Home > Geluid > Luidspreker > PA/Disco

DAP AX-18B

18" Bass Unit 500W 8 Ohm

DAP AX-18B

Artikelnummer: 13083 | D3249
GTIN/EAN: -

 

8
Bekijk de 2 review(s)
Schrijf zelf een review


PA/Disco Luidspreker
DAP PA/Disco Luidspreker

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

-
Dit product wordt met een afwijkende vervoerder verzonden (ivm gewicht en/of afmetingen). Verzenden is alleen mogelijk naar een zakelijk adres (waar elke werkdag iemand aanwezig is). Rembours is niet mogelijk. Eventuele retourkosten bedragen € 55,00 ex. BTW.

2 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Infrasub!
Door: <anoniem>

Deze subwoofer is nogal groot uitgevallen. Wanneer ik er een sweep op los laat, dan begint deze subwoofer als -3 dB punt al bij 31.5 Hz om bij 80 Hz weer wat af te gaan vallen. Dat is de reden waarom ik hem het predikaat "Infrasub" heb gegeven. Het rendement in dit systeem concentreert zich met name bij zeer lage frequenties, die minder goed hoorbaar, maar wel meetbaar zijn. Omdat de gewone bas iets minder hard wordt weergegeven, wat in veel moderne muzieksoorten voorkomt, kan ik net niet de maximale waardering geven. Dit is overigens te compenseren door de hogere belastbaarheid. Opvallend is wel dat er geen of nauwelijks kleuring van de bassen is te bespeuren, en dat vind ik met name voor unplugged muziek een zeer sterk pluspunt. Hoewel ik verschillende combinaties met topkasten heb beluisterd is dit naar mijn idee een prima subwoofer voor centerclusters van 4 stuks bij een bestaande set, met of zonder 15" subwoofers.

TCMC

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

BIGGGG
Door: <anoniem>

Heb ze snel getest toen ik ze geleverd kreeg.
Ze zijn echt groot. groter dan dat ik heb verwacht. Koop er meteen wieltjes bij je kan hem niet alleen op tillen. lukt gewoon niet ben redelijk lang maar kom niet met mijn handen bij de handvatten. Ze geven een mooi helder geluid. Een echte aanrader voor mensen met een lager budget. Warom geen 5 omdat ze erg groot zijn en geen 4 of 2 grote handvaten heeft dus lastiger te tillen daar mochten ze iets langer over nagedacht hebben. de aansluitingen achter op zijn oversichtelijk.

als ik ze live heb gebruikt hoor je de details.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: -1)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: