Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Marick

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Marick (Pagina: 1 van 1)

Topic: Mixer met goede geluidseigenschappen (30-1-2004 12:05:00)
ohja,

levert zo'n vetsax na pak em beet een jaartje nog wat op, mocht ik toch willen updaten naar betere, lees duurdere mixer?
Topic: Mixer met goede geluidseigenschappen (30-1-2004 12:01:00)
Bedankt!!

Dit zijn reactie's waar ik wat aan heb!! Pioneer ruk, die wordt het dus niet en natuurlijk is de xone beter dan de vestax en weet je wat.. als die nou wat beter was in te bouwen zou ik nog even door sparen ook.

Maar nu wordt het dus de vestax met zo'n filter der los bij.

En Dré, wat je schreef over dat in en uit verhaal, gaat dat misschien ook een klein beetje op voor de vestax? Ik wil wel graag een mooi geluid, ik heb nu een gare mixer van 150 euro staan en die vermoord het geluid echt dat is duidelijk hoorbaar. Maar het hoeft ook weer niet perfect te zijn, dan sluit ik wel een een of andere 2000 euro kostende cd-speler aan op een belachelijke versterker met zieke hifi-speakers en koop ik alleen maar super-audio cd's.

Het moet tenslotte wel mixen blijven en geluidskwaliteit die niet op een plaat staat haal je der met een super mixer ook niet vanaf

THNX
Topic: Mixer met goede geluidseigenschappen (29-1-2004 17:22:00)
ik vind de xone32 een mooie mixer ik heb hem even kunnen uitproberen, maar hij heeft toch wat nadelen voor mij. Door de knoppen achter en voorop is hij moeilijk in te bouwen en na uren aan een mooi dj meubel te hebben gewerkt om hem vervolgend niet te gebruiken is ook weer zowat.

De xtc heb ik een half jaar thuis gehad, maar ik vond hem niet echt geniaal als ik eerlijk ben, groot nadeel is ook nog eens dat ie geen send en return heeft.

Nu is eigenlijk mijn vraag: Is de vestax pcv275 met hieraan een externe filter o.i.d. niet de beste oplossing zonder dat het meteen al te veel geld gaat kosten? Een andere optie is een pioneer djm 600 die ik nieuw kan krijgen voor € 820,-

ps. bedankt voor alle reacties
Topic: Mixer met goede geluidseigenschappen (5-7-2003 00:57:00)
Toch nog een vraagje, wat doet die vcf filter precies, is dit iets dat je vaak gebruikt of onnodige poepas?
Topic: Mixer met goede geluidseigenschappen (4-7-2003 13:10:00)
bedankt voor julie reacties, de Xone is inderdaad een mooie mixer
nog eventjes in het echt bekijken en dan denk ik dat ik hem wel zal aanschaffen

Bedankt, Marick
Topic: Mixer met goede geluidseigenschappen (4-7-2003 02:33:00)
Ik ben toe aan een nieuwe mixer, de eisen die ik eraan stel is dat hij een goede geluidskwaliteit moet hebben op zowel de master als de booth uitgang, ik gebruik hem puur thuis, budget is tot 1000 euro en drie kanalen is prima, voor dat iedereen XTC gaat roepen, lange faders vind ik niet echt nodig, de warmte van het geluid vind ik het belangrijkst en de muziekale kwaliteiten van de equilizer staat ook hoog op de lijst, ik draai deephouse, en scratch dus niet, de crossfader vind ik dus niet echt van belang

BVD voor reacties, GRTZ
Marick