Home > Geluid > Microfoon > Draadgebonden

Samson Meteor Mic

Verchroomde retro-look USB microfoon

Samson Meteor Mic

Artikelnummer: 39136 | KRMETEOR
GTIN/EAN: 0809164012733

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Microfoon Draadgeb.
Samson Microfoon Draadgeb.

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Samson producten zijn nog wel leverbaar:

Samson Meteor Mic is de universele oplossing voor het opnemen van muziek op je computer. Meteor Mic is niet alleen perfect voor de (thuis)studio, maar ook ideaal voor Skype, iChat of spraakherkenningsoftware. Voor een condensator USB microfoon heeft Samson Meteor Mic een opvallend groot membraan (25mm). Het cardioïde pick-up patroon, de soepele frequentie respons en 16-bit, 44.1/48kHz resolutie zorgen voor onberispelijke opnames van professionele kwaliteit.

De fraaie verchroomde behuizing van de Meteor Mic is voorzien van drie opklapbare pootjes waarmee de USM mic in een optimale opnamepositie kan worden geplaatst voor iedere denkbare toepassing, van akoestische gitaaropnames tot zang of spraak. De USB microfoon kan ook op een regulier microfoonstatief worden geplaatst dankzij de geïntegreerde microfoonadapter. De microfoon is uitgerust met een 1/8” hoofdtelefoonuitgang en volumeregelaar voor rechtstreekse monitoring, en een mute schakelaar voor privacy tijdens bijvoorbeeld een video conferentie.

De Samson Meteor Mic werkt plug & play op de meeste computersystemen en wordt geleverd inclusief USB kabel en draagzakje.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties