Home > Licht > Lichteffect

Showtec Dataflower DMX

Bulb ELC 24V 250W (lamp included)

Showtec Dataflower DMX

Artikelnummer: 12841 | 30860
GTIN/EAN: -

 

7,5
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


Lichteffecten
Showtec Lichteffecten

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Showtec producten zijn nog wel leverbaar:

-
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: Lichteffecten

DMX: Ja

Lamp: Halogeen

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 7,5

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

mooi effect
Door: Thomas Diesvelt

Ik heb hem nu al een maandje of 2 en ik moet zeggen, een heel leuk apparaat. Ik heb nog geen lichtsturing dus ik gebruik hem standalone. Behoorlijk wat gobo's en ook aardig mooie gobo's, alleen een paar nadelen: ja, de gobo's zijn soms onscherp (met name de ring aan de buitenkant). Bij het stand-alone draaien vergeet hij een paar gobo's, in ieder geval zijn er 1 of 2 gobo's die je niet voorbij ziet komen. Deze is enkel te gebruiken wanneer je een lichtsturing gebruikt. Verder een mooi apparaatje en deze is (door de dmx mogelijkheden) zeker beter te gebruiken dan de standaard versie!

ps. ik heb denk ik een nieuwere versie, want de beugel die erbij zat ziet er anders uit als hier op de foto en hij voelt ook zeer stevig aan, geen problemen mee.

edit:

Ik heb hem nu al ruim een jaar, ben er nog steeds tevreden over!
Ondertussen is er een nieuw lampje ingekomen, ik weet niet precies hoe lang de oude lamp er in zat, maar nadat de nieuwe lamp er in zit is de lichtopbrengst sterk verbeterd!

De valtest heeft het apparaat ook overleefd.. Is per ongeluk een keer van een (2 meter hoge) kast af gevallen..
Resultaat: klein deukje op de hoek, maar de lamp was nog wel heel.

Verder is het wel aan te raden om dit apparaat aan een lichttafel te hangen, dan is er veel meer uit te halen dan stand-alone gebruik! (maar dat is logisch natuurlijk)

De waardering blijft op 4 sterren staan, want naast de ietwat slechte optiek is er geen functie om de lamp uit te zetten. Hadden ze hier dezelfde functie ingebouwd als bij de winnerII (namelijk bij dichte gobo, de lamp gaat na 5 seconden uit) dan had deze toch wel een hogere waardering gehad!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

De lamp blijft branden..
Door: <anoniem>

Ik heb hem nu een paar keer mee gehad, over het algemeen moet ik zeggen dat het een leuk ding is. Reageert lekker snel en je kan de gobo's nog laten bewegen (op en neer).
Een nadeel vind ik alleen dat het lampje blijft branden en niet uitschakelt wanneer er geen gobo voor is.
gr jos

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Leuk effect
Door: <anoniem>

Ik heb deze lamp nu zo een 8 maanden, en ik ben er zeer over te spreeken! Deze lamp kan zowel stand-alone als met dmx controler gebruikt worden. Ik gebruikte hem eerst stand-alone en heb er later een dmx controler voor gekocht. Het ene dmx kanaal kan je de gobos veranderen en het andere kanaal kan je de draai richting veranderen(lings,rechts en stilstaand) De gobos zijn niet zo scherp dat vind ik een klein nadeel, maar verder is dit een heel leuk lichteffect voor hobby en beginnnende drive-in discotheekjes!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

leuk effect maar k*t beugeltje
Door: <anoniem>

mooi effect vind k mooie gobo's en bij mij zijn ze wel scherp maar pas vanaf 2 meter afstand en voor bij een aantal meters weer niet meer MAAR
een die k kreeg had al een kapot beugeltje voor het lampje en mijn tweede dataflower DMX is dat beugeltje zomaar een keer gesprongen dus mooie lamp maar pas ontzettent op met het beugeltje

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: