Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj Ross

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Dj Ross (Pagina: 1 van 1)

Topic: Carnaval 2008 (14-12-2007 01:38:00)

djspiky schreef:

Van deze kant ook mijn complimenten over gelök 2007, heb hem even op je site geluisterd en ga hem zaterdag meteen halen!
Ik meen ook dat dit nummer ook bij de 11devande11de was. Een super prestatie ennuh: keep up the good work!
waarvoor mijn dank :D was idd ook op de 11e van de 11e. én in de compilatie van L1, woei!!
Ook handig dat je een voice over gaat maken van de SRV mannen, misschien kun je die dan (uiteraard tegen betaling) ook aanbieden. Weet niet precies hoe dat allemaal zit en of dat wel zomaar mag enzo maar zou wel super zijn.
betaald zal ie zeker niet worden, ik heb de rechten niet over de instrumentale versie. Zal worden verspreid worden onder collega dj's. zie het als een bootlegje.
[EDIT/offtopic] Ik lees net op je site dat je schoolfeesten doet bij BC broekhin roermond, daar zit ik op! Kom je daar nu nog steeds, volgensmij niet ofwel?[/EDIT/offtopic]
die heb ik een paar jaar geleden gedaan idd, ook via dynamite. Toen heeft collega röbke (ook leraar daar) dat overgenomen samen met thijs verfuhrt. Wie het tegenwoordig doet, geen idee. Doe alleen die van het stedelijk cq schondeln nog.
Topic: Carnaval 2008 (14-12-2007 01:33:00)

onnogeelen schreef:

Hehe, daar is ie dan...
Neem aan maarten dat Ger & Colette deze ook al in hun bezit hebben? (moet wel, aangezien ze je gesponsort hebben volgens de hoes) Zal gelijk m'n 1e verzoekje aan hun zijn zogauw ik ze weer zie (eind van de maand in Neer)

Volgens mij liggen in Maastricht 3 free record shops & 2 van Leest'en & nog een paar zaken.
gloof dat free record geen singles buiten de geijkte paden mag inkopen. maar ik ga er achter aan!

en idd, ger en colette hebben uiteraard een exemplaar! naer, daar heb ik in een heeeeel ver ver;leden ook nog gedraaid met de carnaval. gekke daar! ;)
Topic: Carnaval 2008 (6-12-2007 01:35:00)
hehe, leuk om te lezen heren! Heb de plaat ook met veel plezier gemaakt!

ff correctie, bij music store Valkenburg en Stein issie nóg niet te krijgen. Ik ben ook nog op zoek naar verkoopadressen voor maastricht en omgeving. Iemand een idee?

Overigens, altamira, die van de srv-mannen draaide ik vorig jaar ook veel. Ook een erg goede productie!
Alleen schrikken ze op veel plaatsen van die brabantse "voice-over". Op de b-kant van de single staat een instrumentale versie. Ik ga er binnenkort een limburgse voice-over over heen zetten, zodat niemand meer wat te mekkeren heeft :P