Home > Licht > Laser Effect

Showtec Shogun DJ RG-100

Green and Red Laser DMX Controlled

Showtec Shogun DJ RG-100

Artikelnummer: 15032 | 32010
GTIN/EAN: -

 

6
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


Lasers
Showtec Lasers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 6

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Nette Laser!
Door: <anoniem>

Ik heb m nu ook een tijdje in gebruik, en ik moet zegge.. hoe groter de ruimte hoe beter die tot zn recht komt. Heb m een keer naast 2 Aztec 100Mw lasers gehangen maar qua effecten moet ik zegge dat de Showtec aardig mee kon! Geef hem een 4 omdat de rode laserdiode iets sterker had mogen zijn.

Groetjes Jan

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

-
Door: <anoniem>

commentaar op 1ste bericht,

ten 1ste het is een MICRO-STEP laser.. dat verklaart jouw 'zee' effect.
de rode laser had idd 20mw meer mogen zijn.
als je hem via laptopje aanstuurt via interface kan je er leuke dingen meedoen.
En je ijlt een beetje met je alleen slaapkamer gebruik, de groene diode is zeker bruikbaar tot max 300personen, kleine feesten dus.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

tja
Door: <anoniem>

Mijn ervaringen zijn Goed met deze laser denk dat het een kwestie is van juist gebruik

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

tegenvaller op alle gebieden
Door: <anoniem>

De bedrijfsleidster van de discotheek kwam vorig week met dit apparaat aan van een verhuurbedrijf. Het was kennelijk een ex-showroommodel en het bedrijf was er zelf erg tevreden over. Zelf was/ben ik er minder over te spreken.

De configuratie was als volgt: laser in het grid, via een verlengsnoer naar een switchpack, welke werd aangestuurd met een MA LightCo 24/6. Ik wilde de laser stand-alone laten werken, laten reageren op de muziek via de ingebouwde mic, maar toch op afstand kunnen bedienen. Voor de zaal open ging eerst de mic van de laser netjes ingesteld op het volume waarop die avond ongeveer gedraaid zou worden en hij deed t naar behoren. Meteen viel al wel op, dat de rechte lijnen in de figuren net zo recht waren als de zeelijn. Tijdens het eerste uur heb ik 2 keer op een kruk op de DJ-booth moeten staan om met wat schakelen (van zowel de schakelaar als de sleutel) de spiegels goed te laten resetten... Daarnaast moest ik telkens weer de mic goed instellen.

Tegen het einde van de avond toch nog een keer op de kruk gaan staan, omdat het publiek toch wel recht had op een leuk lasereffectje, maar verder de hoop opgegeven met dat rampending.

Sowieso moet je maar net weten dat er ook een rode bundel uitkomt, anders valt die je totaal niet op tegen de groene. De vermogens van de laser zijn op zich net toereikend genoeg voor een klein zaaltje, maar als er net een flinke wolk rook voorbij komt zetten (van een Martin Magnum Pro-1000, gericht in de zelfde richting als de laser), kunnen ze er toch niet doorheen prikken. Alleen geschikt voor slaapkamers dus!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties