Home > Truss/Statieven > Truss Sets

American DJ Light Bridge one

2 Windup Statieven, 2 x 1,5m Truss, Max. 100kg

American DJ Light Bridge one

Artikelnummer: 18599 | 1731000003
GTIN/EAN: 0640282017480

 

8,7
Bekijk de 3 review(s)
Schrijf zelf een review


Truss Sets
American DJ Truss Sets

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De American DJ Light Bridge One is een compleet truss systeem, dat zeer geschikt is voor uiteenlopende mobiele toepassingen. De Light Bridge One set bevat twee wind-up statieven met een minimale hoogte van 1,47m en een maximale hoogte van 3m, en 3 meter stalen truss die bestaat uit twee delen van 1,5 meter met een buisdiameter van 16mm en snelkoppelingen.

De American DJ Light Bridge One is zeer snel en eenvoudig op te stellen en te demonteren. De maximale draagkracht bij een verdeelde belasting is (volgens de fabrikant) 100kg.

Mickey Mouse spul (met name de truss) maar daar is de prijs dan ook naar.

Dit product wordt met een afwijkende vervoerder verzonden (ivm gewicht en/of afmetingen). Verzenden is alleen mogelijk naar een zakelijk adres (waar elke werkdag iemand aanwezig is). Rembours is niet mogelijk. Eventuele retourkosten bedragen € 55,00 ex. BTW.

3 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8,7

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Dura(ble)...
Door: <anoniem>

Gisteren binnen gekregen. Natuurlijk meteen opgebouwd.

Over de wind ups kan ik kort zijn, die zien er prima uit. Degelijk en zwaar uitgevoerd, alleen de voeten had ik liever van rubber voorzien. Nu zijn het stale voetjes die echte floor killers zijn. Dat kan nogal lastig zijn als je ergens op een prive feest staat met een blinkende vloer. Maar over het algemeen prima wind ups, gelukkig met borgpennen.

En dan de "truss". Natuurlijk is dit een budget truss, dus ik weet dat het niet een normale truss benaderd. Over het draagvermogen van 135 kg maak ik me dus zorgen, dat zal niet lukken, zeker niet als ik er een 3e segment bij zou halen. Verder zitten er wel nog bouten en vleugelmoeren bijgeleverd voor ophangen van parren etc. Dat is wel netjes.

Al met al, een minimale "truss" maar goede wind ups (T-stukjes zijn ook wel goed). Voor de prijs gewoon een goed ding.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

Goed
Door: <anoniem>

Mijn ervaring is dat deze truss een goede brug is.
Bij het openen van de doos kwamen er zeer stevig ogende statieven uit. En dat waren ze ook. Goeie wind-up en lekker stevige poten. Echter had ik hier graag wat rubbertjes gezien aan de voetjes ipv stalen.
Dan de truss. Ja het is budget truss en het lijkt niet erg stevig. Absoluut niet vergelijkbaar met echte truss systemen maar deze is een goeie variant voor een beginnende drive in. Ik heb er nu een T4 en 2 winner en 2 effectjes aan hangen gaat perfect. Ik maak gebruik van de gaten zodat ik ze direct kan vastschroeven aan de truss.

Al met al 4 sterren. Goede statieven en wat mindere truss

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +2)

 

Geweldig!
Door: <anoniem>

Super stevig en gemakkelijk truss systeem! Het is makkelijk op te bouwen en het ziet er gewoon super professioneel uit! Echt een aanrader.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: