Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Mike musicasions

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Mike musicasions (Pagina: 1 van 1)

Topic: PA-markt 2010 (28-2-2010 11:39:00)
wij hebben de beurs bezocht. Het was voor ons de eerste keer. De Pa markt vind ik een perfecte manier voor zowel kopers als verkopers om zaken te doen. Ook de welwillendheid van de verkopers om te onderhandelen vind ik top.ik heb zelf een kleine geluidset voor een prikkie gekocht.
Topic: Musicasions Beurs op 6 en 7 februari (10-1-2010 11:30:00)
Hallo allemaal,
Het initiatief is ontstaan toen wij bij het verhuizen naar ons nieuwe pand op het idee kwamen om de overtollige spullen ipv op marktplaats nu letterlijk op een tweedehandsmarkt aan te bieden. Het was dus duidelijk als een grap bedoeld.
Tot mijn verbazing waren onze materialen snel verkocht.
Ik heb toen een voorstel gedaan aan de Darling Market om een beurs te organiseren die, en toegankelijk moet zijn voor het publiek voor wat de prijs betreft, en de standhouders moeten voor weinig hun spullen kunnen aanbieden.
Dat is dus uiteindelijk Musicasions geworden. Gewoon een markt waar de doelgroep (geluid, licht, video en muziek ) elkaar kan ontmoeten.

De infrastructuur van de Darling Market biedt zowel publiek als standhouder een goedkope mogelijkheid om elkaar te treffen.

De materialen die tot nu toe worden aangeboden zijn erg divers:
Betacam machines ( professioneel video ) en controler.
Muziekinstrumenten
Pieter van Kessel komt met saxofoons
DJ materialen
Trussen
Speakersystemen
Video beamers en bekabeling
Krachtstroom materiaal
Multikabels
Prolyte electrische takels in flightcases
Avolites DMX mixer
Audio visuele randapparatuur
Percussie instrumenten en accessoires
Audio mixers
Lichtmixers
Lampen , bekabeling en pluggen
GLP Patent light

Je ziet dus aan de lijst dat wij onze best hebben gedaan om zoveel mogelijk diversiteit op deze eerste beurs te realiseren.
De beurs is niet vooral gericht op muzikanten, maar de bedoeling is om zowel audiovisuele producten als muziekinstrumenten aan te laten bieden.
Ondertussen hebben ook bands als bijvoorbeeld The Clarks een stand voor promo enzo gehuurd.
Interessant lijkt mij ook de stand van D.I.S.C.O. die een nieuw concept hebben bedacht om te koppelen aan o.a. PA bedrijven en evenementen organisaties.
Inderdaad is de site voorlopig vooral gericht op standhouders. Die zijn dus zeker nodig om dit initiatief te laten slagen. op de site ( plattegrond ) kan je duidelijk de updates volgen mbt het aantal stands.