Home > Licht > Lichtsturing

Showtec Lite Power 4 Classic

4 Channel Dimmer Control, Bulgin & Schuko

Showtec Lite Power 4 Classic

Artikelnummer: 12901 | 50319
GTIN/EAN: -

 

8
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


Lichtsturingen
Showtec Lichtsturingen

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

..
Door: <anoniem>

Mooi!!

Handig - Simpel! Als je trouwens de MODE SELECT en de PORG SELECT tegelijk indrukt kan je van de geprogrammeerde programma's achteruit kiezen dus als je bij 40 staat hoef niet je naar 1-2-3-4-.. om 39 te hebben. En andersom

MvG Marnix

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Leuk ding, maar wel ShowTec
Door: <anoniem>

Toen ik hem binnenkreeg een jaartje geleden (ik kende New-line toen nog niet) deden 2 van de 4 kanalen het niet. Ik heb hem teruggestuurd en na een paar weken weer terug gekregen. Van de doos was niets meer over!

Na een paar maanden zo nu en dan gebruiken, houden er weer 2 kanalen mee op! Een echte ShowTec dus: leuke producten, RUK afwerking!

Maar verder leuk apparaat, redelijk wat mogelijkheden, mooie blauwe leds, alleen (zoals al eerder is vermeld) zitten de bulgin uitgangen te dicht op elkaar.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Gaaf ding
Door: <anoniem>

Het is een mooi apparaat om parren mee te besturen vooral met een bulgin multikabel. De blauwe ledjes zijn ook wel leuk. alleen jammer dat er geen knoppen op zitten om de programma's goed te selecteren. nu kan je alleen omhoog als je er 1tje naast zit moet je weer 42 progs langs. Het is ook wel verstandig om hem te aarden met je andere apparatuur anders krijg je toch een flinke schok. maar prima ding en asl je naar de prijs kijkt en de functies dat het ding heeft. Zeker kopen al je op zoek bent naar een leuke controller!!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Leuk apperaat!!:D
Door: <anoniem>

Zo ik mag de eerste zijn die een mening geeft:
Als eerste natuurlijk Andre met zijn snelle service... ik had hem vrijdag besteld meen ik en diezelfde dag heeft andre hem nog op de post gedaan. Maandag had ik hem binnen zoals opgegeven staat onder de prijs (nu besteld .... binnen.
Heel leuk apperaat, zelf programma's maken of de standaarprogramma's afspelen, werkt op geluid doet wat hij moet doen. Je kan heel veel je programmas automatisch laten gaan dat hij automatisch van progje wisselt en nog vele meer, kooop hem en je zult het te weten komen (wel bij Dré met zijn goede service)Het microfoontje in het apperaat reageert IETS later dan het muziek erin gaat maarja je kan hem ook aan je mixer aansluiten. Dan hebben we nog de aansluitingen bulgin EN shucko 1 nadeel van de bulgins is: ze zitten te dicht op elkaar dat zodat je de 2e stekker er niet/nauwelijks (niet geprobeerd maar zo te zien gaat mij dat niet lukken) meer in krijgt door de kabel van de eerste die in de weg zit. Dan nog 1 ding waar ik me aan erger... ALTIJD DIE FLUT HANDLEIDINGEN een a4 aan 2 kanten bedrukt met HEEEEEEL weinig informatie... maarja gewoon een beetje mee kloten en je komt er zelf achter. Ook vind ik de blauwe leds mooi zie je niet vaak. Voor de prijs moet je hem al helemaal niet laten liggen, de niet classic versie is duurder maar kan minder rara hoe zou dat komen?!!! ik weet het, bij de niet classic versie kan je meer progjes maken... ik zou ze allebij wel eens willen vergelijken met iemand die de niet classic versie heeft om echt de duidelijke verschillen eruit te halen.

Ik kan nog niet veel zeggen over de levensduur e.d. dus tot nu toe gewoon 4 sterren.

[EDIT]

Je kan niet meer dan 1 programma maken, bij je eige programma kan je niet meer ingrijpen met de faders als je hem laat lopen. Errug jammer, zou een verbetering zijn als je met de dimmer toch je programma iets wilt aanpassen.. bij de standaard programma's kan je wel met je faders dimmen.

Er is ook geen mogenlijkheid om bij standaard programma te selecteren dat de lichten contenïu op (b.v) 30 % staan.
Nu gaan de standaart chases zo: kanaal 1 uit 2 aan 3 uit 4 aan (of andere volgordes) maar als ze aanstaan staan ze op 100% en als ze uit staan o 0%, je kan dus niet zeggen van ik wil dat ze i.p.v 0% gweoon 30% staan zodat ik een soort van basis licht heb...

De HOLD SOUND stand is erg ongelijk bij mij knipperen kanaal 1 en 3 meer dan 4 en 2 maar 2 weer maar dan 4 enz:S... beetje een rare functie is dit ook... gewoon een soort lichtorgel effect.

Voor het geld een heel leuk apperaat... weer voordelen op de NIET classic versie maar de NIET classic versie heeft weer voordelen op de WEL classic versie het is dus welke voordelen belangrijk voor je zijn...

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: