Home > Geluid > Randapparatuur > Crossovers

DBX 223 XS

Stereo 2/3 weg, Mono 3 weg crossover, XLR versie

DBX 223 XS

Artikelnummer: 14526 | 223XS
GTIN/EAN: -

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Crossovers
DBX Crossovers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

Het geheim van uitstekend klinkende luidsprekers ligt in de crossover die wordt gebruikt. De dbx 223s is een 2-kanaals crossover, die voorziet in geweldige prestaties, ultra low-noise, robuuste betrouwbaarheid en veertig jaar aan DBX ervaring in het ontwerpen van 's werelds beste luidsprekerprocessors.

De 223s maakt gebruik van precisiefilters om het audio signaal te scheiden en direct de correcte frequenties naar de luidspreker drivers te sturen. Door alleen de specifieke frequentiebanden door te laten, zorgt de 223s ervoor dat de versterkers hun volle vermogen zonder distortie kunnen inzetten op het bruikbare signaal, waarmee elk PA systeem een betere en krachtigere sound krijgt.

De dbx 223s is voorzien van alle features die verwacht mogen worden van een professioneel product, zoals Linkwitz-Riley 24dB per octaaf filters, onafhankelijke output gain regelaars voor niveau matchen, uitgangsfase inversie, 40Hz low cut filter en optioneel mono summing van de lage frequentie (subwoofer) uitgang. Alles in het ontwerp van de 223s straalt kwaliteit uit, van de solide klikschakelaars tot de hoogwaardige XLR in- en uitgangen.

Ook beschikbaar met 1/4" TRS in- en uitgangen: DBX 223s.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties