Home > Geluid > Koptelefoon

Shure E3C In-Ears

Lightweight, sound isolating earphones

Shure E3C In-Ears

Artikelnummer: 14372 | E3C
GTIN/EAN: -

 

10
Bekijk de 1 review(s)
Schrijf zelf een review

Shure producten
Koptelefoons
Shure Koptelefoons

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

1 review (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 10

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

E3/E3c
Door: <anoniem>

Vandaag besteld, krijg ze waarschijnlijk morgen binnen. Dan meer over dit product. Voor de duidelijkheid: de E3C en de E3 zijn - op de kleur na - identiek.

Edit:
Inderdaad vandaag binnengekregen. Thanks voor de (gebruikelijke) snelle levering!

Heb gelijk de gele dopjes erop gezet (van die oordopjes om geluid te dempen, maar dan een gat er doorheen zodat het geluid van de E3c speaker er WEL doorheen kan). Let op (in het verkeer bijv.): deze dopjes dempen ECHT goed! Het geluid klinkt in eerste instantie alsof je alleen de mid en hi EQ open hebt, totdat (na wat friemelen) het geluid zich een baan weet te vinden door je oorkanaal... nu komt de low erbij. Het geluid lijkt (ik ben geen expert) goed gebalanceerd, zoals het geluid uit een goede speaker, maar dan zonder ruis van buitenaf.
Ik hoorde dat deze dopjes eerst 'in moeten spelen/warm moeten draaien': mocht er nog verandering in geluid optreden (ik laat ze vannacht doorspelen), dan edit ik deze post.

Edit 2:
Nu ook de andere dopjes geprobeerd... werken uitstekend en zijn iets makkelijker 'in te brengen'. Was gisternacht in een club waar de muziek toch echt wel hard stond, en kon het niet laten om even te testen: de muziek uit de speakers was amper hoorbaar, en ik kon onverstoord naar m'n eigen iPod-muziek luisteren... super!!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties