Home > Geluid > DJ Gear > Accessoires

Freefloat Set (2 stuks)

Opblaasbaar Veersysteem voor Draaitafels

Freefloat Set (2 stuks)

Artikelnummer: 12644 | FREEFLOAT
GTIN/EAN: -

 

7,7
Bekijk de 29 review(s)
Schrijf zelf een review

FreeFloat producten
DJ Accessoires
FreeFloat DJ Accessoires

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

29 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 7,7

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Perfect!
Door: <anoniem>

Ik heb deze freefloats al zo'n anderhalf jaar, en ik moet zeggen:
ze werken prima, nog totaal geen problemen mee gehad. Ze werken prima, heb ze vorige week op een feest gehad voor zo'n 100 man, deden het prima. Je hebt totaal geen last van overslaan, we hadden er namelijk 2 reloop 6000's op staan, deze zijn namelijk redelijk zwaar.

Kortom: Kopen, als je last hebt van rumble.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Redelijk
Door: <anoniem>

Ik heb de freefloat kunnen proberen bij een winkel waar ze ze hadden liggen. (helaas stond er een TT X op,raar ding) Maar ik vond dat het geheel erg instabiel werd zelfs bij behoorlijk hard opblazen bleef het aardig gammel. rumble is wel op gelost (geen direct contact met de ondergrond = geen rumble) dus daarvoor mijn complimenten voor de fabrikant erg slim op gelost. maar door de instabiliteit is het niet echt mijn product.

Mischien daarom ook geen Dre's choice???

Heb nu sinds kort een setje thuis liggen (mij dank voor de leverancier), moet toch wel zeggen dat het aardig lekker werkt. Heb er mijn eigen reloop 5000 mkII op staan en van schokken e.d. helemaal geen last. die instabiliteit is gewoon een beetje wennen en niet te hard raggen op je TT. binnen kort gaan we ze gebruiken op een event, ben benieuwd hoe dat werkt op een podium met de technics er op...
al met al ben ik er nu wel aardig tevreden over. (weer een ster er bij voor de freefloat)

*edit*
ik gebruik ze nu onder mijn stagemonitor scheelt 200% in het gedreun door de rest van het huis :-D
onder mijn TT's (in flight) liggen nu tennisballen.. stabieler en werken veel beter dan de freefloats

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

(in) stabiliteit van de freefloat
Door: <anoniem>

hmmm ik lees nu heelveel reacties over de (in) stabiliteit van de freefloats.

maar hier een tip, bij veel tts kun je de hoogte instellen met de 4 poten, draai deze gewoon helemaal in zodat deze het kleinst zijn.

de werking hiervan is dat je de arm kleiner maak. dit is hetzelfde als de werking van de deurklink, des te groter de klink is, des te makkelijker het open maken v/d deur maken is. dus hoe kleiner de klink de meer kracht je moet zetten.

ik zou zeggen probeer het eens en laat je reactie even horen.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

ff wennen.......en toch maar niet
Door: <anoniem>

Daar staat je tt dan op kussentjes..ff wennen hoor...Mij beviel het niet...komt misschien omdat ene kussentje zachter was dan de andere maar goed...Je tt gaat er niet op stabiliteit op vooruit....

grtz

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

NU DUS DE WAARHEID!!!
Door: <anoniem>

Je leest hier vanalles over de Freefloat, maar het is niet compleet, dus zo zit het echt:

1 Door de Freefloat zien je draaitafels er veel beter uit, maar dit is persoonlijk.

2 Het overslaan is echt zeldzaam met je tafels hierop

3 Rumble verdwijn als sneeuw voor de zon

4 Ze staan INDERDAAD instabiel, het wiebelt aardig, maar LET OP, dit is alleen bij de lichtere draaitafels, heb je (net als ik) een 13kg zware draaitafel, en zet je die op de Freefloat met de pootjes helemaal ingedraaid, en laat je een beetje lucht ontsnappen, dan staan ze VELE MALEN stabieler. Heb je een lichte draaitafel met de poten op de hoogste stand, en blaas je hem normaal op, dan is het VRESELIJK instabiel. LET HIER GOED OP!!!

5 Voor het geld kan je gewoon geen betere oplossing krijgen

6 Ik (en een vriend van mij) gebruiken de Freefloat nou respectievelijk 1 en 2,5 jaar, en er is er nog nooit een kapot gegaan, daarom is het belangrijk dat je wat lucht laat onsnappen (als de tafel er al op staat), anders gaan ze sneller kapot.

