Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van P4H

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 12 bijdrage(n) van P4H (Pagina: 1 van 1)

Topic: Mixer op je computer? (11-3-2004 20:00:00)
Klopt, ben nog aant revalideren!
Maar geen zorgen, volgend jaar februari ben ik weer helemaal topfit!
Topic: Mixer op je computer? (10-3-2004 11:48:00)
Zoals ik al zei: "Ik kom uit brabant"
Topic: Mixer op je computer? (10-3-2004 01:03:00)
Jep! razz :p
Topic: Mixer op je computer? (9-3-2004 14:35:00)
Ooh tering, da klopt!!! Als je cd spelers zou hebben zou je het geluid uit de cd spelers met je mixer mixen en dan zou het gemixte geluid via de versterker uit de boxen komen! Nondeju! Twee pagina's telkens met nieuwe uitleg gehad blijkt dat ik de versterker + boxen vergeten ben! Sorry!!! Duizendmaal mn excuses! Hartelijk bedankt voor de uitleg, ik denk dat ik er nu wel uitkom, teminste da zal toch wel lukke!? Haha!!!
Topic: Mixer op je computer? (8-3-2004 14:52:00)
Ik heb PCDJ gedownload en geprobeerd, ik heb wel geluid maar de pc reageert niet op mn mixer! Het zal dus wel aan de verbinding liggen. Ik zal mn mixer eens bij een maat aansluite, kijken of ie het daar wel doet. Ik denk niet dat het aan de mixer zal liggen maar je kunt nooit zeker genoeg zijn! Bedankt voor alle info!!!
Topic: Mixer op je computer? (6-3-2004 10:32:00)
Ik heb het geprobeerd, maar het wil niet lukken! Ik krijg geen reactie, Ik heb line 2 links aangesloten en line rechts! Maar niks hoor, zou het kunnen zijn dat Traktor DJ geen mono afspeelt! Mono is toch dat je maar uit een box geluid krijgt, teminste dat is bij mij nu het geval! Maar hij reageert nog steeds niet!!!
Topic: Mixer op je computer? (6-3-2004 10:09:00)
Wacht ff volgens mij snap ik het!!!
Topic: Mixer op je computer? (6-3-2004 10:08:00)
Ik heb trouwens een 3D kaart, das toch surround is het ni?
Topic: Mixer op je computer? (6-3-2004 10:00:00)
Sorry dat ik zo lang niks heb laten horen. Bedankt voor alle reacties! Ik wil dan toch ff probere hoe het is om mono alles aan te sluiten. Maar ff voor de duidelijkheid, ik heb maar één line out op mn geluidskaart, daar kan ik toch nooit twee stekkertjes in pleure??? Volgens mij heb ik al van die tulip stekkertjes, op de verpakking staat "Audio Snoer" ( wink ;) ). Aan de ene kant zit een stekkertjes die aan andere kant vertakt in twee stuks, en het past allemaal op mn pc en mn mixer dus da klopt dan wel toch! Maar hoe kan ik dan ooit alles mono aansluiten met maar één line-out kanaal?

Lach me maar uit, maar ik leef in Brabant en daar word alles nog op de eenvoudige manier gedaan.
Topic: Mixer op je computer? (4-3-2004 20:05:00)
Kijk, hier heb ik teminste iets aan! Ik snap het ook nog! Bedankt voor de info!!!
Topic: Mixer op je computer? (4-3-2004 19:54:00)
Sorry maar dat zei die verkoper, dus da hoef je mij ni kwalijk te nemen, bedankt voor je reactie maar ik heb er nx aan...
Topic: Mixer op je computer? (4-3-2004 19:22:00)
Ik weet het niet meer hoor! Een aantal maanden geleden heb ik een Gemini PS-626 i mixer aangeschaft op new-line. Nu ben ik aant spare voor twee cd-spelertjes, maar ik heb niet het geduld om zo lang te wachten tot ik eindelijk kan pielen aan die knopjes. Nu wil ik hem dus aansluiten op mn pc, een Pentium II 350 sad :( . Tis ni alles maar daar moet toch wel een mixer op aan te sluiten zijn???

Achter in de desktop zit 1 line in, 1 line out en een mic ingang. Zowel in de line out als in de mic zit een kabel die loopt naar het beeldscherm, hierin zitten ook de speakers verwerkt.

Nou ben ik vandaag naar een zaak gegaan waar ze onder andere ook allerlei dj spul verkopen en daar vroeg ik hoe ik mijn mixer op mn pc kon aansluiten. De verkoper raadde mij twee audio snoertjes aan. Eentje in de line out en eentje in de mic (???), het rode en het zwarte stekkertje in bijvoorbeeld line 2, en bij line 3 hetzelfde. Maar geen geluid! Hij zei dat hij het ook zo deed. Ik heb op de mixer de twee kanalen ook op line gezet. Ik gebruik Traktor Dj omdat ik daar goede verhalen over had gehoord. Op dit forum heb ik ook gelezen hoe ik mn mixer via dat progamma moet aansluiten.

- Externe mixer aansluiten
- Deck A (Mono): geluidskaart aanklikken
- Deck A: not connected
- Deck B (Mono): geluidskaart aanklikken
- Deck B: not connected

Opmerking: Zowel bij Deck A (Mono) als bij Deck B (Mono) dezelfde geluidskaart gebruiken, alleen bij Deck A met een "0" ervoor en bij Deck B een "1" ervoor. Snappen jullie het???

Ik weet echt totaal niet wat ik er mee aanmoet! Kan iemand me helpen of teminste vertellen of het wel of niet kan! Nu kan ik vannacht weer niet slapen omdat ik nu nog niet met mn mixertje kan spelen! razz :p