Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Micka

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Micka (Pagina: 1 van 1)

Topic: Het Ecler Nuo5-topic (20-8-2004 11:27:00)
Zeker lekker! Ik heb nu twee dagen mogen pielen om de Nuo 5 (ik had hem binnen een dag binnen, thanks Dré!) en ik ben erg onder de indruk. Ik had hiervoor een psi-626 van Gemini dus dat mag wel een vooruitgang genoemd worden. Vooral de dry -> wet fader voor effecten is erg fijn. Bijvoorbeeld bij het delay effect met een time instelling van een halve beat en een parameter instelling van 0 kun je zo erg grappig gaan beat jugglen. De effecten klinken allemaal erg zuiver en natuurlijk, niet te overdreven zoals ik het vaak op een DJM-600 vind.

De geluidkwaliteit is verder nog wel het meest verbazend voor mij, zo zuiver, helder en warm. Ik vind die eternal fader wel heeeel erg gevoelig, maar mischien went het nog wel, zit overigens nog een andere (normale) xfader bij, maar die zet ik er voorlopig nog niet op.
Topic: prijs voor vinyl (13-7-2003 17:09:00)
En dan heb ik ook nog een vraagje, hoe doe je dat dan in een platenshop (ben er nog nooit geweest namelijk) Staan daar dan gewoon draaitafels klaar om de platen te beluisteren of koop je gewoon op de gok omdat een bepaald label of artiest goed is?