Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DjWoB

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van DjWoB (Pagina: 1 van 1)

Topic: Naald schudt heftig bij scratchen (7-10-2003 20:29:00)
Aha, nou dan koop ik die scratch naald dan wel... maar dan gelijk 2 samen met een tweede Reloop 4000 en een battle-mixer. Die stuggere ophanging heeft ook weer zo z'n nadelen neem ik aan, anders werden ze allemaal wel zo gemaakt toch?
Dat scratchen sowiezo slecht voor de plaat is wist ik eigenlijk niet. De DJ-school in Groningen zei dat het best meeviel, omdat de naald gewoon in de groef blijft alleen wat sneller door de groef heengaat in twee richtingen. Maar het lijkt mij opzich ook wel een belasting voor de plaat. Dus de reverse functie vaak gebruiken komt de plaat ook niet ten goede! razz :p
Topic: Naald schudt heftig bij scratchen (7-10-2003 19:55:00)
Sorry Dré, je hebt gelijk een OMB-5 element... ik had mijn post nog wel 2x nagelezen AARGH.. sad :( maar een nieuwe scratchnaald dus. Dan bestellen we die! happy :) Maar wat maakt deze naald dan niet geschikt om te scratchen?
Is het schadelijk om totdat de nieuwe naald is aangekomen hiermee te scratchen?
Topic: Naald schudt heftig bij scratchen (7-10-2003 17:31:00)
Hallo,

Ik heb hier laatst een Reloop 4000 aangeschaft alles werkt perfect alleen nu heb ik een vraagje over scratchen. Als ik scratch blijft de naald
niet stil staan, hij schudt redelijk heftig heen en weer. Ik heb de anti-skating op 0 staan, en de naalddruk
op 3,5 gram. Het is een Ortofon Pro element. Is dit erg of doe ik iets flink fout? Het klinkt niet echt fout in mijn oren... hij blijft voor mijn gevoel wel in de groef, maar ja ik ben dan ook een echte beginnende DJ.

Alvast bedankt,
Ferenc van der Velde
Topic: Brom bij HQ-RIAA voorversterker (7-9-2003 17:48:00)
Sorry Dré, vandaag bekeek ik mijn email voor het eerst weer eens en ik zag dat je daar alle info in hebt gezet die ik nodig had. Ik ben dus iets te snel geweest met het posten van mijn vraag. Maar nu weet ik in ieder geval alle antwoorden. Heel erg bedankt iedereen! Trouwens ik ben niet iemand die alle kabels er maar in ramt en dan maar "kijken wat ie doet". Alleen ik moet wel toegeven dat ik al wel een paar platen heb gedraaid (ongeveer een half uur) zonder het goed afstellen van het gewicht, ik hoop niet dat dit heel erg is voor de naald/plaat???? Ja sorry maar ik had gewoon zo'n zin om een plaatje te luisteren happy :)
Topic: Brom bij HQ-RIAA voorversterker (3-9-2003 16:16:00)
en nog een klein vraagje, hoe stel je het gewicht in van de reloop 4000? De schaalverdeling zit niet vast aan het gewicht hoort dit zo??? Ik heb hem nou zo ingesteld dat ie gewoon goed in de groef ligt, maar toch ben ik er niet helemaal zeker van.
Topic: Brom bij HQ-RIAA voorversterker (3-9-2003 16:03:00)
Hallo,

Ik heb laatst bij new-line een Reloop 4000 besteld met een voorversterker en vandaag is alles geleverd. Het ziet er allemaal perfect uit en de draaitafel doet het perfect. Ik heb er voor gekozen om 1 draaitafel te kopen aan het begin omdat ik dan alvast mijn vader's collectie kan afspelen. Daarom heb ik er een voorversterker bij gekocht omdat ik nog geen mengpaneel heb gekocht. Maar nu is er een flinke brom te horen wanneer ik een plaat afspeel. Hoe is dit op te lossen? Ik zag bij de reviews van de voorversterker wel wat staan over een te sterk signaal, maar er wordt geen oplossing gegeven.

Alvast bedankt,
Ferenc van der Velde