Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Licht_appie

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Licht_appie (Pagina: 1 van 1)

Topic: ideen eigen lichtsysteem (5-2-2004 20:26:00)

joepjebaars schreef:

dat was een fout want ik had eerst verkeerd gerekend wink ;) maar ik wil zelf behuizing gaan maken, en lampen gewone reflector lampen van de bouwmarkt en daar filters voor.
Mijn mening is toch par 56 die zelfbouw dingen kun je later niet verkopen hé. Dus dan is dat weggegooid geld. En wat voor behuizingen worden het (brandveilig?). Ben het dus ook eens met speakerfreak.
Topic: ideen eigen lichtsysteem (5-2-2004 20:22:00)
Ik hou ook mijn hart vast kleuren filters duur shocked 8O. Dan moet je dus zeker niet beginnen aan dmx. Of effecten kosten ook wel wat. Oh je hebt het zo tezien al veranderd
Topic: ideen eigen lichtsysteem (5-2-2004 19:07:00)
Dimmen kunnen ze geen een van allen. En multikabels zijn ook peperduur ja maarja dan zou je op dmx over moeten gaan. En ik weet niet wat zijn budget is maar ik denk dat dat er niet in past. maar kun er niet van die anologe 1000 watt dimmers erachter zetten. Kan hem zo gauw niet vinden. Maar dat kunnen denk ik die dimmers niet aan. En dan kun je beter overgaan op dmx is nog goedkoper ook dan dat je voor elke kanaal een dimmer koopt. razz :p
Topic: ideen eigen lichtsysteem (5-2-2004 18:55:00)
Ik zou voor www.new-line.nl/v/2469. Omdat je die makkelijker erop kunt zetten. En ze zijn er in meerdere kleuren razz :p.

Welke velleman lichtcomputer ik zou kiezen. www.velleman.be/common/product.Aspx?id=9282 alleen die heeft wel 7 uitgangen.
Topic: ideen eigen lichtsysteem (5-2-2004 18:42:00)

joepjebaars schreef:

ik wil voor drive-inetje een eigen licht systeem/besturing maken. Nou had ik de idee om de volgende besturing te gebruiken (moet ik wel zelf kastje omheen bouwen):
www.velleman.be/common/product.Aspx?id=9278
en dan wil ik ook met gewone fittingen voor e27/par38 zelf spots bouwen daar dan gekleurde lampen of filters inzetten a 60 watt of 80 watt
heb je nog ideen voor dit systeempje?
moet ik 60 watt 80 watt lampen nemen? gekleurde lampen of met filters werken? Of zou jij het anders doen
moet ik 60 watt 80 watt lampen nemen?
Ligt eraan of welke triacs je gebruikt. Het kan dus

gekleurde lampen of met filters werken?
Zelf zou ik gaan voor filters. Want als je lamp doorbrand kun je een gewoon peertje halen bij de bouwmarkt. Maar je kunt ook met par 56 of 64 werken daar zou ik voor gaan.

Of ik nog ideeén heb? ja, wij hebben deze controller ook ( volgens mij is het dezelfde) en het is irritant dat je niet uit de vier programmas kan kiezen want dat gebeurt automatisch.

[edit] zie net dat dj Fleur me net voor me is [/edit schreef:

Topic: Wind-ups voor 4 meter truss (27-12-2003 17:46:00)

DJ Chris schreef:

maar kunnen jullie een lijstje maken met wat ik moet kopen een hele truss wind-ups enzo
zit hier ook een budget aanvast of is dit gewoon om te zien wat je moet kopen ?