Home > Geluid > Luidspreker > PA/Disco

DAP SM-18B

18" Bass Unit 500W 8 Ohm

DAP SM-18B

Artikelnummer: 13094 | D3362
GTIN/EAN: -

 

7,5
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


PA/Disco Luidspreker
DAP PA/Disco Luidspreker

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

-
Dit product wordt met een afwijkende vervoerder verzonden (ivm gewicht en/of afmetingen). Verzenden is alleen mogelijk naar een zakelijk adres (waar elke werkdag iemand aanwezig is). Rembours is niet mogelijk. Eventuele retourkosten bedragen € 55,00 ex. BTW.

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 7,5

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Prima baskast
Door: <anoniem>

Ik ben erg te spreken over deze kast, ze kunnen veel hebben en leveren toch wel een stevige bas. Zelf heb ik er 2 die aangestuurd worden door een Peavey pv-2600 versterker en een wat oudere EV crossover.

Nadeel is inderdaad dat de lak het zo begeeft, maar ach zolang hij maar blijft werken.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Zeker dik.....
Door: <anoniem>

Kwa geluid een dikke 5 v/d 5, hij draagt als de neten en het zijn geen ronde kokers voor de luchtafvoer maar van die glijbanen..... Hij is helmaal dicht aan de zijkant en achterkanten (handvaten, etc.) en een mooie afwerking. Ook is hij stevig je kunt hem gerust een keertje laten tetsen...............

Minpunten: het dap PRO logo kun je vergeten want er zit een plaatje op van dap AUDIO, das jammer maar helaas en de verf op de kast is er zow van af gestoten.

Maar een top dingetje, groeten Jurriaan en Randy

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

mwa..mwa
Door: <anoniem>

ik heb ze gehoord..voor 420 verwacht ik wel wat meer bass hoor!en de laklaag had het al begeven...oke..ze waren al een jaar oud...maar tog!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Klinkt goed, gaat niet lang mee.
Door: <anoniem>

Onze ervaring met deze subs is alsvolgt. Wij hebben 2 van deze staan en bij eentje scheurde de speaker al vrij snel na aankoop uit. Viel nog binnen de garantie en natuurlijk weer top service van André gehad. Deze baskisten worden nieuw namelijk met palletvracht aan huis geleverd, dus als vervanging kregen we gewoon een losse speaker van André die zelfs nog iets meer power had (we hoefden de kapotte niet eens terug sturen, dus speaker gelijmd en leuk voor andere doeleinden).

De speaker die we van André kregen was iets groter dan de originele, waardoor we de kast van binnen opgevijld moest worden. Mijn compagnon was hier zeker een uur mee bezig. Hij moest namelijk elke keer checken of hij genoeg gevijld had, want teveel vijlen zorgt natuurlijk voor luchtstroming langs de speaker, wat het baseffect teniet doet.

Enfin, de nieuwe speaker werkt tot op heden prima. Echter, een aantal maanden geleden is de speaker van de andere baskist ook uitgescheurd. Helaas viel deze buiten de garantie, waardoor we deze maar hebben gelijmd, maar lang houd dat het niet vol en we hebben deze al meerdere malen moeten lijmen.

Van André begrepen we destijds dat het een fabricagefout was en dat dit vaker voor was gekomen. Of de baskisten die nu geleverd worden, wel scheurvrije speakers hebben weet ik niet, daarvoor zou je André moeten mailen.

Verder, zoals al eerder gemeld, beschadigd de lak zeer snel, waardoor de houtkleur weer zichtbaar wordt in de vorm van krassen en kuiltjes. Verder zijn deze beesten loeizwaar, dus fatsoenlijke wielen aanschaffen is zéér aan te raden. Bevestig deze aan de achterkant, en je vervoert zo je baskisten met de speaker naar boven.
De gril is erg sterk, hier worden bij ons dan ook altijd flightcases opgestapeld (scheelt weer een karretje extra ;).

Advies is dus om toch maar even door te sparen voor net iets betere kisten. Mijn ervaring met deze baskisten is niet erg positief, hoewel de kwaliteit van de bass niet tegenvalt. De service van André betreft vervanging van de speaker was uiteraard super.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties