Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Malfidus

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Malfidus (Pagina: 1 van 1)

Topic: Funktion one setje (1-1-2009 23:18:00)
Als ik het goed heb dan spreken we hier over meer dan 5000 euro incl BTW voor 2*top en 1*bas. Zonder versterkers dan weliswaar...
Mooi maar toch wel luxe hoor wink ;)
Topic: Funktion one setje (30-12-2008 22:05:00)
Als ik zo indiscreet mag vragen, wat kost zo'n setje; dan spreek ik over 2*top+ 1* bas
incl BTW
Topic: Keuze mengtafel Datecq/Rodec/Ecler (30-1-2008 02:06:00)
Oh ja dit wil ik ook nog even kwijt:

na toch wel een poosje zoeken vond ik op de welbekende veilingsite E-bay een goed werkende Ecler mac70 aangeboden voor 300 euro. Niemand was geinteresseerd behalve ik natuurlijk wink ;) Wel ik heb deze mixer op E-bay op het einde van de veiling kunnen kopen voor 330. Bevesteging gekregen en al... Ik was al in de wolken totdat ............ ik doodleuk een bericht kreeg van de verkoper dat hij de mixer een dag ervoor aan iemand anders had verkocht (privé) angry angry IK KON HEM WEL WURGEN angry angry Figuurlijk natuurlijk wink ;) Ik was echt kwaad maar wat doe je er tegen ?? Part of the job als je op veilingsite's koopt hoor ik een cynisch iemand al zeggen.

Enfin ben er ondertussen al over No worries Acuna Matta zoals ze in de brousse zeggen

Enfin de groeten iedereen

Malfidus
Topic: Keuze mengtafel Datecq/Rodec/Ecler (30-1-2008 02:01:00)
Spijtig maar zowel de Dateq als de rodec zijn al verkocht. Beide verkopers hebben hun aanbod voortijdig afgebroken. Niet echt heel correct vind ik. Ik ken de verkoopprijs niet maar een dateq voor 250 euro en een rodec voor 400 euro, dit zijn echt wel verkoopbare prijzen ( zoals is gebleken ) Niet voor twijfelaars maar voor de snelle en durvende beslissers...

Heb ik nu spijt ?? Misschien toch wel een beetje maar dat gaat wel over. Heb een nieuwe mixer ook niet onmiddellijk nodig.

Bedankt voor de leerzame reacties .

PS Vinden jullie een bod van 250 euro op een Mac40 in goede staat echt te weinig om serieus in aanmerking te komen ?? De verkoper ( hier op forum aangeboden) vindt alvast van wel !? ( Rekening houden met de voor mij toch wel belangrijke afstanden in het gedacht; 3 uur heen en terug rijden).

MVG
Topic: Keuze mengtafel Datecq/Rodec/Ecler (28-1-2008 15:21:00)
Bedankt voor de reacties.

De staat van deze mixers is inderdaad het belangrijkste. Het probleem is evenwel dat het een heleboel kilometers rijden is om persoonlijk de staat te gaan opmeten. Daar onbreekt mij de tijd voor. In de advertentie zetten ze er natuurlijk wel bij dat de mixer in goede staat is maar mischien moet dit wel met een korreltje zout genomen worden...
Bij occasions zoals Victor met een mooi woord zegt wink ;) hanteer ik de regel dat de aankoop max de helft mag bedragen van de nieuwprijs en tevens moet de staat goed zijn natuurlijk. Deze voorwaarde is hier ( zeker voor de Dateq )wel vervuld.
citaat van Victor
Mijn keuze zou liever natuurlijk een nieuwe mixer zijn
Tja... Momenteel zou mijn keuze voor een nieuwe mixer uitgaan naar een Nuo5 Maar een prijs van 1000 euro is voor mijn doeleinden mischien toch wel zonde van het geld. Een nieuwe Ecler mac40 zou er nog afkunnen. Mischien is dit dan alsnog de beste keuze.
Topic: Keuze mengtafel Datecq/Rodec/Ecler (28-1-2008 04:58:00)
Hallo iedereen,

Ik had graag jullie mening over het volgende. Er worden mij via via de volgende mixers aangeboden: een dateq apollo voor 250 euro ( 8j oud, potmeters vervangen, drive-in gebruik, enkel RCA-master uitgang (geen XLR) goede staat... ) een Rodec Mx180 MK3 voor 400 euro ( 6j in een danscafe gestaan, wellicht gebruikssporen ;), Master2 moet vervangen worden ( schuif is eraf) voor de rest goed werkzaam... ) een Ecler smac pro40 voor 200 euro ( enkel prive gebruikt , goede staat ).

Welke van deze 3 mixers bieden volgens julie het meest op gebied van prijs/kwaliteit ? ( prijzen kunnen mischien nog omhoog gaan)

Rodec is de standaard hier in België en geniet mijn voorkeur... maar de dateq is goedkoper en speelt deze niet zuiverder ? . Alleen de lange faders schrikken me wat af. De Ecler is hier in casu natuurlijk de goedkoopste.

Ik ben gelegenheids DJ en het materiaal zal dus niet intensief gebruikt worden. Huidige mengtafel JB-System Classic 3

Alvast bedankt !