Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Chrisfm

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Chrisfm (Pagina: 1 van 1)

Topic: HK Linear 5 (21-4-2013 21:55:00)
Sorry dat ik al zo'n tijd niet meer gereageerd heb. Maar onze keuze is uiteindelijk naar de HK Linear set gegaan. Na verschillende sets beluisterd te hebben. Oa de JBL, HK Actor DX. We zijn voor de HK Big Venue Pack gegaan. Deze set klinkt echt uitstekend! Het enige wat je er op aan kan merken is dat er wel iets meer Bass druk op had gemogen. Gisterenavond stonden we dan op een artiestenavond en daar stonden de artiesten dan met een eigen set van Dynacord. 2X Subs 2X Tops. De Dynacord klonk wel wat harder maar we vonden dat deze set vooral scheller in het hoog is. Dat is dan bij deze HK dan weer niet zo en klinkt een stuk vlakker en uiteindelijk toch weer rustiger. Ik denk dat het toch een kwestie van smaak is en ook wat je mooi vind om mee te gaan staan. Wij zijn in ieder geval blij dat we voor deze set hebben gekozen.
Topic: HK Linear 5 (26-9-2012 20:16:00)
We gaan zaterdag maar eens luisteren naar deze beide series. Ik heb niet niemand eens zien werken met de HK linear 5 en ook niet met de JBL PRX serie. Daarom moeten we ons maar eens gaan verdiepen in deze series. Ik moet zeggen wel een groot voordeel van de PRX is het gewicht. Wat is het verschil tussen de PRX 635 en de 625?
Topic: HK Linear 5 (25-9-2012 20:02:00)
We werken dit moment nog met de 2x JRX 125 en 4x JRX118s. Maar we willen gaan overstappen naar wat anders voor de grotere klussen. De JRX komt net iets klank te kort waar we ze voor moeten voor gaan gebruiken. Nu we steeds professionelere klussen krijgen is het tijd voor een wat netter geluid. Nu kwam ik op internet de HK Linear 5 serie tegen. Deze speakers zien er mooi uit. De specificaties zien er veelbelovend uit. Is er iemand die al ervaring heeft met deze set?