7 Je moet het alleen voor scratchen gebruiken als je een zware tafel hebt, anders is het inderdaad een waterbed, en dit gaat niet.

8 Als je ze leeg laat lopen, kan je ze zo klein meenemen dat je nog geen eens merkt dat je ze bij hebt. Dit kan je van de Eartquakes niet zeggen!

9 Het duurt even voordat je je draaitafels waterpas hebt staan, maar je kan dit beter doen door de Freefloat te verschuiven dan door je pootjes uit te draaien, daardoor wordt hij namelijk iets instabieler. Het blijft nooit helemaal 100% waterpas staan, maar ZEKER goed zat, het duurt alleen even iets langer om ze goed te krijgen.

10 Als je even oefend met je draaitafels en de Freefloat, dan heb je dit zo door, en gaat je installatie er ZEKER op vooruit.

Dus, CONCLUSIE: voor het geld, en als je kijkt naar wat je krijgt, dan kan je eigenlijk niet zonder. Je moet alleen met de kleine puntjes van hierboven rekening houden, anders gaat het veel minder goed.

KOPEN DUS!!!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Ik heb er ook geen last mee.
Door: <anoniem>

Ik ben nog niet zo lang bezig en heb eerst kennis gemaakt met deze kussentjes bij een vriend, en ben er dus vanaf het begin mee bekent, maar van dat instabiele heb ik absoluut geen last. Het is meer mijn idee dat door de enigzins dempende werking de naald minder snel overslaat. Heb er zelf dus ook maar twee besteld gisteren!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Grappig
Door: <anoniem>

Ik heb deze freefloats nieuw gekocht voor 5 euro van een vriend die sigaretten nodig had maar daar geen geld meer voor had. Dus heb ik zijn freefloats maar gekocht voor 5 euro <--hij had ze net een week daarvoor bij new-line besteld :)

Ik was helemaal niet van plan om deze kussens te kopen maar ik wou het toch eens proberen dus ik dacht WTF 5 euro ik neem ze over. Toen hij ze kwam brengen hebben we gelijk mijn technics erop gezet (na het opblazen natuurlijk). Ik dacht dat ze veel groter waren eigenlijk.

Maar na het opblazen en installeren heb ik er ff mee staan draaien. Het viel best mee eigenlijk, na al die verhalen cue'en is moeilijk enz...Nee, ik merkte amper verschil als ik eerlijk moet zijn. En mijn tafels staan ook lekker stabiel.

Af en toe moet ik ze opnieuw opblazen, maar lekker boeiend. Voor 25 euro kan je niet alles hebben toch? Daarom een dikke 5 want hij doet zijn werk goed!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Niks anders dan top
Door: <anoniem>

Heb ze ook al een tijdje en was er een beetje huiverig voor. Heb ze voornamelijk gekocht om voorbereid te zijn (na alle verhalen).

Moet zeggen dat het reuze meeviel. Draaitafels (Technics 1200) zijn iets instabieler, maar de naald slaat niet over (ondanks dat die TT's zo heen en weer springen :)

Erg handig spul en zeer makkelijk mee te nemen!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Echt OK
Door: <anoniem>

Je moet inderdaad een beetje spelen en wennen aan hoe hard je ze oppompt, als je dat eenmaal in de vingers hebt, helemaal goed, een 10 voor de vinders. En wat ik weet is dat de stoeptegel Freefly (eathquake) een eerdere vinding is van de firma FREEFLOAT. Dus de Freefloat moet wel beter zijn!! En zeker goedkoper, en lichter, dus makkelijker te vervoeren ( twee stuks in je binnenzak)

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Goed spul,niks te klagen!
Door: <anoniem>

Nou ik snap het niet hoor.
Ik backspin, ik scratch, ik pitch....
En alles gaat gewoon goed.
Ik heb mijn apparatuur op een houten zolder vloer staan.
Dus ik moest de kussens niet te hard oppompen, zelfs een beetje slapjes.
Het staat nu wel niet waterpas, maar hij slaat absoluut niet meer over.
Rumble...is ook weg.
Topdingen....en oh ja ik heb ze al 2 maanden en nog niet lek!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: