Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van CoNiO

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 16 bijdrage(n) van CoNiO (Pagina: 1 van 1)

Topic: Lightprocessor Q-Commander (11-9-2003 09:09:00)
Sorry Dré, maar daarin heb je gelijk. Ik heb de handleiding nog niet in m'n hoofd zitten. En als leek denk ik ook dat zoiets onmogelijk is. Voor jullie zijn bepaalde termen en dingen van zelfsprekend, als leek niet hoor !! Een maand geleden, kon ik nog geen kloten van lichtpanelen, en nu kan ik er al bijna 1 programmeren. Met de nodige brokken en vragen.

Maar ge zijt wel bedankt voor tip !!!
Topic: Lightprocessor Q-Commander (11-9-2003 08:45:00)
Weer de handleiding niet gelezen ? Juist wel. Gewoon een deel gemist. happy :) happy :) happy :) ook met duidelijke smiley !

Ik heb eigenlijk nog een vraag, en ook niet tegengekomen in dat handboek. Hoe in godsnaam blokkeer je toetsen, ik bedoel daarmee, nu kan ik 10 verschillende keys of buttons aanduiden, maar dit mag niet. Ik kan bijvoorbeeld 2 kleuren tegelijkertijd aanduiden voor 1 dezelfde movinghead, dus wanneer ik op ene toets druk, moet de andere uitgaan. En die blijft branden momenteel. Dus vraag ik aan jullie hoe dit noemt in licht-termen ? Is dat een Group dat je maakt ?
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 15:42:00)
vorige mail : rap = raap
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 15:42:00)
Ja, kheb het gemerkt dat het hier recht voor de rap is. Maar ik ben ook zo. Dus ik pas hier nog wel.

Na veel heen en weer gediscusieerd te hebben, heb ik toch een antwoord gevonden op mijn vraag é. Dus dat is het belangrijkste voor mij. Dus ik dacht dat ik mijn gobo's en kleuren enzo moest gaan zoeken in mijn program mode, maar blijkbaar heb ik mij daar ergens vergist.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 15:06:00)
Dré,

Ik wil daar nog 1 ding over kwijt. Je moet je wel realiseren dat ik spreek over een vaste installatie waar de volledige belichting, ook de bar enzo aangesloten zit op de qcommander. Dus ik kan mij geen fout permiteren. Wanneer ik een fout maak is dat een ramp ! Dus wil ik mij zoveel mogelijk informeren van alle kanten. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:57:00)
Ja, kheb me dat ook al afgevraagd. 'k Heb ook al een mail gestuurd naar hen, en tot op heden nog altijd niks teruggekregen.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:52:00)
ah bedankt Dré !!
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:42:00)
Dré,

Kun je es kijken op www.lightfactor.co.uk/products/lightprocessor/qcomm_manuals.htm Daar heb ik mijn manuels van gedownload. En zijn volgens mij uitgebreider dan de uwe.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:37:00)
Miljaarde Dré. Amai ben jij een fellen zeg ! Ik geloof dat je ook rap op je teentjes bent getrapt !

Ik kreeg een gepeperd antwoord van jouw, en jij kreeg er 1 terug van mij. So what ??? Blijkbaar kun je toch niet zo goed tegen gepeperde antwoorden zoals je zelf zegt !
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:34:00)
En waarom is dat lui gedrag ? Ik ben volop op zoek achter een oplossing. En forums behoren ook bij mij tot het zoeken naar oplossingen. Een forum dient toch niet om te chatten ?

Dus nu ben ik tot de constatatie gekomen dat ik nog op zoek moet achter dat 3de boek ook. Maar tevergeefs nog altijd offline staat bij lightprocessor.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:31:00)
Ja amai, ambiance verzekerd hier op dit forum !!!
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 14:22:00)
Jongen toch, geloof me. Ik kan dat boek bijna van buiten. Maar van de set-up afdeling heb ik geen boek, omdat ik die niet kon downloaden. Dus ik zal me daar es in verdiepen.

In elk geval bedankt voor je bereidwillige medewerking.

En ik veronderstel ook dat een forum dient om mensen te HELPEN. En jij als Mod zou dat toch moeten weten é.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 13:55:00)
En dat vind ik nergens terug, dus dat is mijn probleem. Er zitten scenes in, maar die hebben al allemaal een bewegin met bijvoorbeeld gele bollen, of groene sterren die uit de moving heads komen. Maar ik wil zo'n scene aanmaken met mijn eigen kleuren en gobo's. Maar dat lukt me niet.
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 13:47:00)
Neen, er zit geen paswoord op wanneer je in program mode gaat.

Maar het probleem zit hem, waar vind ik die gobo's, kleuren, ... terug ??? Dat moet ik toch ergens uithalen, omdat dan in een case te steken ?
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 12:52:00)
Ja, en nog een vraag. Moet je die Q-Commander misschien programmeren met bijpassende software en laptop misschien ? Of kun je alles programmeren via het toetsenbord op het toestel ?
Topic: Lightprocessor Q-Commander (10-9-2003 12:51:00)
Heeft er iemand op dit forum ervaring met de Lightprocessor Q-Commander ? Ik ga er eerst bijvertellen dat het een vaste installatie is en er zitten 4 moving heads op, een 100 LED's en de vaste verlichting. Ik ben begonnen met dit toestel te programmeren, maar heb verscheidene vragen:

Zoals bijvoorbeeld hoe ik 1 movinghead aanstuur en dan ook opsla als Scene. Ik geraak in de scenes van de movingheads, maar kan geen nieuwe scene aanmaken met de movingheads. Hoe komt dit ? Zou het kunnen zijn dat de movingheads op hetzelfde adres staan ofzo ?

En ik heb nog een probleem. Ik zou graag de LED's sturen, maar ik vind maar 3 scenes terug waarvan 1 scene is gewoon het kleur blauw, volgende scene is gewoon alles in het rood, en de derde scene is gewoon alles in het groen. Graag had ik alles door elkaar een beetje gehad enzo.

Dus hoe in godsnaam steek je in die qcommander een scene erin ? En hoe stuur je die movingheads aan ?

Alle informatie is welkom,

met vriendelijke groet,

Joeri