Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Burning Wheels

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Burning Wheels (Pagina: 1 van 1)

Topic: Keuze rackmount/desktop (30-8-2005 17:10:00)
Mag ik je eraan herinneren dat er niet alleen DJ´s aan dit Forum zijn aangesloten.
In mijn geval gaat het om een "portable opname studio" Ik wil dus mengpaneel, versterker, PC, monitor etc... mooi in een kast. Dan kan ik die neerzetten, kabels aansluiten microfoons plaatsen en direct beginnen... Scheelt een hoop gesjouw en tijd.

KVM schreef:

Fracktone]De door Jeroen Zelle aangehaalde kast (22.5 cm diep) is bedoelt voor gebruik als router of firewall (oid) kast.
Daar heb je dan wel genoeg aan omdat er geen harde schijven of CD-rom spelers in zitten. Ook de koeling kan een stuk minder zijn omdat er geen bewegende delen in zitten of processors die heet worden.

Nee, de door jeroen aangehaalde kast bestaat als "normale" pc, er past dus ook een normale HD in riser card, floppy etc. Je kan echter keuzes maken en dat bepaald wat je nodig hebt, 2,5 of 3,5 HD, floppy , normale of slim line cd etc.

De andere toekomst en ook al te koop zijn de car pc's wat te denken hoe warm het in de auto wordt?

Boven genoemde pc's zitten echter al snel aan een 1000 /1400 euro en duurder.(en dan heb ik het nog niet eens gehad over een degelijke geluidskaart.)

Ik blijf er eigenlijk nog steeds bij dat ik van bepaalde dingen het nut niet van inzie. Voor in de huiskamer of auto misschien leuk, maar voor DJ of horeca werk..
De horeca die compact wil koopt een HD unit of een "normale" pc meestal gekoppeld aan een abonnement.

Zit de DJ wereld nu echt te wachten op zo'n 19" 1He pc unit?

Martin.
Topic: Keuze rackmount/desktop (30-8-2005 11:56:00)
Dan haal ik gewoon de achterklep eraf.
Topic: Keuze rackmount/desktop (30-8-2005 11:04:00)
Ik ben in het bezit van deze flightcase. Dat gaat dus net niet passen denk ik. De binnenmaat is 40cm. Ik dacht dat versterkers ook allemaal 40cm diep zijn.

ideedeluxe schreef:

Ik zie het. Om eerlijk te zijn, had ik daar nog niet eens aan gedacht.
Dat kan nog wel eens lastig worden idd. Ik zal nog eens verder neuzen.

466mm, dat moet nog wel passen, zo diep is een gemiddelde versterker ook: (b.v. V3000: 480mm) Chenbro RM42122 € 166,- Ik ken het bedrijf verder niet.

John
Topic: Keuze rackmount/desktop (30-8-2005 09:58:00)
Hoi,

De kasten van Alternate passen dus niet in een Flightcase. Deze kasten zijn allemaal meer dan 50 cm diep. In een gemiddelde flightcase pas hooguit 40cm.

Nog meer suggesties.

ideedeluxe schreef:

Burning Wheels schreef:

Hoi,

Als je mij een winkel kan noemen in Nederland die ze verkoopt zou ik dat graag van je horen. Ik ben namelijk al heel lang op zoek!

Bedankt.
Om maar eens 1 te noemen: Alternate

Hmmm, ik was iets te voorbarig met mijn prijsconclusie.....

John
Topic: Keuze rackmount/desktop (30-8-2005 09:39:00)
Hoi,

Als je mij een winkel kan noemen in Nederland die ze verkoopt zou ik dat graag van je horen. Ik ben namelijk al heel lang op zoek!

Bedankt.

ideedeluxe schreef:

Zo moeilijk zijn die dingen nu ook weer niet verkrijgbaar, dat er een inkoopactie voor moet worden opgestart. Vindt het trouwens ook behoorlijk prijzig, 281,50 euro. Dit is neem ik aan ex. BTW?

John
Topic: Keuze rackmount/desktop (30-8-2005 09:29:00)
Hallo,

Ik heb geïnformeerd bij Arcobel, de importeur van het merk Guanghsing.
Dit merk heeft dus rackmount kasten die passen in een flightcase van rond de 40cm.

De specifieke kast is GHI-252H
Deze kast is ongeveer 35 cm diep.

Er past een normale cd/dvd speler in en normale hdd. Je hoeft dus niet extra te investeren om van die extra platte apparatuur aan te schaffen. Je kan dus gewoon de spullen van je huidige pc gebruiken.

De importeur kan deze leveren inclusief power supply van 300 watt en riser card voor 3 pci sloten voor E 281,50.

Ze krijgen eens in de 2 a 3 maanden een schipvracht binnen. Als de bestelling met deze schipvracht meegestuurd wordt kunnen ook de verzendkosten worden gedrukt. Als we dus snel zouden bestellen kan het met de vracht van november meegesuurd worden. (plus minus 10 weken)

Misschien zijn er meer mensen geïnteresseerd en zouden we misschien meerdere kasten kunnen bestellen om zo nog enige korting af te dingen.

Laat maar weten of er interesse is.