Home > Geluid > DJ Gear > DJ Controller

Numark iDJ3

DJ Systeem voor Computer en iPod

Numark iDJ3

Artikelnummer: 31321 | 100660
GTIN/EAN: 0676762191319

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review

Numark DJ producten
DJ (Midi) Controller
Numark DJ DJ (Midi) Controller

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

Numark iDJ3 is een compleet DJ systeem dat werkt met de muziek op je Mac of PC – en je iPod*. Het apparaat is ontworpen om rechtstreeks op je computer te worden aangesloten zodat je je favoriete tracks kunt mixen met de vaardigheden van een DJ. Plus, je kunt je iPod of iPhone docken om tracks af te spelen of je mix op te nemen. iDJ3 geeft je de klassieke twee-draaitafels-en-een-mixer setup zoals alle DJ’s gebruiken. Je kunt scratchen, mixen, loopen en nog veel, veel meer. De Numark iDJ3 heeft bovendien alle inputs en outputs die je nodig hebt voor je hoofdtelefoon, speakers en een mic. Plus, iDJ3 is draagbaar, dus je kunt hem zo inpakken en vertrekken, klaar om overal te DJ’en.

Controle Comfort

iDJ3 heeft twee decks, ieder met een grote, touch-sensitive jog voor accuraat scratchen, beat-juggelen en nauwkeurig cue-punten in je tracks lokaliseren. Het is precies zoals werken met vinyl. Behalve de twee decks heeft iDJ3 een eenvoudig te gebruiken audio mixer waarmee zowel ervaren DJ’s als beginners meteen aan de slag kunnen om het feest op gang te brengen. Wanneer je voor het eerst gaat DJ-en is dit de perfecte controller om op te leren en je vaardigheden op ieder ander DJ systeem toe te passen.

Software Sync

iDJ3 wordt geleverd inclusief Virtual DJ LE software, waarmee je eenvoudig je favoriete muziek kunt mixen. Je kunt live optreden, of thuis je eigen mixen maken en opnemen. Je kunt zelfs loops en hot cue’s aanmaken voor mixen zoals een professionele DJ. Virtual DJ LE maakt het mogelijk om je muziekbibliotheek te sorteren op genre, BPM, artiest en meer. iDJ3 werkt ook met je iTunes muziekbibliotheek en omdat het een MIDI-via-USB controller is, is het apparaat compatibel met bijna alle DJ software.

Super Geluid

De Numark iDJ3 is niet alleen een krachtige controller voor software, maar heeft ook een complete audio interface aan boord. Of je de controller met je computer verbindt, of met een geluidssysteem, gebruikt voor opnemen, voorbeluisteren via je hoofdtelefoon of over de muziek heen praat via je mic, deze controller heeft alle benodigde inputs en outputs.

Geïntegreerde iPod Dock

‘s Werelds meest populaire draagbare muziekspeler werkt perfect met iDJ3. Ongeacht het docking model van je iPod of iPhone, je ermee kunt afspelen, mixen of opnemen in combinatie met de iDJ3. Je kunt zelfs een optionele voedingsadapter aansluiten en je iPod opladen.

iPod, iPhone en iTunes zijn trademarks van Apple Inc., geregistreerd in de U.S. en andere landen.

*Zie FAQ voor meer informatie over iPod compatibiliteit.

Wordt geleverd inclusief 1.8mtr USB kabel.
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ (Midi) Controller

Meegeleverde software: Virtual DJ LE

Aansluitbronnen: Midi + iPhone

Aantal Mixerkanalen: 3

Ingebouwde Geluidskaart: Ja

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties