Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Rob P.

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Rob P. (Pagina: 1 van 1)

Topic: us-blaster/4-acoustic waar voor je geld? (15-1-2007 19:05:00)
te allemaal ,

Us Blaster is van oorsprong een Nederlands bedrijf en onderdeel van een groep familie bedrijven waartoe tevens SWEEX ( www.sweex.com) behoort . Totaal werken er bij deze organisatie ongeveer 80 personenen die alleen het woord service hoog in hun vaandel dragen en een passie voor techniek hebben .
In Belgie hebben we in het Franstalige gedeelte reeds 2 jaar onze vaste vertegenwoordiger en in het Nederlandse gedeelte een ondernemer die uit onze naam maar voor eigen rekening de verkoop voor zijn verantwoording neem .
Inderdaad is het zo dat veel onderdelen standaard zijn maar wij toch enige honderden componenten en PCb's die wij uit Taiwan en China betrekken omdat ze product specifiek zijn, voor de PCB's geldt dat wij zeker op componenten nivo kunnen repareren maar dat het uit kosten aspect beter is om deze onderdelen van de fabrikant te betrekken .

Om aan alle welles en nietes een eind te maken nodig ik jullie graag uit om eens in ons magazijn te komen kijken
( wel allemaal bij elkaar blijven anders raken we jullie kwijt ) wij geven graag een rondleiding zo ook op onze t.d. .

Overigens is het zo dat Us Blaster op dit moment (na 3 jaar aktief buiten het caraudio segment) reeds in 35 landen aanwezig is en dit tot grote te vredenheid van onze afnemers

tenslotte dit : Us BLaster heeft een eigen design en DTP afdeling waar alle verpakkingen enz bedacht en gemaakt worden verder komen er steeds meer EIGEN Us Blaster ONTWERPEN op de markt die toch echt gemaakt worden alwaar ook A merken gefabriceerd worden en volgens dezelfde specs.......alleen betaal je wat minder !
Topic: us-blaster/4-acoustic waar voor je geld? (11-1-2007 10:48:00)
U.S Blaster is in 2003 met een team van 15 jonge enthousiaste mensen van start gegaan . Nu 3 jaar later hebben wij vestigingen in Frankrijk en de U.K. en vertegenwoordigers in Duitsland en Belgie die in vaste dienst zijn bij U.S. Blaster Europe b.v. in Delft . De logistieke afhandeling wordt bij Kamino in Ridderkerk verzorgd waar wij een magazijn van ongeveer 6000 meter in gebruik hebben . U.S. Blaster heeft nu ruim 400 producten waarvan verschillende eigen ontwerpen en deze worden in China en Taiwan geproduceerd bij dezelfde fabrikanten alswaar de grote merken hun producten laten fabriceren . De service wordt vanuit Delft verzorgd waar wij een ruimte van 1000 m2 tot onze beschikking hebben . Inderdaad is het zo dat wij uit oogpunt van service regelmatig producten omruilen voor nieuw , dit is een extra en voor ons kostbare service maar wij zijn er van overtuigd dat onze klanten dit als zeer positief ervaren . een ruim opgezet onderdelen magazijn staat borg voor de levering van reserve onderdelen over een lange termijn . Dus ik ga er vanuit bij deze uw ongerustheid tehebben weggenomen. Ons team is altijd bereid uw vragen tebeantwoorden dus schroom niet om ons te benaderen .....rma@usblaster.com....groeten Rob Planken