Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DeejayTim

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van DeejayTim (Pagina: 1 van 1)

Topic: PA-markt 2010 (3-2-2010 14:05:00)

DJ-Jan schreef:

Vond ik ook al, ik mis bijvoorbeeld Rentall in de lijst. Misschien dat de lijst een tijdje niet meer ge-update is?

Heb trouwens vandaag mijn kaarten binnen
Vandaag nog ff gekeken; las dat het door de crisis komt. Ik ga maar eens kaartjes bestellen.
Topic: PA-markt 2010 (26-1-2010 19:37:00)

roystraver schreef:

Vorig jaar heb ik veel willen kopen, ik was met mijn vader met een Ford Transit busje die, gezien vanaf de snelweg, links naast het EXPO gebouw geparkeerd stond.
Eenmaal op de beurs aangekomen heb ik ook veel leuke dingen gezien, maar omdat er steeds heen er weer gelopen moest worden, was er al veel weg toen we terugkwamen.

Hebben jullie nog tips/ervarinen met het snel vervoeren van spullen naar de auto? En hoelaat gaan jullie om een goede parkeerplaats te krijgen? 2009 Was ik om 09:30 aanwezig en een parkeerplaats was al moeilijk te vinden.

Roy
Ik kwam afgelopen jaar rond 9:45 aan (na heel wat gepind te hebben :P ), waarna we gewoon in de berm parkeerden (pal naast de vrachtwagen van "SMILE licht en geluid Utrecht"), die nog het een en ander moesten verslepen..

Maargoed: ik ga dit jaar op 27 februari weer. Het is toch niet zo dat wanneer je tegen de standhouders vraagt of ze hetgene appart willen zetten, ze het stiekem aan andere klanten doorverkopen? Of wel? Anders moet ik heel snel dingen inladen of ermee rondzuimen?!?