Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj_NytraM

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Dj_NytraM (Pagina: 1 van 1)

Topic: Pioneer CDJ-800 auto cue functie in vinyl stand (19-1-2005 17:17:00)
oke , ik zie het ook zeker niet als een probleem ofzo hoor, wilde eventjes jullie meningen hierover weten.
ik zal in de toekomst ook echt wel in de vinyl stand blijven mixen, want het gevoel en gehoor in die stand is gewoon lekkerder (het cue'en alleen al razz :p )
ik moet nu alleen mezelf nog effe aanleren om mijn faders wat eerder dicht te smijten, en dat gaat me vast zeer binnenkort lukken..
Topic: Pioneer CDJ-800 auto cue functie in vinyl stand (19-1-2005 16:39:00)
hej,

als de pioneer cdj800 in de vinyl mode op auto cue staat...het einde van het nummer dat je aan het afpelen ben nadert en dan....begint hij dus gewoon vrolijk het volgende nummer af te spelen sad :( terwijl ik toch zou denken dat hij dan stil moet blijven staan bij het begin van dat volgende nummer. En waarom blijft de speler in de cdj stand (je weet wel die stand die je nooit gebruikt...) wel gewoon keurig aan het begin van het volgende nummer staan??
hebben jullie dit probleempje ook?
vind het best irritant want bij sommige nummers die een beetje een smoothy aflopend einde hebben (bv progessive/trance tracks) hou ik de fader van die kant gewoon open staan terwijl ik het volgende nummer aan het inmixen ben en dan klinkt een volgend nummer er opeens door heen niet echt lekker kan ik je vertellen...
naja het is niet echt een groot probleem .. maar toch het blijft irritant