Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Starting W

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 7 bijdrage(n) van Starting W (Pagina: 1 van 1)

Topic: Weet spambot profielen te bezichtigen!?! (28-5-2007 14:43:00)
ICT laugh :D bij ons op school is ICT niks meer dan af en toe een p.o. inleveren. En af en toe een toets in de toetsweek maken, voor de rest doen we alleen maar GTA 2 tegen elkaar razz :p Dat is echt komisch, en aangezien dit ook 1e jaar ICT is, zegt dat niet gelijk dat het goed is.
Maar je bent dus niet bereid om te helpen? shut up :X Njah, vraag ergens anders wel rond.

Groet,
W
Topic: Weet spambot profielen te bezichtigen!?! (28-5-2007 14:39:00)
happy :) Weet iemand trouwens een goede firewall voor me :O ? Een behoorlijke goede, want ik heb best wel een noob zus die liedjes dowload via internet site's. En ik heb al zovaak virusssen uit onze pc gehaald. Mjaa, iemand tip dus:O ? laugh :D

Alvast bedankt,
Groet,
W
Topic: Weet spambot profielen te bezichtigen!?! (28-5-2007 14:17:00)
Als jij zo'n mail opent, dan kunnen er ook programma's bij zitten, ik weet niet veel van firewalls af, maar als ie uit staaat weet ik wel dat er veelste veel rotzooi binnenkomt, en trouwens tegenwoordig zit bij elke dowload wel spam, pop-up is toch ook spam shut up :X laugh :D

Groetjes,
W
Topic: Weet spambot profielen te bezichtigen!?! (25-5-2007 08:14:00)
Spambot wordt tegenwoordig ontwikkeld door groepje "hobbyisten" uit allle landen van de wereld, ze zullen maar net wat in de Westerse kant van de wereld zitten en hupla dan hebben ze gelijk al hele moderne software om die spambot te ontwikkelen. Wij gingen met ICT ook een ontwikkelen, spambot kijkt je ip, en controleeerd alle e-mail adressen op dat ip ( teminste de spambot die wij maakte ), hij vindt dus echt alles. Met een beetje mazzel komt er niks op je bureaublad te staan, er zijn namelijkspambots die via je mail gaan, alleen als jij je inbox opent komen die op je bureaublad te staan, dan zie je dus geen fuck meer.

Veel succes nog,

Met vriendelijke groeten,
Wiard Gijtenbeek
Topic: Het begin... (10-5-2007 21:47:00)
Als ik 2 Numark CDX-1 Tabletops heb. En een goed mengpaneel + plus een hp-700 hoofdtelefoon, heb je dan een goed setje?
Of kan is het beter om 2 Pioneer CDJ-1000MKIII te hebben?

mvrgr,
Wiard
Topic: Het begin... (10-5-2007 21:31:00)
Bedankt voor alle informatie, trouwens zou ik een keer mee kunnen gaan met iemand die een keer ergens moet spelen in Leeuwarden?
Ben 15, dus heb geen idee of het mogelijk is dat ik uberhaupt wel binnenkom. laugh :D Maar erg goede informatie, mijn style is toch wel dance muziek, en wat meer bekende nummers. Draai absoluut geen Nederlands muziek.

Mvrgr,
Wiard
Topic: Het begin... (7-5-2007 20:57:00)
Hallo lui wink ;) ,

Zoals waarschijnlijk mijn nickname al doet luiden begin ik dus net. ( nog geen equipment ) Ik heb al een tijdje met het idee rondgelopen, maar denk er nu serieus toch overna over wat ik moet aanschaffen en hoe ik dus moet beginnen.

Laten we het eerst maar over het materiaal hebben, ik heb al rondgezocht en zag wel dat er veel draaitafels waren, maar ik ken iemand en die gebruikt dus alleen maar cd's. Naar mijn mening, ( uit eigen noob inzicht happy :) ) denk ik dat het toch handiger voor mij is om het te leren met cd's. ( vraag 1 luidt dus: Is het handiger om te beginnen met cd's of lp's laugh :D )

SET:
Ik heb al bij een winkel gekeken, en daar rade een kerel mij een volledige dj-set aan ter waarde van: E259,-
Die dj-set bestond uit:
- koptelefoon
- mixpaneel
- 2 draaitafels

( Vraag 2 : Kan ik dit goedkoper krijgen, 2e hands bijv . )

Tevens mijn laatste vraag voor nu, als ik dus een koptelefoon, een mixpaneel, 2 cd spelers of weet ik hoe die dingen heten moet aanschaffen, welk merk?
En als we de goedkoopste spullen nemen, niet de slechtste maar waar gewoon goed geluid uit komt, op wat voor bedrag kan ik dan ongeveer rekenen??

Mvrgr en bvd,
W.