen, ceu-en, enz... . Ik heb al geëxperimenteerd op fuiven met projecties waar we foto's, presentaties en clips projecteerden en dit was spectaculair en het publiek was ook enthousiast.
Topic: sorry hoor, maar welke mixer... (11-1-2004 19:16:00)
Bij mijn lokale dealer heb je de mogelijkheid om materiaal te testen. Ik wil bv nieuwe cd spelers kopen voor een drive-in en kben aant twijfelen tussen pioneer CMX-3000 en 2 CDJ8000,nu kan ik zo'n toestel voor 10eur een week thuis testen en zo weet ik tenminste wat ik koop. Dit vind ik ideaal want zoals er al gezegd is wordt er veel "geluld" over "van horen zeggen" enzo, ik denk dat het best is als je het toestel eens kan testen.

BTW: als je dan een toestel koopt wordt die 10 Eur daar dan ook weer van getrokken